Νέα

Τσούξιμο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Καμιά φορά μετά το σέξ νιώθω ένα τσούξιμο στην περιοχή του χαλινού και λίγο στην ουρήθρα. Δεν συμβαίνει πάντα (πχ όταν χρησιμοποιώ τα δικά μου προφυλακτικά Duo δεν συμβαίνει) και περνάει μετά από μια-δύο μέρες. Δεν πονάω αλλά είναι ενοχλητικό. Σημειωτέων ότι το καλοκαίρι είχα κάνει εξετάσεις για ένα θέμα συχνοουρίας που είχα και δεν είχε βρεί τίποτα ο γιατρός. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίνε τα προφυλακτικά που χρησιμοποιούν πολλές από τις κοπέλες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
εαν αλλαζεις μαρκες προφυλακτικον και εχεις ευαισθησια στο ουρολογικο μπορεις να παθεις ουρολοιμοξη εαν δεν προσεχεις.γι  αυτο μολις τελειωνεις το σεξ σχολαστικη καθαριοτητα.εφοσον σου ταιριαζουν τα duo παρε αρκετα για να εχεις.ολα τα προφυλακτικα δεν γινονται απο το ιδιο υλικο.

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάνε εξετάσεις για ζάχαρο !!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Γαμα χωρις καποτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμιά φορά μετά το σέξ νιώθω ένα τσούξιμο στην περιοχή του χαλινού και λίγο στην ουρήθρα. Δεν συμβαίνει πάντα (πχ όταν χρησιμοποιώ τα δικά μου προφυλακτικά Duo δεν συμβαίνει) και περνάει μετά από μια-δύο μέρες. Δεν πονάω αλλά είναι ενοχλητικό. Σημειωτέων ότι το καλοκαίρι είχα κάνει εξετάσεις για ένα θέμα συχνοουρίας που είχα και δεν είχε βρεί τίποτα ο γιατρός. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίνε τα προφυλακτικά που χρησιμοποιούν πολλές από τις κοπέλες...
βαζε σανιτας τυπε :grin:

URL]]

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Αν εχεις ακομα χαλινο πεζι να πρεπει να κοπη τυπε μου.Αν παλυ τον εχεις κομενο ειναι παλυ λογικο απο τα ελαια τον καποτον κεγετε ηβ πουτσος τυπε μου καλητερα χορις καποτα....αλλα που να βρεις κα8αρο μουνι.. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom