Νέα

Τσούξιμο στο "σώμα" του πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ogdontaena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ogdontaena

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά θέλω τη γνώμη σας.
Είναι κάποιες φορές που μου τσούζει το σώμα του πέους. Αυτές τις μέρες μάλιστα μου έχει βγάλει και μια κοκκινίλα σαν γρατζουνιά. Είναι μάλιστα κατά μήκος από το πετσάκι (μια κάθετη κόκκινη γραμμή στο σώμα του πέους έχει κάνα νεύρο που να έχει πειραχτεί εκεί;). Και είναι εκείνο το σημείο που μου τσούζει. Μη φανταστείτε ότι πονάει πολύ αλλά είναι ενοχλητικό. Τσούζει σαν να έχει πραγματικά γρατζουνιστεί, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ερπης!! τρεξε σε αφροδισιολογο!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είναι κάποιες φορές που μου τσούζει το σώμα του πέους. Αυτές τις μέρες μάλιστα μου έχει βγάλει και μια κοκκινίλα σαν γρατζουνιά. Είναι μάλιστα κατά μήκος από το πετσάκι (μια κάθετη κόκκινη γραμμή στο σώμα του πέους έχει κάνα νεύρο που να έχει πειραχτεί εκεί;). Και είναι εκείνο το σημείο που μου τσούζει. Μη φανταστείτε ότι πονάει πολύ αλλά είναι ενοχλητικό. Τσούζει σαν να έχει πραγματικά γρατζουνιστεί, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.

Γρατζουνια ειναι απο μαχαιρι!
Επισης αυτο θα αρχιζει να σαπιζει και στο τελος θα σου πεσει ολο το πουλακι........

.........αλλα κατα τα αλλα μια χαρα!

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
ξεκωλίστε ρε που θα του παίσει το πουλί....

και μένα μου έτυχε μετά από από κάτι κολοφαγώματα ακριβώς το ίδιο αλλά μετά από μερικές βδομάδες νετάρισε κανονικά το πουλί μου......απλά μάλλον το ζόρισες.
τώρα αν με τον καιρό δεις κι άλλες παρενέργειες που δεν νομίζω....εννοείται κάνε μια βόλτα στο γιατρό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Mυκητιαση.

Τοπικες πλυσεις με βορικο νερο 3% και sporanox 2 φορες την μερα μετα τα γευματα.

Επιπλέον της αγωγης, χρειαζεται καλη υγιεινη φροντιδα της περιοχης με ηπια σκευασματα που δεν περιεχουν αρωμα, οχι ζεστο νερο και καλο σκουπισμα. Ακομη, εσωρουχα βαμβακερα, οχι χρωματιστα και οχι στενα παντελονια(προκαλουν ερεθισμο της περιοχης με την τριβη).

Και ολα θα πανε καλα! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Για να δω

tragkas.jpg

Μμμμ, εμένα μου φαίνεται για οξεία υπερκινητικότητα του δεξιού χεριού  :jerking:
Σοβαρευτείτε..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ρε συ..μπας και βιαζόσουν στο κατούρημα και το έκλεισες έξω από το φερμουάρ? :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για να δω

tragkas.jpg

Μμμμ, εμένα μου φαίνεται για οξεία υπερκινητικότητα του δεξιού χεριού  :jerking:
Σοβαρευτείτε..
Πες τα ρεεεε,αμάν πια με τον κάθε ασόβαρο εδώ μέσα!!!

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
αδελφε δεν ειναι τυποτα celestoderm-v 2 φορες τη μερα για 5 μερες και ολα καλα ..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
βαλε ολα μαζι αυτα που σου ειπαν οι προηγουμενοι και μην φοβασαι το πολυ πολυ να μην σου ξανασηκωθει.Για να σοβαρευτουμε λιγο τρεχα σε κανενα γιατρο και τερμα.Περιμενεις να βρεις εδω μεσα την λυση...Ελεος.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Που να τρέχει τώρα... Δεν υπάρχουν γιατροί εδώ στο site???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom