You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσουβαλόμουνα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.799
- Πόντοι
- 1.346
Tυπε δυστυχώς δεν Єχω λύσει κάποια οικονομικά ζητήματα, ειδάλλως θα σας μετέφερα τις εμπειρίες μου
Τα μόνα τσουβάλια που πιάνω είναι ελιές ξέρεις τι ωραία φάση είναι
Και τώρα που άρχισε το κρύο - τι πιο καυλιάρικη φάση να είχα ένα τσουβαλόμουνο - προερχόμενο από θερμές χώρες - στο τζάκι. Μαθημένες στη ζέστη εκεί στην αραπιά & την Αραβία - θα τρέμουν από την παγωνιά
Τα μόνα τσουβάλια που πιάνω είναι ελιές ξέρεις τι ωραία φάση είναι
Και τώρα που άρχισε το κρύο - τι πιο καυλιάρικη φάση να είχα ένα τσουβαλόμουνο - προερχόμενο από θερμές χώρες - στο τζάκι. Μαθημένες στη ζέστη εκεί στην αραπιά & την Αραβία - θα τρέμουν από την παγωνιά
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.304
- Πόντοι
- 2.546
ΟΙ ωραιες τους ειναι ΤΟΠ
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Βυζι τουμπανο.Κυριακή είναι σήμερα, αύριο ξημερώνει η εθνική επαίτειος, μακάρι να φανεί μια επόμενη γενιά ικανή να πάρουν την Πόλη και τις καλλίγραμμες τουρκάλες, τέσπα είναι κάπως δύσκολο να βρεθούν αυθεντικές φωτογραφίες μουσουλμάνων με μπούργκα γιατί παίζει άφθονο fake, αλλά πιστεύω τα λαγωνικά να ξετρυπώσουν, δίνω δύο και καλή αρχή!
Υ. Γ. Θα μου πεις ότι υπάρχει θέμα με κωλάρες σε κολάν - εντάξει εν μέρει το καλύπτει - αλλά ψάχνουμε το γνήσιο
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.799
- Πόντοι
- 1.346
Άσε τα κογιότ κι εσύ πρωινιάτικα κι ανέβασε κανένα τσουβαλόμουνο να τονωθεί το εθνικό φρόνημα και η ντούντα μαζί...Βυζι τουμπανο.
Ή δεν ξέρεις τι εστί ντούντα;
ΨΨ @dimigoall για βόηθησε αν χρειαστεί βοήθεια
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Που να το βρω εγω το τσουβαλομουνο?Άσε τα κογιότ κι εσύ πρωινιάτικα κι ανέβασε κανένα τσουβαλόμουνο να τονωθεί το εθνικό φρόνημα και η ντούντα μαζί...
Ή δεν ξέρεις τι εστί ντούντα;
ΨΨ @dimigoall για βόηθησε αν χρειαστεί βοήθεια
Για το ντουντα θέλω μια βοήθεια. Μάλλον πιάνομαι αδιάβαστος.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.150
- Πόντοι
- 456
Πλάκα πλάκα οι Τουρκάλες στη Κομοτηνή που βλέπεις τις μεγάλες τις ματάρες τους μέσα από τη μαντίλα είναι cute.