Νέα

Τσουβαλόμουνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xloros

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Παίζει τίποτε νεότερο παιδιά ? Καμία πρόσφατη εμπειρία από εξωτερικο η Ελλάδα ?

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.799
Πόντοι
1.346
Tυπε δυστυχώς δεν Єχω λύσει κάποια οικονομικά ζητήματα, ειδάλλως θα σας μετέφερα τις εμπειρίες μου :dunno:
Τα μόνα τσουβάλια που πιάνω είναι ελιές :confused: ξέρεις τι ωραία φάση είναι :rolleyes:
Και τώρα που άρχισε το κρύο - τι πιο καυλιάρικη φάση να είχα ένα τσουβαλόμουνο - προερχόμενο από θερμές χώρες - στο τζάκι. Μαθημένες στη ζέστη εκεί στην αραπιά & την Αραβία - θα τρέμουν από την παγωνιά :sunglasses:

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
242
Πόντοι
21
:2funny: Κυριακή είναι σήμερα, αύριο ξημερώνει η εθνική επαίτειος, μακάρι να φανεί μια επόμενη γενιά ικανή να πάρουν την Πόλη και τις καλλίγραμμες τουρκάλες, τέσπα είναι κάπως δύσκολο να βρεθούν αυθεντικές φωτογραφίες μουσουλμάνων με μπούργκα γιατί παίζει άφθονο fake, αλλά πιστεύω τα λαγωνικά να ξετρυπώσουν, δίνω δύο και καλή αρχή!

Υ. Γ. Θα μου πεις ότι υπάρχει θέμα με κωλάρες σε κολάν - εντάξει εν μέρει το καλύπτει - αλλά ψάχνουμε το γνήσιο :2funny:
Βυζι τουμπανο.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.799
Πόντοι
1.346
Άσε τα κογιότ κι εσύ πρωινιάτικα κι ανέβασε κανένα τσουβαλόμουνο να τονωθεί το εθνικό φρόνημα και η ντούντα μαζί...
Ή δεν ξέρεις τι εστί ντούντα;

ΨΨ @dimigoall για βόηθησε αν χρειαστεί βοήθεια:coffee:

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
242
Πόντοι
21
Άσε τα κογιότ κι εσύ πρωινιάτικα κι ανέβασε κανένα τσουβαλόμουνο να τονωθεί το εθνικό φρόνημα και η ντούντα μαζί...
Ή δεν ξέρεις τι εστί ντούντα;

ΨΨ @dimigoall για βόηθησε αν χρειαστεί βοήθεια
Που να το βρω εγω το τσουβαλομουνο?
Για το ντουντα θέλω μια βοήθεια. Μάλλον πιάνομαι αδιάβαστος.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.150
Πόντοι
456
Πλάκα πλάκα οι Τουρκάλες στη Κομοτηνή που βλέπεις τις μεγάλες τις ματάρες τους μέσα από τη μαντίλα είναι cute.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom