georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και guest star τον Γεωργίου.....
Τσουκαλάς - Γεωργίου θα ήταν μακράν το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών. τύφλα να 'χει το Τέρενς Κουίκ - Έμη Λιβανίου
και guest star τον Γεωργίου.....
Πως παει ο ΟΦΗ Θεσ/νικης,τον Οκτωβρη θα αγωρασω νεο οχημα αμα θες ελα να σε παρω στη δουλεια και για παρτι σου θα το βαψω ασπρομαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτό το δίποδο είναι η προσωποποίηση ενός τυπικού γάβρου....εμετός,οχετός,βρώμα,σύχαμα,αηδία,ξερατό...
Πως παει ο ΟΦΗ Θεσ/νικης,τον Οκτωβρη θα αγωρασω νεο οχημα αμα θες ελα να σε παρω στη δουλεια και για παρτι σου θα το βαψω ασπρομαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για δες σου κανει???Πως παει ο ΟΦΗ Θεσ/νικης,τον Οκτωβρη θα αγωρασω νεο οχημα αμα θες ελα να σε παρω στη δουλεια και για παρτι σου θα το βαψω ασπρομαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o Axmet ειναι σοβαρος οικογενιαρχης κα!!!!!!!!!και ολα τα κολληταρια τα νουθετει!!!!!!!!!!για δες σου κανει???
www.imageshack.gr/view.php?file=87r9cfsi330ppnrtljln.jpg] [/URL]
θα αρεσει στον αχμετ???
εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος..ο τσουκαλας μαζευει ροχαλες απο παντου..σιγα μην εχει & στρατο..οκ... αυτός είναι καραγκιόζης, τα παίρνει και κάνει τη δουλειά του...
το θέμα είναι πως τον ακολουθούν κάποια άμυαλα μαλακισμένα και κάνουν ό,τι τους πει...
σωπα ρε που βλεπουν τον τσουκαλα & φανατιζονται..δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην γελαει μαζι του..οι φανατικοι εχουν καψει ηδη το μυαλο τους..τον μαλακα λες να περιμενουν???όχι φίλε, άλλο εννοώ..
πως τον βλέπουν κάποια άτομα και φανατίζονται...
αυτό θέλω να πω.... ;)
όχι πως είναι μπροστάρης!!
τι ειναι αυτα που λετε ρε σεις ιδεα δεν εχετε λεμε.....ελεοςςςςςοκ... αυτός είναι καραγκιόζης, τα παίρνει και κάνει τη δουλειά του...
το θέμα είναι πως τον ακολουθούν κάποια άμυαλα μαλακισμένα και κάνουν ό,τι τους πει...
ε αυτο ειναι το κακο στην ελλαδα..οτι εχουμε γνωμη χωρις να εχουμε καμια επαφη με το αντικειμενο..ΑΡΙ, δες πιο πάνω τι έγραψα.... ;)
απλά τη γνώμη μου είπα ρεα παιδιά...
σίγουρα δεν ξέρω και στα παπαρια μου,
απλα λεω τι μπορει να συμβαινει...
οπως εχει πει και ο βρωμικος χαρι,η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ολοι εχουν απο μιαε αυτο ειναι το κακο στην ελλαδα..οτι εχουμε γνωμη χωρις να εχουμε καμια επαφη με το αντικειμενο..
ρε μαστορα λεγε οτι θελεις..απλα σου ξαναλεω πως στην ελλαδα νομιζουμε οτι ξερουμε καποια πραγματα & παπαρολογουμε ασυστολως..οπως βλεπεις βαζω & τον εαυτο μου μεσα γι' αυτο μην ζοριζεσαι..ε... για πες εσύ;;
δηλαδή κακό είναι να λέει κάποιος τη γνώμη του;;
και δεν την υπερασπίζω γιατί όπως είπα και πριν, δεν είμαι σίγουρος...
τι θες να συμβαινει ρε φιλε???ολες οι οικογενειες-παρεες-γειτονιες εχουν ενα χαζομαλακα..φίλε μου, το ξέρω...
η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα... όλοι έχουμε από μία... ;)
απλά είπα τι νομίζω και σίγουρα θα κάνω λάθος!!
απλά μπορεί να πει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;;
εκτός του ότι κακώς πιστεύω πως του δίνουν εκπομπή..
ανα και πρέπει να βγάζουν λεφτά από τα τηλεφωνήματα που παίρνει ο καθένας και τον βρίζει...χαχα...