ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 3.446
Μπαίνεις nova.gr , πατάς my account, μετά υπηρεσίες, μετά εκει που λέει η tv σου. Εκεί βλέπεις την συνδρομή σου και πιο κάτω θα δεις μια κατηγορία πρόσθετες υπηρεσίες - υπηρεσίες τηλεόρασης. Εκει αν πατησεις θα βρεις το adult pack., πατάς ενεργοποιηση και τέλος. 6 ευρώ τον μηνα. Δώσε προσοχή στην αυτόματη ανανέωση που λέει καθε μήνα κατω κάτω.
Προσωπικά αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει. Ειχα παλιά πριν καμια δεκαετία και βάλε το φουλ πακέτο, 60 ευρώ τότε, που δεν έλεγε και πολλά. Μετά λέω αφού τα βλέπω και στο διαδίκτυο αυτά, ποιος ο λόγος να το πληρώνω. Και το έβγαλα. Το ίδιο και τις ταινίες που είχε στα novacinema. Για αυτο και πλεον εχω μονο το sports pack στα 22 τον μήνα.
Προσωπικά αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει. Ειχα παλιά πριν καμια δεκαετία και βάλε το φουλ πακέτο, 60 ευρώ τότε, που δεν έλεγε και πολλά. Μετά λέω αφού τα βλέπω και στο διαδίκτυο αυτά, ποιος ο λόγος να το πληρώνω. Και το έβγαλα. Το ίδιο και τις ταινίες που είχε στα novacinema. Για αυτο και πλεον εχω μονο το sports pack στα 22 τον μήνα.