Επισκέπτης
Ελπίζω να είναι θύμα πλεκτάνης και να κάνει πολλά χρόνια στην ψειρού άδικα παρέα με κωλομπαράδες απ'τη Γουατεμάλα..
Ρε gl......εχω κλασει στα γελια με τα σχόλια σου...Το ένα καλύτερο απο τ αλλο....Πω ρω ρε φιλε...θα μου βγαλεις το σουτζουκακι απ τον κωλο ...ετσι και ειναι καμια χοντρη σαν την λεβινσκι με φατσα αγελαδας θα πρεπει να αυτοκτονησει μεσα στο κελι του επειτα απο την ξεφτιλα.....
τωρα ετοιμαζει το κατεβατοπου ειναι ο τυπος φανατικ?
οχι πουσταρα ντομινικ θαρρησες εισαι στο μπουρδελο την ευρωπη....εκει στο αμερικα δεν τα σηκωνουν τα καουμποιλικια τυπε....γιαυτο τους παραδεχομαι τους αμερικανους παντως....εχουν αρχιδια.....
Ελπίζω να είναι θύμα πλεκτάνης και να κάνει πολλά χρόνια στην ψειρού άδικα παρέα με κωλομπαράδες απ'τη Γουατεμάλα..
τυπε εισαι λιγακι λαθος.....μην παιρνεις παραδειγμα απο το επιπεδο των μελων του φορουμ μας που ειμαστε ολοι μουνακηδες.....υπαρχουν αντρες γκει-βογκ που την βρισκουν με αλλα ευγενη χομπι.....σκουος,τενις,αποτριχωση κλπ και δεν ασχολουνται τοσο με τον ποδογυρο...Άσχετο, αλλά η φράση "Ο τάδε είναι/ ήταν γυναικάς" είναι από τις πιο άκυρες που έχουν ειπωθεί ποτέ στην ιστορία. Ποιος άντρας δε θα 'θελε να είναι γυναικάς; Το θέμα είναι το ποιος μπορεί και ποιος όχι να είναι γυναικάς.
γιατι οσα λες μου θυμιζουν ομως δεξιο γενικο γραμματεα υπουργειου;Να μην χαίρεσε κηριε γουλού,εσυ κε οι αλοι ομοιδεατε σου,διότη ο Κούλης θα επικαλεσθεί ρητρα του μνημουνίου,οπου ανεφερετο ρητός κε δια ροπάλου,οτι δια καθε πηνική του δίοξη,οπου κε αν τυχει να σινβή αυτή,αρμόδιΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,κε οταν με το καλο τον υποδεχθεί εδό ο πρόεδρος και ενδοξος δανειστης ροζ βιλόν παπούλιας,θα αφεθεί ελεφθερος διοτι ειναι ΑΘΩΟΣ,οπος ολοι οι ελληνες προθηποργοι κλπ,η δε καμαριέρα θα προσαχθεί με σηνοδείαν της αντιτρομοκρατορικης εις την εβελπιδον,οπου κε θα αποφασισθει η προφηλακισις της,μεχρι της δικης,οπου κε θα καταδικασθει εις 6 χρονια για τις σηκοφαντιες της.Πριν λοιπόν χαρς,να διαβασις και λιγο τον μνημόνειον
τυπε εισαι λιγακι λαθος.....μην παιρνεις παραδειγμα απο το επιπεδο των μελων του φορουμ μας που ειμαστε ολοι μουνακηδες.....υπαρχουν αντρες γκει-βογκ που την βρισκουν με αλλα ευγενη χομπι.....σκουος,τενις,αποτριχωση κλπ και δεν ασχολουνται τοσο με τον ποδογυρο...
τυπε εσυ κανεις φουλ ή μονο μπαλες,στηθος και τα βασικα;Τα μέλη του φόρουμ σας αν δεν είχαν λεφτά για σκόρπισμα σε πουτάνες δε θα πλησίαζαν καν τον όρο μουνάκηδες και θα το έριχναν κι αυτοί στο σκουός και το τένις. Για αποτρίχωση δε νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
τυπε εσυ κανεις φουλ ή μονο μπαλες,στηθος και τα βασικα;
και το παλιο παπι το 6βολτοΟ μαλάκας δεν παίρνει μαθήματα από τον Σίλβιο να δει πως γίνονται οι ξεπέτες, πάντως πέρα από την πλάκα βρωμάει η δουλειά μάλλον θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση, τον βλέπω με γυαλί, σαγιονάρα και παπί να βολτάρει στη Φυλής και να βιάζεται να γυρίσει για να γράψει κριτική
Oι έλληνες δεν πάνε φυλακή ρε..γιατι απο τη γουατεμαλα κι οχι με ελληνες κωλομπαραδες? εγω ας πουμε προσφερομε να του κανω τον κωλο σαν του λιλα
Ομορφος κοσμος,αγγελικα και (Νεο)φιλλελευθερα πλασμενος...
Καποτε,οχι πολυ καιρο πριν,ηταν οι κραγμενοι ακροδεκσοι τυπου μεμος ο φιδεμπορας που στηναν κλωνους επι κλωνων.Άσχετο, αλλά η φράση "Ο τάδε είναι/ ήταν γυναικάς" είναι από τις πιο άκυρες που έχουν ειπωθεί ποτέ στην ιστορία. Ποιος άντρας δε θα 'θελε να είναι γυναικάς; Το θέμα είναι το ποιος μπορεί και ποιος όχι να είναι γυναικάς.
Καποτε,οχι πολυ καιρο πριν,ηταν οι κραγμενοι ακροδεκσοι τυπου μεμος ο φιδεμπορας που στηναν κλωνους επι κλωνων.