You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπήσανε τον Ντομινίκ για σεξο-επίθεση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=67822&catid=11]http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=67822&catid=11[/url]φιλε δε νομιζω να εδωσε κωλο η μαυρουλα εισαι σιγουρος?
Διαβασε. Εδω το λεει.
Παραφυσει και στοματικος ερωτας.
Μεγαλοs μαλακαs ο Κυριακοs!!!!!!!!Με τοσα λεφτα πηδουσε ολα τα ct τηs Αμερικηs
ντυμενα καμαριερεs!!!!!!!
ακριβώς. Αλλά τί περιμένεις. Πολιτικός είναι. Μακρυχέρηδες και τζαμπατζήδες όλοι τους
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 951
- Πόντοι
- 3.925
Σ Ω Σ Τ Α Βρώμικος κατά τα 6/13 ή παρά Μ Ι Α Ν αθώος ...με 7-6 νομίζω...
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 951
- Πόντοι
- 3.925
;) Στην καμαριέρα εξήγησε ο Ντομινίκ την ... επιμήκυνση.
Στον ελληνικό λαό ανέλαβε να το εξηγήσει ο Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο Σ Β'(ους) ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και οι αμερικανοι τους αγαπανε και ιδιαιτερα τους γαλλους...... ;)Οι Γαλλοι εχουν ξεσηκωθει!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τελικά μετά την εντύπωση της πρώτης στιγμής πιο πολύ για σκευωρία μου κάνει, παρά ότι όντως τη βίασε. Πιθανών να πήγε μαζί του με τη θέληση της. Λένε πως δεν έχει γρατζουνιες ούτε αυτή ούτε ο Στρος. Καλά πως γίνεται αυτό??? Εδώ το χέρι το καρπό να σου κρατήσει κάποιος με δύναμη και μπορεί να γρατζουνιστείς και να κάνεις μελανιές όχι να σε κρατήσει με το ζόρι στο δωμάτιο και να σε βάλει με το ζόρι να του παίρνεις πίπες. Μη λέμε μαλακίες....Και αυτή δεν αντιστάθηκε??δεν τον χτυπησε δεν τον γρατζουνισε πουθενα???
Ασε που με πίπα είναι πιο δυσκολο να σε βιασει κάνεις παρά φυσιολογικά μια δαγκωνια να του κάνεις μην τον είδατε από το πόνο...
Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή μπήκε στη σουίτα ενώ ήταν ο Ντομινίκ μέσα. Εγω σε όσα ξενοδοχεία έχω πάει οι καμαριέρες μπαίνουν όταν φεύγεις και αφήνεις το κλειδί στη ρεσεψιον, εκτός αν στα μεγάλα και ακριβά ξενοδοχεία οι καμαριέρες μπουκάρουν όποτε γουστάρουν μέσα απλώς χτυπώντας τη πόρτα μια φορά.Και πες αυτή μπηκε και ο Στρος ήταν στο μπάνιο. Δεν άκουσε θόρυβο από το μπάνιο, ότι είναι και άλλος άνθρωπος μέσα να φύγει??? Και άντε ο άτιμός ήταν αθόρυβος, όταν βγήκε αυτός με το μπουρνούζι δεν πάταγε μια φωνή αυτή να την ακούσουν?? Ουτε μια γρατζουνια να του ορμήξει όταν της επιτίθονταν??
Μήπως ήταν βαλτή να του κάνει τα γλυκά μάτια και να της χωθεί αυτός(γιατί ήταν μουνάκιας και όλοι τον ξέρανε)και μετά να του κάτσει κάνοντας του λίγο τη δυσκολή και να βγει να τον κατηγορήσει για βιασμό??? Δεν ξέρω, τελικά θα δείξει με τα στοιχεία που θα βγουν αλλά...
Ασε που με πίπα είναι πιο δυσκολο να σε βιασει κάνεις παρά φυσιολογικά μια δαγκωνια να του κάνεις μην τον είδατε από το πόνο...
Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή μπήκε στη σουίτα ενώ ήταν ο Ντομινίκ μέσα. Εγω σε όσα ξενοδοχεία έχω πάει οι καμαριέρες μπαίνουν όταν φεύγεις και αφήνεις το κλειδί στη ρεσεψιον, εκτός αν στα μεγάλα και ακριβά ξενοδοχεία οι καμαριέρες μπουκάρουν όποτε γουστάρουν μέσα απλώς χτυπώντας τη πόρτα μια φορά.Και πες αυτή μπηκε και ο Στρος ήταν στο μπάνιο. Δεν άκουσε θόρυβο από το μπάνιο, ότι είναι και άλλος άνθρωπος μέσα να φύγει??? Και άντε ο άτιμός ήταν αθόρυβος, όταν βγήκε αυτός με το μπουρνούζι δεν πάταγε μια φωνή αυτή να την ακούσουν?? Ουτε μια γρατζουνια να του ορμήξει όταν της επιτίθονταν??
Μήπως ήταν βαλτή να του κάνει τα γλυκά μάτια και να της χωθεί αυτός(γιατί ήταν μουνάκιας και όλοι τον ξέρανε)και μετά να του κάτσει κάνοντας του λίγο τη δυσκολή και να βγει να τον κατηγορήσει για βιασμό??? Δεν ξέρω, τελικά θα δείξει με τα στοιχεία που θα βγουν αλλά...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Τελικά μετά την εντύπωση της πρώτης στιγμής πιο πολύ για σκευωρία μου κάνει, παρά ότι όντως τη βίασε. Πιθανών να πήγε μαζί του με τη θέληση της. Λένε πως δεν έχει γρατζουνιες ούτε αυτή ούτε ο Στρος. Καλά πως γίνεται αυτό??? Εδώ το χέρι το καρπό να σου κρατήσει κάποιος με δύναμη και μπορεί να γρατζουνιστείς και να κάνεις μελανιές όχι να σε κρατήσει με το ζόρι στο δωμάτιο και να σε βάλει με το ζόρι να του παίρνεις πίπες. Μη λέμε μαλακίες....Και αυτή δεν αντιστάθηκε??δεν τον χτυπησε δεν τον γρατζουνισε πουθενα???
ακριβώς αυτες ειναι και οι δικές μου σκέψεις.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Ρε σεις, η γυναίκα είναι βαθιά θρησκεύμενη μουσουλμάνα! Και δούλευε εκεί κάποια χρόνια. Πως στο διάολο την έπεισαν να το δεχθεί αυτό;
Να ήταν κανένα τσουλί που είχε προσληφεί μετά το reservation του Ντομινίκ ειδικά γι αυτή τη δουλειά, να το πίστευα...
Να ήταν κανένα τσουλί που είχε προσληφεί μετά το reservation του Ντομινίκ ειδικά γι αυτή τη δουλειά, να το πίστευα...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ρε σεις, η γυναίκα είναι βαθιά θρησκεύμενη μουσουλμάνα! Και δούλευε εκεί κάποια χρόνια. Πως στο διάολο την έπεισαν να το δεχθεί αυτό;
money makes the world go around...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Λέτε να τον έχουν σε καμμιά πτέρυγα με τίποτε αραπάδες να σέρνει το τραινάκι;
Τουουου τουουου!
Τουουου τουουου!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.060
- Πόντοι
- 25.467
Η Ντζιχάντ δεν είναι μόνον αλ σαΐφ ;)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
money makes the world go around...
Μπορεί και να έχεις δίκιο παίχτη. Τώρα που το ανέφερες θυμάμαι το ανέκδοτο με το "κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν!"
Αντίστοφα λοιπόν αν τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ο καθένας ενδέχεται να υποκύψει!
Πλάκα πλάκα κι εγώ με 10.000.000 (ο καθένας έχει κάποια τιμή) του καθόμουν τον Κυριάκου, αν είχε τέτοια γούστα λέμε!
Βαθειά Θρησκευόμενη μουσουλμάνα και ανυπαντρη μητέρα???? Οχιπως θέλω να κρίνω τις ανυπαντρες μητερες αλλα οι μουσουλμάνες δεν το συνιθίζουν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις