Νέα

Τσιμπήσανε τον Ντομινίκ για σεξο-επίθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι νομίζετε ;

• Ναι ,ορμηξε να σκισει την καμαριερα

Ψήφοι: 89 52,0%
  • Όχι,είναι σκευωρια

Ψήφοι: 59 34,5%
  • Ποιος ξέρει ;

Ψήφοι: 23 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
27456925.jpg

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

papatzhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κουλουρτζής ο Κυριάκος....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μεγαλοs μαλακαs ο Κυριακοs!!!!!!!!Με τοσα λεφτα πηδουσε ολα τα ct τηs Αμερικηs
ντυμενα καμαριερεs!!!!!!!

papatzhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλοs μαλακαs ο Κυριακοs!!!!!!!!Με τοσα λεφτα πηδουσε ολα τα ct τηs Αμερικηs
ντυμενα καμαριερεs!!!!!!!

ακριβώς. Αλλά τί περιμένεις. Πολιτικός είναι. Μακρυχέρηδες και τζαμπατζήδες όλοι τους

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
δεν εμοιασε του "δικου" μου....που ειναι τιγκα στα μοντελα και στα call girls!!!τσ τσ τσ...ερασιτεχνες!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Oι Αμερικανοι ψοφανε για δικεs επωνυμων.....Τωρα ειναι που θα πεισμωσουν και θα τον πανε μεχρι ισοβια

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εδώ
Rikers_Island.jpg

o Dominique από χτες...

Συνημμένα

• Rikers.jpg
    Rikers.jpg
    192,7 KB · Εμφανίσεις: 20

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Τελικά μετά την εντύπωση της πρώτης στιγμής πιο πολύ για σκευωρία μου κάνει, παρά ότι όντως τη βίασε. Πιθανών να πήγε μαζί του με τη θέληση της. Λένε πως δεν έχει γρατζουνιες ούτε αυτή ούτε ο Στρος. Καλά πως γίνεται αυτό??? Εδώ το χέρι το καρπό να σου κρατήσει κάποιος με δύναμη και μπορεί να γρατζουνιστείς και να κάνεις μελανιές όχι να σε κρατήσει με το ζόρι στο δωμάτιο και να σε βάλει με το ζόρι να του παίρνεις πίπες. Μη λέμε μαλακίες....Και αυτή δεν αντιστάθηκε??δεν τον χτυπησε δεν τον γρατζουνισε πουθενα???
  Ασε που με πίπα είναι πιο δυσκολο να σε βιασει κάνεις παρά φυσιολογικά μια δαγκωνια να του κάνεις μην τον είδατε από το πόνο...

Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή μπήκε στη σουίτα ενώ ήταν ο Ντομινίκ μέσα. Εγω σε όσα ξενοδοχεία έχω πάει οι καμαριέρες μπαίνουν όταν φεύγεις και αφήνεις το κλειδί στη ρεσεψιον, εκτός αν στα μεγάλα και ακριβά ξενοδοχεία οι καμαριέρες μπουκάρουν όποτε γουστάρουν μέσα απλώς χτυπώντας τη πόρτα μια φορά.Και πες αυτή μπηκε και ο Στρος ήταν στο μπάνιο. Δεν άκουσε θόρυβο από το μπάνιο, ότι είναι και άλλος άνθρωπος μέσα να φύγει??? Και άντε ο άτιμός ήταν αθόρυβος, όταν βγήκε αυτός με το μπουρνούζι δεν πάταγε μια φωνή αυτή να την ακούσουν?? Ουτε μια γρατζουνια να του ορμήξει όταν της επιτίθονταν??

Μήπως ήταν βαλτή να του κάνει τα γλυκά μάτια και να της χωθεί αυτός(γιατί ήταν μουνάκιας και όλοι τον ξέρανε)και μετά να του κάτσει κάνοντας του λίγο τη δυσκολή και να βγει να τον κατηγορήσει για βιασμό??? Δεν ξέρω, τελικά θα δείξει με τα στοιχεία που θα βγουν αλλά...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
  Τελικά μετά την εντύπωση της πρώτης στιγμής πιο πολύ για σκευωρία μου κάνει, παρά ότι όντως τη βίασε. Πιθανών να πήγε μαζί του με τη θέληση της. Λένε πως δεν έχει γρατζουνιες ούτε αυτή ούτε ο Στρος. Καλά πως γίνεται αυτό??? Εδώ το χέρι το καρπό να σου κρατήσει κάποιος με δύναμη και μπορεί να γρατζουνιστείς και να κάνεις μελανιές όχι να σε κρατήσει με το ζόρι στο δωμάτιο και να σε βάλει με το ζόρι να του παίρνεις πίπες. Μη λέμε μαλακίες....Και αυτή δεν αντιστάθηκε??δεν τον χτυπησε δεν τον γρατζουνισε πουθενα???
  Ασε που με πίπα είναι πιο δυσκολο να σε βιασει κάνεις παρά φυσιολογικά μια δαγκωνια να του κάνεις μην τον είδατε από το πόνο...

Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή μπήκε στη σουίτα ενώ ήταν ο Ντομινίκ μέσα. Εγω σε όσα ξενοδοχεία έχω πάει οι καμαριέρες μπαίνουν όταν φεύγεις και αφήνεις το κλειδί στη ρεσεψιον, εκτός αν στα μεγάλα και ακριβά ξενοδοχεία οι καμαριέρες μπουκάρουν όποτε γουστάρουν μέσα απλώς χτυπώντας τη πόρτα μια φορά.Και πες αυτή μπηκε και ο Στρος ήταν στο μπάνιο. Δεν άκουσε θόρυβο από το μπάνιο, ότι είναι και άλλος άνθρωπος μέσα να φύγει??? Και άντε ο άτιμός ήταν αθόρυβος, όταν βγήκε αυτός με το μπουρνούζι δεν πάταγε μια φωνή αυτή να την ακούσουν?? Ουτε μια γρατζουνια να του ορμήξει όταν της επιτίθονταν??

Μήπως ήταν βαλτή να του κάνει τα γλυκά μάτια και να της χωθεί αυτός(γιατί ήταν μουνάκιας και όλοι τον ξέρανε)και μετά να του κάτσει κάνοντας του λίγο τη δυσκολή και να βγει να τον κατηγορήσει για βιασμό??? Δεν ξέρω, τελικά θα δείξει με τα στοιχεία που θα βγουν αλλά...

ακριβώς αυτες ειναι και οι δικές μου σκέψεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ρε σεις, η γυναίκα είναι βαθιά θρησκεύμενη μουσουλμάνα! Και δούλευε εκεί κάποια χρόνια. Πως στο διάολο την έπεισαν να το δεχθεί αυτό;
Να ήταν κανένα τσουλί που είχε προσληφεί μετά το reservation του Ντομινίκ ειδικά γι αυτή τη δουλειά, να το πίστευα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε σεις, η γυναίκα είναι βαθιά θρησκεύμενη μουσουλμάνα! Και δούλευε εκεί κάποια χρόνια. Πως στο διάολο την έπεισαν να το δεχθεί αυτό;
Να ήταν κανένα τσουλί που είχε προσληφεί μετά το reservation του Ντομινίκ ειδικά γι αυτή τη δουλειά, να το πίστευα...

money makes the world go around...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λέτε να τον έχουν σε καμμιά πτέρυγα με τίποτε αραπάδες να σέρνει το τραινάκι;

Τουουου τουουου!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467

Η Ντζιχάντ δεν είναι μόνον αλ σαΐφ  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
money makes the world go around...

Μπορεί και να έχεις δίκιο παίχτη. Τώρα που το ανέφερες θυμάμαι το ανέκδοτο με το "κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν!"
Αντίστοφα λοιπόν αν τα λεφτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ο καθένας ενδέχεται να υποκύψει!

Πλάκα πλάκα κι εγώ με 10.000.000 (ο καθένας έχει κάποια τιμή) του καθόμουν τον Κυριάκου, αν είχε τέτοια γούστα λέμε! :grin: :grin:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Βαθειά Θρησκευόμενη μουσουλμάνα και ανυπαντρη μητέρα???? Οχιπως θέλω να κρίνω τις ανυπαντρες μητερες αλλα οι μουσουλμάνες δεν το συνιθίζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom