Νέα

Τσιμπήσανε τον Ντομινίκ για σεξο-επίθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι νομίζετε ;

• Ναι ,ορμηξε να σκισει την καμαριερα

Ψήφοι: 89 52,0%
  • Όχι,είναι σκευωρια

Ψήφοι: 59 34,5%
  • Ποιος ξέρει ;

Ψήφοι: 23 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ίσια μωρή χαμούρα.

Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι των ίδιων κυβικών με τους συντρόφους Ντομινίκ και Θόδωρο (και οι 2 Γαλλοθρεμένοι πάντως).

τελεία και παύλα
βολταίρε εισαι κάβλα!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σέ θέλω καμαριέρα
να με εκστασιάζεις
καί όχι μέ καριέρα
γιά νά με διατάζεις

σε θέλω καμαριέρα
να κάνεις τα παρκέ
να στρώνεις τα σεντόνια
τα ροζ και τα μοβέ

έλα έλα έλα
καμαριέρα μου
ελα να μου κάψεις
μια νύχτα
τήν καριέρα μου

έλα έλα έλα
καμαριέρα μου
για σενα θα πετάξω
στή θάλασσα
τη βέρα μου

σε θέλω καμαριέρα
να με αναστατώνεις
καί οχι μπίζνες γούμαν
για να με αγχώνεις

σε θελω καμαριέρα
δική μου να σε φαν
καί οχι σαν εκείνη
που είχε ο Στρός Κάν

έλα έλα έλα
καμαριέρα μου
ελα να μου κάψεις
μιά νύχτα
τήν καριέρα μου

έλα έλα έλα
καμαριέρα μου
για σενα θα πετάξω
μές στή φωτιά
τη βέρα μου !

:rockon: :rockon: :rockon:
(, έγραψε ο τύπος!)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
θα βγει με εγγυηση και μαλλον δεν θα ξαναπατησει αμερικη το πουστρακι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ίσια μωρή χαμούρα.

Τιμή μου και καμάρι μου να είμαι των ίδιων κυβικών με τους συντρόφους Ντομινίκ και Θόδωρο (και οι 2 Γαλλοθρεμένοι πάντως).

έτσι.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

http://[URL unfurl="true"]www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2011/05/%CE%9A%CE%91%CE%9D-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/pagkalos-giaourti.jpg[/img[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στην μπουζουριερα ο ντομινικ
Jail02.gif

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παιζει να του τη στησανε παντως

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαγκες η υποθεση βρωμαει υπερβολικα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μεχρι να οριστει νεος πρωθυπουργος, ποιος αναλαμβανει προσωρινα? ο γιωργακης ή ο παγκαλος?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ο Πάγκαλος... "Μαζί τις βιάσαμε" χαχαχαχα

chuk

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
Νέα Υόρκη
Την παράταση της προφυλάκισης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, διέταξε η δικαστής του Ποινικού Δικαστηρίου του Μανχάταν, απορρίπτοντας αίτημα των δικηγόρων του για αποφυλάκιση με καταβολή εγγύησης-μαμούθ 1 εκατ. δολαρίων. :idiot:

Νέα δικάσιμος με κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση ενώπιον ενόρκων ορίστηκε για την Παρασκευή 20 Μαΐου για το αν και πότε θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την κράτησή του επικαλούμενος την πιθανότητα διαφυγής του Στρος-Καν στη Γαλλία. «Αν έφευγε στη Γαλλία, δεν θα μπορούσαμε να τον πείσουμε να επιστρέψει [στις ΗΠΑ]», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Σημειώνεται ότι ο Στρος-Καν δεν καλύπτεται από διπλωματική ασυλία για τις πράξεις του στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του θύματος, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Επισήμανε τέλος ακόμα ότι είναι υπό διερεύνηση το αν ο Γάλλος πολιτικός έχει διαπράξει το ίδιο αδίκημα και άλλη μία φορά στο παρελθόν.

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση του επικεφαλής του ΔΝΤ αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για βιασμό :pipa3:, σεξουαλική κακοποίηση :s&m_1: και παράνομη κράτηση :helpplea:.

Ζήτησε την απελευθέρωση του Στρος-Καν με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίου και επικαλούνταν άλλοθι. Υποσχέθηκαν δε ότι ο πελάτης τους θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη και εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι ο πελάτης τους τελικά θα αθωωθεί.

Η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του είναι ότι την ώρα κατά την οποία σύμφωνα με την κατάθεση της καμαριέρας συνέβη η υπόθεση, ο πελάτης τους γευμάτιζε και ότι δεν προσπάθησε να φύγει βιαστικά από το ξενοδοχείο. Σημειώνουν ακόμη ότι ο πελάτης τους συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές για την υπόθεση και ότι δέχτηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Στρος-Καν εμφανίστηκε αμίλητος και καταβεβλημένος στο δικαστήριο ενώ δεν είχε χειροπέδες, όπως είχε εμφανιστεί την Κυριακή.

Πηγη : [URL unfurl="true"]http://news.in.gr/world/article/?aid=1231108604[/url]

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ελληνοφρένεια:

"...κι όλα αυτά, επειδή μια καμαριέρα ρώτησε
για την πολιτική του ΔΝΤ, και ο Ντομινίκ υπήρξε
λίγο περισσότερο επεξηγηματικός από όσο έπρεπε..."

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
πάντως μάλλον νά τήν σκίσει ήθελε τήν αφρικάνα καμαριέρα βάσει αυτών πού είπε ο εισαγγελέας καί φυσικά εξαναγκασμός σέ πίπα.....
όλα αυτά γιά μιά μαύρη καμαριέρα απο τήν γουινέα επιπέδου αθηνάς καί βάθης...
τί νά πώ...
κάτι δέν πάει καλά...

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-05-11/STRAUSSKAHNperimenei.JPG[/img[/URL]]
Έτσι γαμεί ο Αμερικάνος τα γιουσουφάκια του μόλις τελειώσει μαζί τους   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που να έρθει και η ώρα του ευρω.....  :boff: :boff: :boff: :boff::bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Α δείτε το και σε μορφή [url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=78141&catid=7]φωτορομάντζου[/url] [/URL] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom