Τις απαντήσεις στην ερώτηση αν ο συγκεκριμένος τύπος είναι μαλάκας ή κάτι άλλο τη δίνει η φωτογραφία που δημοσίευσα .
Θα περίμενε κάποιος να δει έστω μια ταλαιπωρία
Μια απόγνωση , έστω , ρε παιδί μου στο κάτω κάτω καταστρέφεται ο κόσμος σου . Σε φεύγουνε από το ΔΝΤ . Προεδρία της Γαλλίας και αρχηγία του σοσιαλιστικού κόμματος , αρχίδια καλαβρέζικα . Προοπτική μακροχρόνου φιλοξενίας εξόδοις της Αμερικανικής Κυβερνήσεως .
Δε λέω συντριβή , ή μεταμέλεια .
Αθώος τώρα να είσαι αλλιώς κοιτάς . Εκεί και η ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη , η απόγνωση άστα , ο άνθρωπος καταρρέι .
Ο κύριος Ντομινίκ ούτε μαλάκας είναι ούτε τίποτα .
Πανέξυπνος είναι και δόλιος .
Έχει όμως καβαλήσει καλάμι . Δεν είναι μόνο οι πλουσιοπάροχες απολαβές , με έβεριθινγκ πληρωμένα . Είναι κυρίως η αίσθηση της παντοδυναμίας . Του γαμώ και δέρνω .
Χέζω εκλεγμάνες κυβερνήσεις .
Γαμώ προέδρους , υπουργούς , πρωθυπουργούς και στ΄ αρχίδια μου δεν κρατώ ούτε τα προσχήματα. Από μια λέξη μου εξαρτάται ο θάνατος και η εξαθλίωση εκατομμυρίων φτωχών ανθρώπων που δουλεύουν 12 -15 ώρες την ημέρα , για να εξοικονομήσουν ένα πιάτο φαΐ . Ο θάνατος γερόντων , παιδιών . Η εγκληματικότητα κ.λπ.
Διότι ναι μεν «σκληρές αποφάσεις » , αλλά να λαβάνονται από όσους μπορούν να καταλάβουν πόσο σκληρές είναι ...
Κατόπιν περισκέψεως .
Όταν λοιπόν σου δημιουργείται η αίσθηση ότι είσαι ένας μικρός Θεός , μετά το πράγμα μπλέκει . Και άμα είσαι και ολίγον μουνάκιας , πορνογερικής νοοτροπίας , σε ηλικία όπου αρχίζεις να μη στέκεσαι στο ύψος σου , θές και μια αυτεπιβεβαιωσούλα . Τότε άμα καβλώσεις είναι γεγονός ιστορικό .
Είδε ο μικρός θεός τη μαυρούλα , διάβαζε και τον πουρέιντζερ στα μπουρδέλα ντοτ κομ , σου λέει αυτές κάνουνε καλά γαμήσια , θέλει δε θέλει στα αρχίδια μας , εδώ από μένα εξαρτάται άμα θα ζήσουνε τόσα δισεκατομμύρια νοματαίοι , Εγώ είμαι ο ... κ.λπ.
Διότι είναι και ταληροφονιάς ο μίστερ , τα κρατάει για τα γεράματά του , ενώ άμα έβγανε δυο πενηντάρια και τα κόυναγε ανέμελα έβλεπε. Και άμα έτρωγε ήττα στα τετοια του , έχει πρόθυμε κυρίες παντού ...
Αλλά ...
Αλλά όχι και ο Θεός να πληρώνει . Φαραώ είναι ο Ντομινίκ δεν θα θέλει η ξεκωλιάρα η μαύρη .
Τώρα η κοπέλα δεν ήθελε το μπάρμπα . Θάχε και κανα καλύτερο πηδηχταρά , τί να της κάνει ο Ντομινίκ τώρα . Θα βγαλε ο Ντομινικ το μπουρνούζι , φρίκαρε η κοπέλα από τη λεπετσούρα τη γλιτσιασμένη .
Νο σερ
Τι νο μωρή μαλακισμένη , ξέρεις ποιος είμαι εγώ ...
Εσύ μπορεί αλλά το ντικ σου είναι παθέτικ
Πάρτον στο στόμα μωρή πουτσογλύφτρα ο Ντομινικ
Η άλλη τοσκασε
Ε τα μετά τα ξέρετε
Και από εκεί και πέρα ξεκινά η αλυσσίδα .
Να κάνει μαλακία επώνυμος στο Αμέρικα .
Ας πρόσεχε .