παιδες την εχω γαμησει εγω την τυπισα,αλλα εχει περασει πολυςςςςςς καιρος...
πραγματι βρισκοταν στην Τσιμισκη,σε πολυκατοικια στον 4 ή 5 οροφο δεν θυμαμαι καλα,την ειχα βρει απο αγγελια στον αγγελιοφορο.Η πολυκατοικια βρισκοτανε εκει που αναφερει ο παραπανω συναγωνιστης,μετα την διαγωνιο στο δεξι σου χερι,λιγο παρακατω...
Στο διαμερισμα ειχε ενα μικρο σκυλακι που ολο γαβγιζε...
θυμαμαι ειχα σκασει 100 ευρω τοτε για ολα μεσα με πρωκτικο...φιλια εδινε αλλα οχι γλωσσοφιλα,βυζι σουπερ τουμπανο σιλικονατο κ ψιλοσκληρο,χειλη τουμπανιασμενα με σιλικονη,κωλο σφιχτο...σε υπηρεσιες δεν ηταν τιποτα ιδιατερο,εκατσα κ την γαμησα αρκετη ωρα απο μουνακι κ μετα περασα σε κωλο,οπου ηταν σουπερ σφιχτη...την ξεκωλιασα καλα κ εκει παρεδωσα κ τον μαγικο ζωμο μου...σε καθαριοτητα ηταν αψογη,δεν διεκρινα κατι το αντρικο πανω της κ να σας πω την αληθεια οταν διαβασα οτι παιζει να ειναι εγχειρησμενη εξεπλαγην...βεβαια η δουλεια μου εγινε
κ δεν με πολυνοιαζει ιδιαιτερα...θυμαμαι οτι οι τιμες τις ξεκινουσαν απο 60 ευρω...100 ηταν το μαξιμου με πρωκτικο..παντως οχι κατι ιδιατερο,γι αυτο κ δεν ξαναπατησα.Αλλωστε το γυρισα στα φτηνα μπουρδελα μετα...