Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.663
- Πόντοι
- 2.596
Τι ομάδα υποστηρίζεις εσύ;Βάλε κ τα ευχετήρια κ τις Ρεάλ![]()
Τη Μιλιονάριος της Κωλομβίας
Τι ομάδα υποστηρίζεις εσύ;Βάλε κ τα ευχετήρια κ τις Ρεάλ![]()
Γιατί τυπε;Όλα τα μουνόπανα ευχήθηκαν.
![]()
Ε,ναι ρε μλκ,είπαμε όλα τα μουνόπανα.Γιατί τυπε;
Ευχήθηκε μέχρι και ο Αλαφούζος![]()
Σημείωσε ένα στανταρακι για να το παίξεις κ να δεχτείς στο φραγμόΔεν μου λες Στρατηγέ: ραντεβούθανάτουπρογνωστικών σκορ μπορώ να κάνω ή θα πεταχτούν οι γνωστές συκιές;
Υ. Γ. Ελπίζω να μην κλαδευτεί το νήμα![]()
κάτι έγινε και χθες, ώρα να κλείσουν οι κυρ Παντελήδες...ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
O speaker ακόμη ψάχνεται μα βρει τι έγινεΚωλομπαράδες ρεάλ
![]()
Δεν το έβλεπα.O speaker ακόμη ψάχνεται μα βρει τι έγινε
Δεν εξήγησε κ προφανώς ούτε ο ίδιος ξέρει
Μήπως είχε την μπάλα πιο μπροστά από τη βούλα ;;;αλλά κ πάλι έπρεπε ο διαιτητής να τον ενημερώσει τον παίκτη ..
Ναι έχεις δίκιο.
Τελικά ακυρώθηκε διότι λένε ότι όταν εκτέλεσε το πέναλτυ καθώς γλιστρησε κλωτσήσει δύο φορές την μπάλαΔεν το έβλεπα.
Από κινητό διακύμανση σκορ μόνο.
1. Ναι ακριβώς.@sotos71 για να μην κάνω κογιότ...
1) Η βάση δεδομένων είναι από ένα blog που δεν υπάρχει πλέον;
Το statistika.dedomena ενός κ. Ηλία;
2) Δεν μπλέκω με κριτήρια Kelly που λες, απλά κρατώ κι αρχεία αποτελεσμάτων ώστε να ξέρω πχ η τάδε ομάδα που με έκαψε και σε ποιες αποδόσεις έχω υψηλότερο ROI.
H πρώτη έκδοση του προγράμματος βασιζόταν στη βάση που έχεις αλλά μόλις τα παράτησε ο κ. Ηλίας το γύρισα εντελώς στο σπασαρχίδικο (δεν το αναλύω γιατί) Oddsportal κι ενίοτε αν είναι μπαίνω Oddspedia (έχει κάποιες εταιρείες που δεν υπάρχουν αλλού).1. Ναι ακριβώς.
Διπλή επαφή κατα την εκτέλεση. Δεν έχει επανάληψηΓιατί δεν μέτρησε το πέναλτυ;;;;![]()
Εγώ όπως έγραψα, μπαίνω στο soccerstats.H πρώτη έκδοση του προγράμματος βασιζόταν στη βάση που έχεις αλλά μόλις τα παράτησε ο κ. Ηλίας το γύρισα εντελώς στο σπασαρχίδικο (δεν το αναλύω γιατί) Oddsportal κι ενίοτε αν είναι μπαίνω Oddspedia (έχει κάποιες εταιρείες που δεν υπάρχουν αλλού).
Στη σέντρα τους Αλαφούζο, Ηλιόπουλο έβγαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση της Super League, με αφορμή τη «φωτοβολίδα» ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διαθέσουν ποσοστό 15 % επί των τηλεοπτικών συμβολαίων τους στους εννέα «μικρούς». Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες και αερολογίες», ενώ τόνισε: «Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά». Στη συνέχεια, όταν ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο Μαρινάκης τους κάλεσε να δώσουν άμεσα τα χρήματα και σχολίασε: «Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».
Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
![]()
τυχεροι ειναι κερδισαν το θηριο και πιθανοτατα θα μπουν ομιλους τσουλου εκτος αν τους γαμησει τα ονειρα η μεγαλη μπορουσια!μην τεντωνεσαι ψαροκροκετα εχει μπακαλιαρο σκορδαλια σημερα
![]()