Νέα

ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (των φιλάθλων-λέμε τώρα) - Αθλητική επικαιρότητα-Καζούρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.010
Πόντοι
28.061
Δεν μου λες Στρατηγέ: ραντεβού θανάτου προγνωστικών σκορ μπορώ να κάνω ή θα πεταχτούν οι γνωστές συκιές;

Υ. Γ. Ελπίζω να μην κλαδευτεί το νήμα :sunglasses:
Σημείωσε ένα στανταρακι για να το παίξεις κ να δεχτείς στο φραγμό
Ατλέτικο Ρεάλ διπλό τελικό σκορ 0-1
Άντε καλο ταμείο :confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.663
Πόντοι
2.596

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.010
Πόντοι
28.061
Γιατί δεν μέτρησε το πέναλτυ;;;; :confused::think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.010
Πόντοι
28.061
Κωλομπαράδες ρεάλ

:sad2:
O speaker ακόμη ψάχνεται μα βρει τι έγινε
Δεν εξήγησε κ προφανώς ούτε ο ίδιος ξέρει

Μήπως είχε την μπάλα πιο μπροστά από τη βούλα ;;;αλλά κ πάλι έπρεπε ο διαιτητής να τον ενημερώσει τον παίκτη ..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.103
Πόντοι
6.536
O speaker ακόμη ψάχνεται μα βρει τι έγινε
Δεν εξήγησε κ προφανώς ούτε ο ίδιος ξέρει

Μήπως είχε την μπάλα πιο μπροστά από τη βούλα ;;;αλλά κ πάλι έπρεπε ο διαιτητής να τον ενημερώσει τον παίκτη ..
Δεν το έβλεπα.
Από κινητό διακύμανση σκορ μόνο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.863
Πόντοι
456
Ναι έχεις δίκιο.
Αλλά είπαμε, παίζουμε με τις πιθανότητες κάθε φορά.
Η Ίντερ με 0-2 στο πρώτο ματς, δεν καιγόταν να κερδίσει. Οπότε δεν το ακουμπάς το 1,40 του άσσου.
Στη Λίβερπουλ ήταν έμπνευση. Και οι δύο έχουν καλές επιθέσεις, η Παρί έπρεπε να σκοράρει, όπως και το έκανε.
Μας στενοχώρησαν λίγο...Εντάξει, συνεχίζουμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.010
Πόντοι
28.061
Δεν το έβλεπα.
Από κινητό διακύμανση σκορ μόνο.
Τελικά ακυρώθηκε διότι λένε ότι όταν εκτέλεσε το πέναλτυ καθώς γλιστρησε κλωτσήσει δύο φορές την μπάλα
Πολύ κουφο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.906
Πόντοι
28.246
Στη σέντρα τους Αλαφούζο, Ηλιόπουλο έβγαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση της Super League, με αφορμή τη «φωτοβολίδα» ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διαθέσουν ποσοστό 15 % επί των τηλεοπτικών συμβολαίων τους στους εννέα «μικρούς». Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες και αερολογίες», ενώ τόνισε: «Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά». Στη συνέχεια, όταν ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο Μαρινάκης τους κάλεσε να δώσουν άμεσα τα χρήματα και σχολίασε: «Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».

Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

mickey-mouse-clubhouse-jpg--79483-.jpg

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.863
Πόντοι
456
@sotos71 για να μην κάνω κογιότ...

1) Η βάση δεδομένων είναι από ένα blog που δεν υπάρχει πλέον;
Το statistika.dedomena ενός κ. Ηλία;
2) Δεν μπλέκω με κριτήρια Kelly που λες, απλά κρατώ κι αρχεία αποτελεσμάτων ώστε να ξέρω πχ η τάδε ομάδα που με έκαψε και σε ποιες αποδόσεις έχω υψηλότερο ROI.
1. Ναι ακριβώς.
2. Το κριτήριο Κέλλυ κάνει τη βέλτιστη διαχείριση κεφαλαίου, ώστε να αποκομίζεις το μαξ των κερδών, όταν γνωρίζεις ότι έχεις το πλεονέκτημα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.663
Πόντοι
2.596
H πρώτη έκδοση του προγράμματος βασιζόταν στη βάση που έχεις αλλά μόλις τα παράτησε ο κ. Ηλίας το γύρισα εντελώς στο σπασαρχίδικο (δεν το αναλύω γιατί) Oddsportal κι ενίοτε αν είναι μπαίνω Oddspedia (έχει κάποιες εταιρείες που δεν υπάρχουν αλλού).

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.863
Πόντοι
456
H πρώτη έκδοση του προγράμματος βασιζόταν στη βάση που έχεις αλλά μόλις τα παράτησε ο κ. Ηλίας το γύρισα εντελώς στο σπασαρχίδικο (δεν το αναλύω γιατί) Oddsportal κι ενίοτε αν είναι μπαίνω Oddspedia (έχει κάποιες εταιρείες που δεν υπάρχουν αλλού).
Εγώ όπως έγραψα, μπαίνω στο soccerstats.
Ότι έχει μέσα, με καλύπτει, από θέμα στατιστικών. Από εκεί παίρνω και τα δεδομένα για να κάνω τον υπολογισμό των αναμενόμενων γκολ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.663
Πόντοι
2.596
Κατανοητός Σότος...
Προχωρούμε....
Λόγω των εντάσεων των τελευταίων ημερών (επικρατεί 48ωρη ηρεμία) κοιτάζω σελίδες σχετικές με σεισμολογία.
Εκεί μπορείτε να δείτε τα ενεργά (με κόκκινο) ρήγματα και τα παλαιά (κι ανενεργά κυρίως) με κίτρινο:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
Στη σέντρα τους Αλαφούζο, Ηλιόπουλο έβγαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση της Super League, με αφορμή τη «φωτοβολίδα» ότι οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διαθέσουν ποσοστό 15 % επί των τηλεοπτικών συμβολαίων τους στους εννέα «μικρούς». Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες και αερολογίες», ενώ τόνισε: «Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά». Στη συνέχεια, όταν ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο Μαρινάκης τους κάλεσε να δώσουν άμεσα τα χρήματα και σχολίασε: «Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αφού ο Μαρινάκης, στο ΔΣ της Λίγκας, ανακοίνωσε την ιστορική συμφωνία για τους εννέα «μικρούς» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, ασχολήθηκε με τις προτάσεις των Αλαφούζου, Ηλιόπουλου: «Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».

Μετά από αυτά ο Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει επειδή τάχα το κλίμα έδειχνε ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».

Όταν ο Αλαφούζος επέστρεψε στην τηλεδιάσκεψη για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, τον τάπωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

mickey-mouse-clubhouse-jpg--79483-.jpg

μην τεντωνεσαι ψαροκροκετα εχει μπακαλιαρο σκορδαλια σημερα

2e614bbd050c5fcb19d7f0fd302dc430-1536x1021.jpg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.663
Πόντοι
2.596
ΨΨ @dimigoall

Με χρήση μεθόδων επέκτασης των ορίων (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες κάτι σαν το extrapolation της Αριθμητικής Ανάλυσης) το ματς του ΟΣΦΠ πάει για Άσσο πιθανότερα (αλλά δεν αξίζει) με δεύτερη εναλλακτική επιλογή over 2.5
Μολαταύτα διάλεξα ως επιλογή τα πολλαπλά σκορ 2-1/3-1

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.265
Πόντοι
2.356
μην τεντωνεσαι ψαροκροκετα εχει μπακαλιαρο σκορδαλια σημερα

2e614bbd050c5fcb19d7f0fd302dc430-1536x1021.jpg
τυχεροι ειναι κερδισαν το θηριο και πιθανοτατα θα μπουν ομιλους τσουλου εκτος αν τους γαμησει τα ονειρα η μεγαλη μπορουσια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom