Νέα

ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (των φιλάθλων-λέμε τώρα) - Αθλητική επικαιρότητα-Καζούρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
ο γαυρος φετος ναι δε φανηκε να εχει αντιπαλο εντος χωρας (λογικο οτι δε θα αφηνε την κουταλα για τα 100 χρονια και μαλλον με το χρημα που θα παρει απο τσουλου δε θα αφησει την κουταλα ουτε στα 100 χρονια των νοτιομακεδονων!!!) εσφιξαν τα γαλατα για το σαββιδη τωρα.... ας προσεχαν...

ρεσιταλ μαλακιας εδωσαν και οι 2 προπονητες... αν και δεν υποστηριζω σιγουρα τους γαυρους χαιρομαι κατα βαθος που τα σκατωσε ο "στρατηγος" παιζοντας με 2 δεξια μπακ στο παιχνιδι και τον εναν προφανεστατα να μην μπορει (ουτε καν να βαλει πεναλτι) το οποιο αποδειχθηκε κρισιμο. παιζοντας με γιομες αντι να παιξει κατω τη μπαλα και με φορ πιο κοντο και απο τον ζεμπου...

ο βαζελος ξυπνησε στο δευτερο και αργησε τραγικα να βαλει πελιστρι.... το θεμα ηταν οτι αραο και βαγιανιδης ηταν κακιστοι και ολοι νομιζουν οτι θα τους χαριζονται τα φαουλ οπως στην ελλαδα επειδη ειναι "μεγαλη ομαδα"

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.388
Πόντοι
2.306
Κόβω να ψηφίζεις Κούλη :confused:
Προχωρούμε παρακαλώ: μια πρώτη (πρόχειρη) εκτίμηση για 2η και 3η θέση στη Σούπερ Λίγδα;
Αν και είναι νωρίς τέσπα ανέβασα παραπάνω το πρόγραμμα.
Κατ’ αρχας εγω δεν σ’ εβρισα…:confused:
κατα δευτερον , βαζελος δευτερος , ΠΑΟΚ ΑΕΚ τριτοτεταρτοι…

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.388
Πόντοι
2.306
ο γαυρος φετος ναι δε φανηκε να εχει αντιπαλο εντος χωρας (λογικο οτι δε θα αφηνε την κουταλα για τα 100 χρονια και μαλλον με το χρημα που θα παρει απο τσουλου δε θα αφησει την κουταλα ουτε στα 100 χρονια των νοτιομακεδονων!!!) εσφιξαν τα γαλατα για το σαββιδη τωρα.... ας προσεχαν...

ρεσιταλ μαλακιας εδωσαν και οι 2 προπονητες... αν και δεν υποστηριζω σιγουρα τους γαυρους χαιρομαι κατα βαθος που τα σκατωσε ο "στρατηγος" παιζοντας με 2 δεξια μπακ στο παιχνιδι και τον εναν προφανεστατα να μην μπορει (ουτε καν να βαλει πεναλτι) το οποιο αποδειχθηκε κρισιμο. παιζοντας με γιομες αντι να παιξει κατω τη μπαλα και με φορ πιο κοντο και απο τον ζεμπου...

ο βαζελος ξυπνησε στο δευτερο και αργησε τραγικα να βαλει πελιστρι.... το θεμα ηταν οτι αραο και βαγιανιδης ηταν κακιστοι και ολοι νομιζουν οτι θα τους χαριζονται τα φαουλ οπως στην ελλαδα επειδη ειναι "μεγαλη ομαδα"
Οι νορβηγοι ηταν κανονικα μηχανακια, ηταν παντα μπροστα απο τους γαυρους στις φάσεις, παιζανε με δυναμη και δεν μασησαν απο την εδρα (μασησαν λιγο αλλα δεν τους ατοιχισε) και στη μια ευκαιρια που ειχαν το παστελωσαν ωραιοτατα…
Γρηγορη ομαδα με πολυ καλο προπονητη που ηξερε τι να κανει.
Μονο στο μαρκαρισμα του Γιαρεμτσουκ τα βρηκαν δυσκολα γιατι εχει ογκο, δυναμη και καλο γυρισμα.
Κτρινη δυναμη με τιγρη στη φανελα, τι αλλο να περιμενεις??:confused::confused:

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
Οι νορβηγοι ηταν κανονικα μηχανακια, ηταν παντα μπροστα απο τους γαυρους στις φάσεις, παιζανε με δυναμη και δεν μασησαν απο την εδρα (μασησαν λιγο αλλα δεν τους ατοιχισε) και στη μια ευκαιρια που ειχαν το παστελωσαν ωραιοτατα…
Γρηγορη ομαδα με πολυ καλο προπονητη που ηξερε τι να κανει.
Μονο στο μαρκαρισμα του Γιαρεμτσουκ τα βρηκαν δυσκολα γιατι εχει ογκο, δυναμη και καλο γυρισμα.
Κτρινη δυναμη με τιγρη στη φανελα, τι αλλο να περιμενεις??:confused::confused:
οταν παιζεις γιομες με ταπα σεντερ φορ και με 9 παικτες να επαιζαν οι νορβηγοι θα το επαιρναν το αποτελεσμα...

"ποιοτητα" και ψηλα η μπαλα και οπου βγει δεν πανε μαζι!!!!!!

λιγος ο γαυρος. τοσο απλα... οκ ειχε απουσιες δεκτο. τακτικα ομως ακομη και με ελκαμπι αν επαιζε ετσι παλι ενα @ θα επαιρνε

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
κατα δευτερον , βαζελος δευτερος , ΠΑΟΚ ΑΕΚ τριτοτεταρτοι…
Έχω μια ένσταση για τη 2η θέση, εκτιμώ ότι θα βγει η ΑΕΚ, καλά ο μΠΑΟΚ θα πιάσει του κριαριού για 4ος...
Εκτιμήσεις βέβαια και βεβαίως - βεβαίως ΟΥΤΕ 10 λεπτά να ΠΟΝΤΑΡΩ στα τελειώματα της Σούπερ Λίγδας, παρά μόνο καταγραφή των αποτελεσμάτων στις βάσεις δεδομένων των κυρΠαντελήδων.

Υ. Γ. Κούλη μάλλον θα ψηφίσω (έτσι κι αλλιώς ξέρεις που ανήκω) όχι γιατί τον χωνεύω, αλλά αύξησε την ταρίφα στα 2 χιλιάρικα (για τα προπατζίδικα), 800 (μαύρα) ήταν επί Αλ6 :glasses:
Συνεπώς αφού θα με πληρώνει και θα με πλερώνει η αγαπημένη μου Μπραν, τηλέφωνο και τελέφωνο στον προπατζή και φεύγει μαύρο χρήμα για αταξίες μέσω RF :angel:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
"ποιοτητα" και ψηλα η μπαλα και οπου βγει δεν πανε μαζι!!!!!!
Στρατηγέ, γενικά οι βόρειοι παίζουν ψηλό ποδόσφαιρο όχι λόγω των φυσικών τους χαρακτηριστικών - αν και τώρα έχουν μπασταρδευτεί κι επάνω με γυφτοζούμπακες - αλλά είναι βαρειά (όπως η ντούντα του τσολιά) τα γήπεδα. Που να δεις αγώνες μπαράζ το Νοέμβριο και να ρίχνει χιόνι, άντε να φας κλωτσιά ή τη μπάλα στη μούρη, εκεί σε θέλω...
Οι κερατάδες (Φινλανδία τάρανδοι) σταματούν ενωρίτερα (άντε ως τέλη Οκτωβρίου), οι Νορβηγοί τα τελευταία χρόνια το επιμηκύνουν ανεξήγητα :rolleyes:έχω δει τελευταίους αγώνες ακόμη στα τέλη του 11ου μηνός με αρχές του 12ου...

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
καλα δευτερη και να βγει η ΑΕΚ τσουλου δε μπαινει απλα ισως της κατσει να μπει γιουροπα...

εδω περσι μας εκατσαν ολα τα αστρα να τυχουμε με την νοα αντι για μεγαθηριο και τον ηπιαμε...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
Λες για τη Νόα της Αρμενίας;
Δεν έχω κρατήσει στατιστικά επειδή θα είναι μουνόψειρες οι αποδόσεις (αρκετά κάτω του 1.75 - τώρα δεν έχω χρόνο να ψάχνω στο Oddsportal αποτελέσματα παρελθόντος για μη καταγεγραμμένα παιχνίδια).
Με όσα έχω (για τον ΟΣΦΠ είναι περισσότερα) γενικά δεν τραβάει η ΑΕΚ στην Ευρώπη.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    159,8 KB · Εμφανίσεις: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 7
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
Τις επόμενες ημέρες δεν έχει γενικά παιχνίδια λόγω των επερχόμενων εθνικών ομάδων...
Και σήμερα @@ρια μόνο 7 παιχνίδια στις κύριες διοργανώσεις που παρακολουθούνται, ευκαιρία για ξεκούραση (αποχή) από τα στοιχήματα και περπάτημα στην εξοχή, ο καιρός είναι ζεστός σαν Μάϊος...
Αν κάτσει κανένα πακ€το καλή φάση να έχω και συνοδεία κάτω από την πανσέληνο :angel:

Συνημμένα

• IMG_20250316_002549.jpg
    IMG_20250316_002549.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 12
  • IMG_20250316_002606.jpg
    IMG_20250316_002606.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 14

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
τυχεροι ειναι κερδισαν το θηριο και πιθανοτατα θα μπουν ομιλους τσουλου εκτος αν τους γαμησει τα ονειρα η μεγαλη μπορουσια!

εγω θελω να μπουνε να παει η πουτσα συννεφο :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.879
Πόντοι
28.246
ακου κουραδα εννοειται ποδοσφαιρο μετρανε οι πορειες γιατι κουπα δεν παιρνει κανεις με εξαιρεση το μιλκο που ειναι της πλακας

μπασκετ εχει παρει κουπες κι η κουτση μαρια οποτε οι χαμενοι τελικοι σας ειναι απλως η επιβεβαιωση οτι ειστε κομπλεξικα λουζερονια στους τελικους

στο μπασκετ παντως επειδη ετυχε και το ειδα, παλι πλακα σας κανανε, με αποκορυφωμα στο φιναλε που παραλιγο να σας το κλεψουν.... παιρνατε διαφορα και σας επιανε η κομπλα κι ο φοβος ουτε να σουταρετε δεν μπορουσατε

στα κρισιμα παλι πουτσα θα σας κερασουν φετος απ'οτι φαινεται

χωρια (εκτος Φενερ) ειναι ολα που τα εχουμε πηδησει ολοι , φαε την μπουτσα απο τον μπακαλιαρο φετο να ερθεις στα ισα σου

ειναι οπως το 91 που πηρα το Κυπελλουχων και μετα κλα'ι΄ν το ιδιο κανανε ολοι και πηραν και γιουρολιγκες

ο βαζελος αμα περναγε Φιορεντινα πηγαινε καρφι τελικο

εγω 2 φορες στους 8 για πλακα

κατσε και θα δεις τι θα γινει και με το μιλκο τις επομενες χρονιες

1 μιλκο ειναι μια τριχα απο τις πορειες του βαζελου Ευρωπη.
Ειπαμε οτι οι πονεμένοι που έχουν φαει πορτα και σφαλιαρα απο γαυρους γραφουν εδω.

Ειδα οτι συνεχιζει να με τιμαει ο χαζονηματοθετης. Ας τον τιμησω και εγω.

200w (1).gif

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.623
Πόντοι
456
Ειπαμε οτι οι πονεμένοι που έχουν φαει πορτα και σφαλιαρα απο γαυρους γραφουν εδω.

Ειδα οτι συνεχιζει να με τιμαει ο χαζονηματοθετης. Ας τον τιμησω και εγω.

200w (1).gif

:piss::piss::piss::piss:

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
ρε τη λιβερπουλ τι την εκαναν οι καρακαξες!!!

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
Για τούτο λες;
Ινδικής κάνναβης ινδικό σκορ βγήκε => δες και δείτε => τη μέση απόδοση. Και το χθεσινό 2-4 της Μπαρτσελόνας πάλι ινδικό ήταν.
Τα έχω πει απέξω - απέξω => 5380-5382 στο νήμα του Στοιχήματος.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 7
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.660
Πόντοι
2.596
Σε 11 ημέρες αρχίζει η πολυπόθητη 1η Νορβηγίας :rockon:είναι η χώρα που με πληρώνει σε βάθος χρόνου.
Φυσικά και ΔΕΝ γίνεται να μαζέψω ακόμη 22 χιλιάδες δεδομένα για να έχω πλήρη κάλυψη - θα χρειαστούν γύρω στα 43 χρόνια!! όμως τα 2134 είναι σε βάθος δεκαετίας (ικανοποιητικό όπως λένε).
Από εκεί και πέρα με τη μέθοδο πρόβλεψης και διόρθωσης (predictor/corrector) θα γίνονται κατάλληλες παρεμβάσεις στην αντίστοιχη βάση δεδομένων όταν χρειάζεται...
Όλα αυτά όμως απαιτούν και κάποιο παραπανίσιο χρόνο...
Συν τοις άλλοις το ποσό στο προπατζίδικο θα αυξηθεί σημαντικά πράγμα που σημαίνει το αυτονόητο: καλή σας συνέχεια και ξαναμιλάμε όταν καλοκαιριάσει.
Νυν υπερ πάντων ο αγών, υπέρ πάντα των σεβαστών κοριτσιών :rockon:
Οι άλλες στον κουβά μαζί με τα χαμένα δελτία, δεν έχω χρόνο για χάσιμο :sunglasses:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 9
OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
παπαδες παντως η εθνικη μας...

μακρια ομως απο οπαδικες τοξικοτητες...

ηρθε ο αλλος ο μαγκας απο το βελγιο εσπευσαν να τον "καρπωθουν" οι παοκτσηδες λες και τον εβγαλαν απο τις ακαδημιες τους....

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.235
Πόντοι
2.356
μεγαλο ξεβρακωμα των τερματοφυλακων χθες στο ελληνικο ποδοσφαιρο
ειδικα ο μπρινιολι εκανε μπαμ οτι δε κανει ουτε για τοπικο με τετοια ασταθη αποδοση...
φανηκαν απο την αρχη οι λαθος τοποθετησεις του και αντιδρασεις του σε σημειο ο Ζιφκοβιτς να ξερει οτι "οτι παει μεσα γραφει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom