Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μέχρι τα 21της ήταν λέει παρθένα και μετά το έκανε ακόμη και μες τα τρένα!!!
Εγώ ρε πιλοφόρι που θέλω να ασχοληθώ τι μου προτείνεις να κάνω? Πώς να την προσεγγίσω?Τρελό οτι ναναι η γκομενα! Σου δειχνει οτι κατι παει να γινει αλλα έτσι κ κανεις κίνηση θα πέσει παντόφλα! Όλο oh my gosh oh my gosh έλεγε όποτε βρισκόμασταν κ κλαιγόταν για διαφορα στη ζωή της ε δεν άντεξα την έγραψα στο τσουτσουνι μου κ δε ξανά ασχολήθηκα
με υπομονή, επιμονή κ χωρις προσδοκίες!Εγώ ρε πιλοφόρι που θέλω να ασχοληθώ τι μου προτείνεις να κάνω? Πώς να την προσεγγίσω?
χαχαχα. Έτσι μάλιστα... Εγώ έλεγα να μου πεις κάτι ποιό άμεσο για να της μιλήσω. Δηλαδή μέσω fb?. έτσι να ξεκινήσω?με υπομονή, επιμονή κ χωρις προσδοκίες!
ε ναι, εχει 2-3 προφίλ βρες αυτο που ειναι πιο ενεργό. Κ να ξέρεις δέχεται δεκάδες μηνύματα για ποτό,φαγητό, ραντεβού με δωράκι, καυλια καυλωμενα οποτε κοιτα να εισαι πρωτότυποςχαχαχα. Έτσι μάλιστα... Εγώ έλεγα να μου πεις κάτι ποιό άμεσο για να της μιλήσω. Δηλαδή μέσω fb?. έτσι να ξεκινήσω?
Τσιλα-Πουτσιλα δυσκολα τον κοβω να γαμει αυτον τον σοκολατι Μουναροτσολια , πολυ δυσκολος στοχος η Τσιλα ... εκτος αν εχει καμοια μαγαζαρα ο τυπος , κανα κλαμπ η κανα σωληνομαγαζομε υπομονή, επιμονή κ χωρις προσδοκίες!
Πλεον αυτα τα μουνετα δεχοντε τετοιο καταιγισμο πεσιματος , που πλεον ο μονος πιθανος συνδιασμος ειναι ιδιοκτητης-ιδιοκτητης ...ε ναι, εχει 2-3 προφίλ βρες αυτο που ειναι πιο ενεργό. Κ να ξέρεις δέχεται δεκάδες μηνύματα για ποτό,φαγητό, ραντεβού με δωράκι, καυλια καυλωμενα οποτε κοιτα να εισαι πρωτότυπος
Εχει λιγο προστιχοφατσα οντως , αλλα δεν την λες κι ασχημη τυπε μου ,γουστα ειναι αυτα αλλωστε , ενταξει δεν μοιαζει και με τον Εμενικε κιολας ...Είναι δυνατόν να παρακαλάει κάποιος για να βγάλει έξω αυτήν την στραβοχυμένη μούρη που είναι σαν τραβεστί?
Εχει λιγο προστιχοφατσα οντως , αλλα δεν την λες κι ασχημη τυπε μου ,γουστα ειναι αυτα αλλωστε , ενταξει δεν μοιαζει και με τον Εμενικε κιολας ...
Είναι δυνατόν να παρακαλάει κάποιος για να βγάλει έξω αυτήν την στραβοχυμένη μούρη που είναι σαν τραβεστί?
Ενδιαφερον υβριδιοΕχει λιγο προστιχοφατσα οντως , αλλα δεν την λες κι ασχημη τυπε μου ,γουστα ειναι αυτα αλλωστε , ενταξει δεν μοιαζει και με τον Εμενικε κιολας ...