ρε παιδες ετσι κι αλλιως οποιο αμαξι το σκιζεις (ακομα κ ατμοσφαιρικο)
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ αυτοματα τη μηχανη! περιμενεις 1-2 λεπτα σε κατασταση ηρεμιας κ μετα σβηνεις.
σε σαξο η πεζω ραλλυε πχ, το ιδιο. γιατι κι εκει καλο ειναι να ηρεμησει λιγο ο κινητηρας να δουλεψει εστω 1 λεπτο ηρεμα πριν κλεισεις το διακοπτη, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟς ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, γιατι ΟΛΟΙ οι κινητηρες ανεξαιρετως αντιμετωπιζουν το προβλημα της θερμοκρασιακης ανισοκατανομης οταν σκιστουν στα 2 σαν γατι απο τον χρηστη!
Επειδη δε, βλεπω οτι ορισμενοι ειναι χαιβανια απο μηχανολογικα, δωστε μου την ευκαιρια να σας το θεσω διαφορετικα, με τροπο που συναδει με τις αρχες κ την θεματολογια αυτου του σαιτ, κ που θα σας δωσει την δυνατοτητα να το χωνεψετε σαν πρακτικη:
Οταν πας ρε φιλε με μια γκομενα κ την κσεκωλιαζεις κ την γυρνας απο δω, και απο κει, την ανεβοκατεβαζεις πανω σου, την τιναζεις, την στριφογυρνας, την αλλαξοπιστεις κ μετα απο πολλα τελειωνεις, τι κανεις μετα? ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ κ φορας το παντελονι σου κ φευγεις???? ΟΟΟΧΙΙ βεβαια!
Αντιθετως ξαπλωνεις λιγο διπλα της να ηρεμησεις κ της δινεις την ευκαιρια να αγκαλιαστειτε, να μιλησετε για το μελλον της σχεσης σας κ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ την αγαπας, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ την εκτιμας κ την σεβεσαι, κ μονο μετα απ'αυτο,
ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΤΗΡΙΟ κ φορας το παντελονι σου κ φευγεις!
Ετσι αυξανεις τη διαρκεια ζωης της σχεσης κ δεν κινδυνευεις το γκομενακι να καψει φλαντζα κ να μεινεις ρεστος κ να κινεισαι με τα ...ποδια!
εξ αλλου και
ο πεθερος του αντρα της ξαδερφης της συνυφαδας της πρωην-συζυγου του αδερφου του πατερα μου,
που εχει ΤΣΙ 140αρι κανει ακριβως αυτο!
1)Μιζα
2) 1 λεπτο ρελαντι
3)εως 3000ρπμ μεχρι να ξεκολησει ο δεικτης κ να κοντευει η θερμ. στο 90
4) σκισιμο (γιατι η ψυχη του ΤΣΙ το ζηταει)
5) ρελαντι 1-2 λεπτα ή χαλαρη οδηγηση για τα 5 τελευταια λεπτα
6) σβησιμο, και
7) φωτογραφιζει τους αλλους που ερχονταν πισω του να καταφθανουν (ξαναμμενοι!).
ΟΠΟΤΕ,
το θεμα ελειξε μετα την δικη μου παρεμβαση.
παρακαλω να κλειδωθει το θρεντ κ το συνδυασμο της κλειδαριας να τον γραψει ο αδμιν σε ενα κομματι ανακυκλωσιμο χαρτι κ να το καταπιει. πάραυτα!
αυτά!