You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσελίκας του ΣΚΑΙ..on fire!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Θα λεγα της ανοίξουμε κι ένα θρεντακι εδώ
Έχουν άλλες χειρότερες
Όχι ρε τύπε,θα τη μάθει όλη η Ελλάδα αν της ανοίξουμε θρεντ εδώ
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.503
- Πόντοι
- 15.296
Γιατί δεν φοράνε μάσκα?
Περσινός Αὔγουστος ἄν ὄχι προπέρσινος... Μάσκα δέν εἶχε γίνει ὑποχρεωτική... Προσπαθοῦσαν νά μᾶς πείσουν!
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.125
- Πόντοι
- 216
Στανταρ μιλησε με δικηγορο αυτη...και ολες οι κινησεις ειναι του δικηγορου που ανελαβε την υποθεση.,..
Και σιγα τι εγινε? ο Τσελικας γενικα ειναι χιουμοριστας αλλα το εχει κιολας να ΜΗΝ προσβαλλει τον αλλον η την αλλη που παιρνει συνεντευξη....ειναι εμπειρος με πολυετη πειρα στην δουλεια που κανει...
Γιαυτο ολοι εμεις οταν τυχει να τον δουμε χαμογελαμε, γιατι ειναι αληθινος και χιουμοριστα οχι σαν καποιους που στην τηλεοραση μιλανε σαν να λενε ποιημα απο το δημοτικο...
εγω αν ημουν στην θεση του Τσελικα θα ελεγα, ας μου κανει οτι θελει, βασικα θα μου κλασει τα @@ αφου το μονο που εκανα ητανε η δουλεια μου, την ρωτησα που παει και ποσο καιρο θα κατσει...τιποτε αλλο...
Λυπαμαι αλλα το χαιβανι η κοπελια θα την πατησει..,για λιγη δημοσιοτητα στην τηλεοραση θα εκτεθει σε ολον τον κοσμο και θα την μισουνε ολοι....
Και σιγα τι εγινε? ο Τσελικας γενικα ειναι χιουμοριστας αλλα το εχει κιολας να ΜΗΝ προσβαλλει τον αλλον η την αλλη που παιρνει συνεντευξη....ειναι εμπειρος με πολυετη πειρα στην δουλεια που κανει...
Γιαυτο ολοι εμεις οταν τυχει να τον δουμε χαμογελαμε, γιατι ειναι αληθινος και χιουμοριστα οχι σαν καποιους που στην τηλεοραση μιλανε σαν να λενε ποιημα απο το δημοτικο...
εγω αν ημουν στην θεση του Τσελικα θα ελεγα, ας μου κανει οτι θελει, βασικα θα μου κλασει τα @@ αφου το μονο που εκανα ητανε η δουλεια μου, την ρωτησα που παει και ποσο καιρο θα κατσει...τιποτε αλλο...
Λυπαμαι αλλα το χαιβανι η κοπελια θα την πατησει..,για λιγη δημοσιοτητα στην τηλεοραση θα εκτεθει σε ολον τον κοσμο και θα την μισουνε ολοι....
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 206
γιγαντιαίος λεβεντομαλάκας
λογικό να δουλεύει στο Σκαι
ΜΑΚΑΡΙ ΟΑΕΔ
ΜΑΚΑΡΙ ΟΑΕΔ
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.503
- Πόντοι
- 15.296
γιγαντιαίος λεβεντομαλάκας
ΜΑΚΑΡΙ ΟΑΕΔ
Ἔτσι... ἀπ'τοὺς χειρότερους...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Η άλλη εντωμεταξυ στο στούντιο του λέει σχεδόν σε όλα τα βίντεο να τις αφήσει να φύγουν, μην τυχόν και τις φέρει σε καμμιά δύσκολη θέση...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.454
- Πόντοι
- 966
ειδικα του σκαι και του φίλτατου τσελικα θα τους κλασει μια μαντρα ... την δουλεια του έκανε ... ας μην του λιμούσε ...
θα ακουστει λιγο η γκομενιτσα στα πανελ των πρωιναδικων θα κανει λιγο ντορο θα αυξησει τους φόλουερς και thats it
θα ακουστει λιγο η γκομενιτσα στα πανελ των πρωιναδικων θα κανει λιγο ντορο θα αυξησει τους φόλουερς και thats it
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Σύμφωνοι ρε φίλε αλλά συνειδητοποίησε λίγο τι παίζεται και που έφτασε η τύπισσα για να το πετύχει... Εκμεταλλευόμενη τη νοσηρή ατμόσφαιρα της εποχής (περί ψευτο-ισότητας και ψευτο-δικαιωμάτων και πάντα με πλάτες αδελφάτου και φεμινιστικού ράιχ, βλ. δήθεν «κοινή γνώμη») δεν κώλωσε να στραφεί εναντίον του μεγαλύτερου σταθμού και γνωστού δημοσιογράφου (!!φημισμένου μάλιστα για τέτοιου είδους καταστάσεις!!). Κι όλα αυτά χωρίς να ανοίξει μύτη, επειδή απλά τις παίρνει πλέον να το κάνουν! Αυτό είναι το επιμύθιο, χέσε τα υπόλοιπα.ειδικα του σκαι και του φίλτατου τσελικα θα τους κλασει μια μαντρα ... την δουλεια του έκανε ... ας μην του λιμούσε ...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.924
- Πόντοι
- 34.538
Φωτιά στην Πεντέλη: Επίθεση πολίτη στον Γιώργο Τσελίκα σε ζωντανή μετάδοση
Κάτοικος της Παλλήνης ξέσπασε εναντίον του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Τσελίκα, σε ζωντανή μετάδοση, την ώρα που ο ίδιος έκανε ρεπορτάζ για τη φωτιά
www.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.924
- Πόντοι
- 34.538
Εκλογές 2023: «Τρόλαρε» τον Τσελίκα τουρίστρια που αποδείχθηκε ετεροδημότισσα
«Πυρετός» επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, αφού έχει ξεκινήσει η έξοδος των ετεροδημοτών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Πιστός» στο ραντεβού του, ο
www.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.924
- Πόντοι
- 34.538
«Τρόμος» για τον Γιώργο Τσελίκα στην ιχθυόσκαλα: Πας φιρί φιρί να με λερώσεις
Στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου βρέθηκε το ξημέρωμα της Πέμπτης (01.06.2023) ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και όπως είναι
www.newsit.gr
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
From Canada λεει η αλλη χαρουμενη, great city !!! λεει ο καραμαλακας και φευγει στο καπακιΕκλογές 2023: «Τρόλαρε» τον Τσελίκα τουρίστρια που αποδείχθηκε ετεροδημότισσα
«Πυρετός» επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, αφού έχει ξεκινήσει η έξοδος των ετεροδημοτών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Πιστός» στο ραντεβού του, οwww.newsit.gr
Εντελως αμπαλος
Παιζει να ξερει μονο το "where are you from" στα αγγλικα
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Χάχαχα την βλέπω για ακριβήΤιμουλες ξέρουμε?