psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ρωταω γιατι εισαι ο μοναδικος σε αυτες τις 3 σελιδες που ενδιαφερεται.Γιατί ενδιαφέρεσαι?
ρωταω γιατι εισαι ο μοναδικος σε αυτες τις 3 σελιδες που ενδιαφερεται.Γιατί ενδιαφέρεσαι?
ρωταω γιατι εισαι ο μοναδικος σε αυτες τις 3 σελιδες που ενδιαφερεται.
Δεν έχει icon με εμετό να βάλω ρε γμτ... αηδία το κατάντησες το θέμα!
Παίδες μην την πέφτετε στον daniel72, η Μάρσι ήταν όντως σούπερ-μωρό.
Ο άνθρωπος έψαχνε καμμιά πληροφορία, σιγά τα ωά δηλαδής, άλλωστε το babe ήταν αξιολάτρευτο και αξιογάμητο.
Άμα έχεις κάνα νεώτερο daniel72 σφύρα το κι από δω.
Α, ρε Daniel, σε κρεμάσανε ρε γμτ... κοντεύει να τελειώσει ο μήνας και ακόμα κανένα νεότερο...
Παίδες μην την πέφτετε στον daniel72, η Μάρσι ήταν όντως σούπερ-μωρό.
Ο άνθρωπος έψαχνε καμμιά πληροφορία, σιγά τα ωά δηλαδής, άλλωστε το babe ήταν αξιολάτρευτο και αξιογάμητο.
Άμα έχεις κάνα νεώτερο daniel72 σφύρα το κι από δω.
Καλά, συνομιλία πρωτότυπου (Daniel) με κλώνο (piko) δεν έχω ξαναδεί... Και BTW δεν είμαι κλώνος κανενός... Μην κρίνεις από τα μούτρα σου τους άλλους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Καλά, συνομιλία πρωτότυπου (Daniel) με κλώνο (piko) δεν έχω ξαναδεί... Και BTW δεν είμαι κλώνος κανενός... Μην κρίνεις από τα μούτρα σου τους άλλους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Βυζομανιακέ είσαι με πατέντα!!!
Αν έμπαινες στο κόπο να διαβάσεις το προφιλ του piko και το δικό μου θα έβλεπες ότι ο piko έχει ημερομηνία εγγραφής 25/09/2006 και εγώ 28/03/2008.Πως είναι λοιπόν δυνατόν ο piko να είναι κλώνος μου?
Να δούμε τι απάντηση θα μου δώσεις τώρα
'Κολλητέ' αν δεν το κατάλαβες, μόλις καρφώθηκες! Πριν το προηγούμενο σχόλιό μου, δεν είχα ασχοληθεί μαζί σου... Πόσα πήρες για το promotion 'κολλητέ';
Τεράστια δυσκολία, τι να σου πω...Εξαφανίστηκες βυζομαλάκα έτσι...εεε βέβαια είναι δύσκολο για τους ΚΛΩΝΟΥΣ και τους ΠΑΠΑΡΟΠΑΤΕΡΑΔΕΣ τους να αντικρούσουν τα επιχειρήματά μου!!!
Τεράστια δυσκολία, τι να σου πω...