Νέα

Τσαμπουκας με νταβαδες,οδηγους,μπραβους κτλ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
τσαμπουκαδες παντα γινοντουσαν στο μεταξουργειο στα μπουρδελα,γιατι ειναι η κουραδα της Αθηνας. ευτυχως εκει πηγαινα 17 χρονια πριν. τωρα ουτε με πληρωμη δε θα πηγαινα εκει να γαμησω,καλυτερα να τον βαλω στην εξατμιση του αυτοκινητου.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.802
Πόντοι
2.846
Ολοι εσεις οι βιζιτακηδες που ενω τα ακουμπατε χοντρα σας ζαλιζουν οι οδηγοι πριν περασει η ωρα,ενω ταυτοχρονα τρωτε φολα απο το κοριτσι,εχετε ποτε βρεθει σε κατασταση εντασης?Τι μετρα εχει το γραφειο αραγε?Ποιος εμποδιζει τον πελατη να καλεσει τον οδηγο ατο δωματιο και να γινει της κακομοιρας?Μπιστολια δε νομιζω να τραβανε μεσα στα ξενοδοχεια αυτοι.Σε μπουρδελα εχετε ποτε παιξει φαπες με αλβανους νταβαδες?Η μονιμη επωδος της μισοχαζης 45αρας Ελληνιδας τσατσας στο σπτυβρελο στη Λιοσιων,ειναι οτι αν ο πελατης παραφερεται,ερχονται αυτοι(δειχνοντας την καμερα).Δηλαδη τι κάνουν?Εισβαλλουν ενοπλοι στο σαλόνι σε κοινη θεα?Παπαριες.Δε θα ξεχασω ενα θεαματικο ξυλο που ειχα δει στη φυλης πριν σχεδον 20 χρονια,πελατης διεκδικησε το δικιο του ,εσκασαν 4 αλβανα για τσαμπουκα,και σκασανε 8 ατομα ασβερκοι φιλοι του επισης ασβερκου πελατη,που τσαρκαρανε και ακουσαν τη φασαρια.Οι αλβανοι υπεστησαν αναγκαστικη εξαγωγη και σε ολα τους τα δοντια,με τη μεθοδο της θραυσης,του ενος θυμαμαι κιολας το προσωπο του εγινε μια καφεμωβ αμορφη μαζα,ενας αλλος ηταν εντελως ακινητος σαν πτωμα μετα απο μερικες κλωτσες στη μουρη κτλ.Η τσατσα ειχε εξαφανιστει,η πουτανα ουρλιαζε,κι εγω στο κουζινακι απολαμβανα το θεαμα.Μα σημειωθει οτι οι μυστες εψαξαν και ξηλωσαν την καμερα και το καταγραφικο πριν φυγουν..Αναφερατε σκηνικα.
κοίταξε, επειδή δεν είμαστε όλοι άσβερκοι ούτε έχουμε 8 άσβερκους φίλους να μας συνοδεύουν κάθε φορά που πάμε σε επαγγελματία, ο τσαμπουκάς σε περίπτωση φόλας είναι μάλλον ριψοκίνδυνη υπόθεση. Υποθέτω, δεν μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε επεισόδιο.

OP
OP
J

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.230
Πόντοι
2.411
κοίταξε, επειδή δεν είμαστε όλοι άσβερκοι ούτε έχουμε 8 άσβερκους φίλους να μας συνοδεύουν κάθε φορά που πάμε σε επαγγελματία, ο τσαμπουκάς σε περίπτωση φόλας είναι μάλλον ριψοκίνδυνη υπόθεση. Υποθέτω, δεν μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε επεισόδιο.
Προφανως.Μιλαμε για περιπτωσεις που η μια κουβεντα εφερε την αλλη,εγινε παρεξήγηση και ξεκινησε ο καβγας.Η αν απλα εχετε γινει μαρτυρες επικων σκηνικων και καυγαδων.Παντως ευχαριστιεμαι να μαθαινω οτι ατομα του υποκοσμου βρηκαν το μαστορα τους και κατεληξαν η στο νοσοκομειο η στο χωμα.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εντάξει εγώ με τα φιλαράκια μου τους νταβαδες τους έχουμε για πλάκα, (σβερκωμενους και ασβερκωτους)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Ο υποκοσμιακός δεν έχει τίποτα να χάσει, πέρνει το σακίδιο κι εξαφανίζεται, και τον καταζητούν δέκα χρόνια..
Εσύ που έχεις φίλους, σπίτι, δουλειά, οικογένεια, είναι δυνατόν να τον αντιμετωπίσεις ;
Λοιπόν τσαμπουκάδες ούτε γι αστείο, κεφάλι κάτω και δρόμο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Έχω πλακωθεί με ταρίφα γιατί είχε κλείσει την πόρτα του λεωφορείου και ανέβηκα από πάνω από το καπό...

Εζω πλακωθεί με νταβα γιατί τσακωθηκα με την πουτανα για ερωτικό καβγαδακι...

Εζω πετάξει την κσποτα στη μάπα της τσατσας γιατί με έφερε στο ΑΜΗΝ η πουτανα και ζήτησα λεφτά πίσω που δεν τα έδωσε.

Εζω διώξει όλο τον κόσμο από μπουρδελο σε μαγαζί με άθλια συμπεριφορά τσατσας και πουτανας

Έχω κοπανισει πιτσιρικάς τσατσο που ενώ είχα γίνει μούσκεμα από τη βροχή αυτός βρήκε ευκαιρία νσ μου πιάσει την επίμαχη περιοχή...

Έχω πλακωθεί με τραβελια πρόσφατα. Περνώντας από Συγγρού, σκάει ένα και λέει "εσύ κοντε πουτσαρα έλα εδώ "... Ψελλίζω κάτι του στυλ "σκατοτραβελα γαμω το σπίτι σας" και φεύγω...το ακούει το ένα μπασταρδο, και έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου...το βλέπω, βλέπω έναν κώνο στο οδόστρωμα, και του τον πετάω στη μάπα...μου ρίχνει ένα μπουκέτο στο κεφάλι, τρώει ένα χλεπιδι στη μάπα και τέλος...

Με Βαλερια, τη μουναρα που ζητούσε 100€, είχαμε κάνει συμφωνία ότι θα πληρωθεί σε είδος (θα της έδινα ένα εύκολο νούμερο). Τη γσμησα, αυτή νόμιζε ότι θσ την πληρωνσ και θσ της έδινα το νούμερο δώρο...πήρε ένα πάρκο με 100 εύκολα νούμερα και έφυγε...

Μια άλλη, γνωστο ονομα εδώ, είχε πει άλλη τιμή και άλλα ζήτησε μετά...εγώ με πατεριτσες από σπάσιμο ποδιού...

Άλλη φορά είχα πετύχει βανσκι με τραφικιγκ, με είδαν ότι κοιτούσα περίεργα και μου την πέσανε...

Άλλη φορά στη Σοφια πριν 15 χρόνια, πήρα κοπέλα για 6 ωρες, στο 2ωρο λέει τι θσ γίνει, θσ με γαμας όλο το βράδυ; Πήρε τηλ στο στριπτιζαδικο, ήρθαν οι μπραβοι και την πήρανε...Εγώ φώναζα ότι εχω πληρώσει...μαζί φίλος δικηγόρος, κάνε κάτι ρεεεε, δικηγόρος είσαι...

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Αν και δεν ημουν ποτε ουτε του αγοραιου ουτε των strip club εχει τυχει να βρισκομαι σε μπατσελορ παρτυ ξαδερφου πριν το γαμο του, σε στριπτιτζαδικο.

Εχουνε πιει και εχουνε παρει τα απαρτα ολα τα ξαδερφια, περνα η ωρα φευγουν ολοι και μενω εγω ξημερωματα και ο γαμπρος. Συνειδητοποιει οτι δεν εβρισκε το πορτοφολι του. Μαζευτηκαν 4 ασβερκοι και να τους λεει ο αλλος παραπατωντας το χω ξεχασει στο αμαξι περιμεντε με σε δεκα λεπτα θα μαι πισω. Οι γοριλες του λενε 'ο φιλος σου θα μεινει εδω μεχρι να γυρισεις'.

Απ'την ωρα που φυγε ο ξαδερφος μου παραπατωντας μεχρι να επιστρεψει περασε η ζωη μου μπροστα απ τα ματια μου 3 φορες. Εκανε μιση ωρα να γυρισει. Απο τοτε δε ξαναπηγα ποτε στο χωριο, επειδη με φωναζανε 'ενεχυρο σε στριπτιτζαδικο'.

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Πανε πανω κατω 27 χρονια στης Ευριπιδου τα στενα, συχναζαν ψευτομαγκες που "εστειναν" καυγα μεταξυ τους .
Τραβουσαν και σουγιά, Επεφτε ο ενας πανω στον αλλον συννενοημενοι δηλαδη, τσακωνοντουσαν για καποιον λογο,
και αν καποιος περαστικος , εμπαινε στην μεση να τους χωρισει , με τροπο του αφαιρουσαν κανα πορτοφολι απο την
τσεπη πανω στα σπρωξιματα.....

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Παλιοτερα παλι, κοιταζα τον "παπα" στην Αθηνας, και λεω στον διπλανο μου ," απατη ειναι" . με πηραν δυο σχεδον σηκωτο και με απομακρυναν...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Έχω πλακωθεί με ταρίφα γιατί είχε κλείσει την πόρτα του λεωφορείου και ανέβηκα από πάνω από το καπό...

Εζω πλακωθεί με νταβα γιατί τσακωθηκα με την πουτανα για ερωτικό καβγαδακι...

Εζω πετάξει την κσποτα στη μάπα της τσατσας γιατί με έφερε στο ΑΜΗΝ η πουτανα και ζήτησα λεφτά πίσω που δεν τα έδωσε.

Εζω διώξει όλο τον κόσμο από μπουρδελο σε μαγαζί με άθλια συμπεριφορά τσατσας και πουτανας

Έχω κοπανισει πιτσιρικάς τσατσο που ενώ είχα γίνει μούσκεμα από τη βροχή αυτός βρήκε ευκαιρία νσ μου πιάσει την επίμαχη περιοχή...

Έχω πλακωθεί με τραβελια πρόσφατα. Περνώντας από Συγγρού, σκάει ένα και λέει "εσύ κοντε πουτσαρα έλα εδώ "... Ψελλίζω κάτι του στυλ "σκατοτραβελα γαμω το σπίτι σας" και φεύγω...το ακούει το ένα μπασταρδο, και έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου...το βλέπω, βλέπω έναν κώνο στο οδόστρωμα, και του τον πετάω στη μάπα...μου ρίχνει ένα μπουκέτο στο κεφάλι, τρώει ένα χλεπιδι στη μάπα και τέλος...

Με Βαλερια, τη μουναρα που ζητούσε 100€, είχαμε κάνει συμφωνία ότι θα πληρωθεί σε είδος (θα της έδινα ένα εύκολο νούμερο). Τη γσμησα, αυτή νόμιζε ότι θσ την πληρωνσ και θσ της έδινα το νούμερο δώρο...πήρε ένα πάρκο με 100 εύκολα νούμερα και έφυγε...

Μια άλλη, γνωστο ονομα εδώ, είχε πει άλλη τιμή και άλλα ζήτησε μετά...εγώ με πατεριτσες από σπάσιμο ποδιού...

Άλλη φορά είχα πετύχει βανσκι με τραφικιγκ, με είδαν ότι κοιτούσα περίεργα και μου την πέσανε...

Άλλη φορά στη Σοφια πριν 15 χρόνια, πήρα κοπέλα για 6 ωρες, στο 2ωρο λέει τι θσ γίνει, θσ με γαμας όλο το βράδυ; Πήρε τηλ στο στριπτιζαδικο, ήρθαν οι μπραβοι και την πήρανε...Εγώ φώναζα ότι εχω πληρώσει...μαζί φίλος δικηγόρος, κάνε κάτι ρεεεε, δικηγόρος είσαι...

ελα τυπε, πες την αληθεια...δεν πας για να γαμησεις....
:confused: :confused: :confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Πάντως , γνώμη μου, δεν αξίζει ούτε γι αστείο να ασχοληθείς . Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος . Είμαστε σε κωλαδικο στην επαρχία με φίλο , γίνεται τσαμπουκας μεταξύ πελάτη και Νταβά , τραβάει ο νταβάς κλωτσιά τον άλλον στο κεφάλι έτσι όπως ήταν πεσμένος και ακούγεται σε όλο το μαγαζί ένα κρακ δυνατό . Βγαίνει από την μπάρα η τσατσα και μας λέει ουρλιάζοντας με πανικό παιδιά φυγετΕ φύγετε . Σε 5 λεπτά είμασταν στην εθνική , και το κωλομπαρο είχε σβήσει φώτα. Μετά δεν έμαθα τι έγινε , αλλά τόσα χρόνια μετά ακόμα μου σηκώνεται η τρίχα

Οπως είπε ο φίλος πιο πάνω , του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Στην καλύτερη να έμεινε παράλυτος ο τύπος....
:priest:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Αν μιλάμε για βίζιτες, η προστασία είναι μηδέν.

Οι οδηγοί είναι οι μισοί άκακοι. Μερικοί είναι ασβερκοι αλλά και πάλι δε κάνουν τίποτα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η βίζιτα είναι 100% απροστάτευτη. Παρε ραντεβού τριο σε σπίτι ενοικιαζόμενο που δεν έχεις δώσει ακόμα ταυτότητα στον νοικάρη. Σαπακιαζεις στο ξύλο την βίζιτα, της παίρνεις τα λεφτά, μέσα σε ένα εικοσάλεπτο πριν στείλει το πρώτο της μήνυμα στο γραφειο ότι όλα καλά, εξαφανίζεσαι. Παρε ραντεβού παρτουζα, ίδιο σκηνικό. Η βίζιτα μαύρη. Παρε σκηνικό σε ξενοδοχείο ένας πελάτης μόνο. Γίνεται φασαρία, τι νομίζεις ότι θα γίνει; Θα μπει ο οδηγός με την παντόφλα και θα πάει απευθείας στον έβδομο στο πεντάστερο να καθαρίσει; Μόνο αστυνομία θα καλέσουν. Ο πελάτης μπορεί κάλλιστα να είναι ξένος, καλή τύχη με αντίποινα. Παρε σκηνικό σε σπίτι, καταγραφή του ραντεβού, γίνεται συνεχώς. Δημοσίευμα αυτού, ποιος θα πιάσει ποιον;

Δεν υπάρχει «εσκορτ» στην Ελλάδα. Υπάρχουν «sex workers». Άλλο συνοδεία υπό αυστηρούς όρους, άλλο το να στέλνεις μια κοπέλα σε γκέτο να την πάρουν παρτουζα εννέα Αλβανοί «ράπερ» τέζα από τα ντρογκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom