jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλο μεσημεριατηκα μ βλεπω να τραβιεμαι
καλο μεσημεριατηκα μ βλεπω να τραβιεμαι
αν μπειτε στο ashemaletube κ πατησετε turkish θα βγαλει ενα μελανουρι με κιτρινι φορεμα τουμπανο
καλα οι Τουρκάλες ειναι καυλες . Οταν ειχα παει στην Πολη κάθε βράδυ γαμαγα και διαφορετικό τραβέλι στα μπουρδελακια κοντά στην ταξίμ. Μιλάμε θελω να παω πάλι στην Πολη μόνο για να γαμησω ! Τετοια ποικιλία πουθενά αλλού !αν μπειτε στο ashemaletube κ πατησετε turkish θα βγαλει ενα μελανουρι με κιτρινι φορεμα τουμπανο
καλα οι Τουρκάλες ειναι καυλες . Οταν ειχα παει στην Πολη κάθε βράδυ γαμαγα και διαφορετικό τραβέλι στα μπουρδελακια κοντά στην ταξίμ. Μιλάμε θελω να παω πάλι στην Πολη μόνο για να γαμησω ! Τετοια ποικιλία πουθενά αλλού !
καλησπέρα jimy.....σωστος
την καλησπερα μου johnyy
αν πας θα σου πω που ειναι γαμας σαν πασάς με 40 λίρες ( ούτε 20€ )ωχ βλεπω επομενο ταξιδι πολη κ για εκμεκ
καλησπέρα jimy.....
ορίστε κι ένα βιντεάκι για να συμπληρωθεί το πακέτο...
αν πας θα σου πω που ειναι γαμας σαν πασάς με 40 λίρες ( ούτε 20€ )
καθολου απιθανο ;) ;) ;) ;) ;)12 μελη κ 28 επισκεπτες?
ολοι κρυφογουσταρουν μου φαινετα τα κοριτσια με τα πουλακια
αν μπειτε στο ashemaletube κ πατησετε turkish θα βγαλει ενα μελανουρι με κιτρινι φορεμα τουμπανο
αν βάλεις στο google "torquemadda" θα σου βγαλει ενα σωρο tumblrs με τρανς.. θα πήξεις στις ψωλές...το καλυτερο
το ειχες ξαναβαλει παλιοτερα εδω και απο τοτε μπαινω καθε μερα
αν βάλεις στο google "torquemadda" θα σου βγαλει ενα σωρο tumblrs με τρανς.. θα πήξεις στις ψωλές...
σ καταλαβαίνω φίλε !Ιάκυνθε φίλε μου,μου έκανες μεγάλη ζημιά.
σ καταλαβαίνω φίλε !
καλησπέρα jimy.....
ορίστε κι ένα βιντεάκι για να συμπληρωθεί το πακέτο...