ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ίσως τα πιό ωραία πόδια στην τρανς σκηνή :o
διακρίνω μια αδυναμία;;;; ;)
προσπαθώ να είμαι δίκαιος στις κρίσεις μου
χααα....δεν ειναι για τη Ντορα, Βασιλακη...η Ντορα ειναι μια χαρα παιδι κ ξηγημενο...για σενα ειναι τα χαχανα και δεν ειναι δικα μου!!τα τσιμεντα γελανε,γιατι εχεις θρασος κι οι αλλοι νομιζεις τρωνε κουτοχορτο...καυμενεο ορισμός της συναδελφικής αλληλεγγύης :-
να κ ο δευτερος της γιαφκας...παρουσιαστηκε...καλως τονωπ
διακρινω λιγη δοση ζηλειας...;
χααα....δεν ειναι για τη Ντορα, Βασιλακη...η Ντορα ειναι μια χαρα παιδι κ ξηγημενο...για σενα ειναι τα χαχανα και δεν ειναι δικα μου!!τα τσιμεντα γελανε,γιατι εχεις θρασος κι οι αλλοι νομιζεις τρωνε κουτοχορτο...καυμενε
εχεις κονε με τα παιδια;κερναω καφε ;)χαχαχα σιγα ρε Τζουλαρα μην καλεσουμε και την αντιτρομοκρατικη
γνωριζει η συνειδηση του καθενα τι ποιει και γιατι,αυτο αρκει!!ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας και τις αδυναμιες μας και τα γουστα μας,βεβαια και πριν απ ολους εγω...κ εγω ανεβαζω φωτο με στρατα κτλ...γι αυτο ειπα τις προαλλες διαφημιζετε τα γουστα σας κ καλα κανετε αλλα μη θαβετε και τις αλλες επειδη δεν σας φιστικωσαν οσο σκληρα ονειρευεστε!!! :-*μπα
αλλα δεν χρειαζεται να μας παρουσιαζεις και σαν συμμορια
η Ντορα παντως φυστικώνει (και φυστιχώνει) αρκετά σκληρά...γνωριζει η συνειδηση του καθενα τι ποιει και γιατι,αυτο αρκει!!ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας και τις αδυναμιες μας και τα γουστα μας,βεβαια και πριν απ ολους εγω...κ εγω ανεβαζω φωτο με στρατα κτλ...γι αυτο ειπα τις προαλλες διαφημιζετε τα γουστα σας κ καλα κανετε αλλα μη θαβετε και τις αλλες επειδη δεν σας φιστικωσαν οσο σκληρα ονειρευεστε!!! :-*
σπαμαρουμε κιολας...
δεν το ειπα κουτουρουη Ντορα παντως φυστικώνει (και φυστιχώνει) αρκετά σκληρά...
αμην Πατερπαντως επειδη το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο, ο καθενας προβαλει αυτο που γουσταρει πιο πολυ.. γι αυτο.. ειρημη υμιν αδερφοί (και αδερφές)
ας το ξεχασουμε Βασιλακη,κακως παρενεβην..εμεις τα παλια μελη,ενθεν,κακειθεν που ξερουμε πως παιζεται το παιχνιδι,ας ειμαστε λιγο πιο σεμνοι και πρωτ απ ολα εγω...φιλακιαως προς τι τρώνε κουτόχορτο ? και ποιό είναι το θράσος ? γλυκιά Τζούλη