gfe_lover
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15
- Πόντοι
- 2.163
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης πληροφοριες για το συγκεκριμενο κοριτσι;
Ευχαριστω
Ευχαριστω
κοριτσι? μηπως μπερδευτηκες?
Ευχαριστω
κοριτσι? μηπως μπερδευτηκες?
ψήνεσαι να των φας?????
Χαχα οχι να την καρφωσω θελω!!
Λεει τιποτα στο παθητικο;Η παιζει ενεργητικα;
μουτρο ακουγεται ενεργητικη ασ μας πουν οι γνωστες εγω απλα εχω ακουσει και απλα δεν θα παω ...ωραιο μωρο ειναι παντος
εγω να δεις τι εχω ακουσει... εσυ που εισαι γνωστης των παντων και πηγαινεις σε ολες τις κοπελες με βαση αυτων που ακους (οπως δηλωνεις) φτιαξε μας μια λιστα με τις κοπελες που σου αρεσαν και εγω θα σου φτιαξω μια με κοπελες που ακουσα και εγω με την σειρα μου που δεν τους αρεσες καθολου...σιγουρα η λιστα μου θα ειναι μεγαλυτερη....
Υ.Γ. καλε εσυ πας να πεισεις τον εαυτο σου ( εμας με τιποτα) οτι ξοδευεις ολο τον μηνιαιο μισθο σου μονο για να δοκιμαζεις ερωτικα κοπελες (με πεος) που σου ειπανε και που ακουσες... κανε λιγο οικονομια..θα σου κοψουνε το ρευμα στο τελος (απληρωτος λογαριασμος λογω δαπανης σε κοριτσια με πεος) και δεν θα μπορεις να γραφεις....
εγω να δεις τι εχω ακουσει... εσυ που εισαι γνωστης των παντων και πηγαινεις σε ολες τις κοπελες με βαση αυτων που ακους (οπως δηλωνεις) φτιαξε μας μια λιστα με τις κοπελες που σου αρεσαν και εγω θα σου φτιαξω μια με κοπελες που ακουσα και εγω με την σειρα μου που δεν τους αρεσες καθολου...σιγουρα η λιστα μου θα ειναι μεγαλυτερη....
Υ.Γ. καλε εσυ πας να πεισεις τον εαυτο σου ( εμας με τιποτα) οτι ξοδευεις ολο τον μηνιαιο μισθο σου μονο για να δοκιμαζεις ερωτικα κοπελες (με πεος) που σου ειπανε και που ακουσες... κανε λιγο οικονομια..θα σου κοψουνε το ρευμα στο τελος (απληρωτος λογαριασμος λογω δαπανης σε κοριτσια με πεος) και δεν θα μπορεις να γραφεις....
πίκρα... μεγάλη πίκρα κουβαλάς... και μεγάλη πόρτα θα διαβείς..εγω να δεις τι εχω ακουσει... εσυ που εισαι γνωστης των παντων και πηγαινεις σε ολες τις κοπελες με βαση αυτων που ακους (οπως δηλωνεις) φτιαξε μας μια λιστα με τις κοπελες που σου αρεσαν και εγω θα σου φτιαξω μια με κοπελες που ακουσα και εγω με την σειρα μου που δεν τους αρεσες καθολου...σιγουρα η λιστα μου θα ειναι μεγαλυτερη....
1.γλυκομουτσουνη αθηνα,,φτανει ειπαμε πια φαλακρη αθηνα , σε ξερουμε ειπαμε αντε ελεγα να μην ξεμπροστιαστεις δημοσια για δευτερη φορα... αλλα ξυνεσαι...πίκρα... μεγάλη πίκρα κουβαλάς... και μεγάλη πόρτα θα διαβείς..
1.γλυκομουτσουνη αθηνα,,φτανει ειπαμε πια φαλακρη αθηνα , σε ξερουμε ειπαμε αντε ελεγα να μην ξεμπροστιαστεις δημοσια για δευτερη φορα... αλλα ξυνεσαι...
2.βαατραχομουρη πηγα να σε προστατεψω απο τον αιγυπτιο μεταναστη ( ) τον σαγια και δεν με πιστεψες ..δικαιωμα σου ...φερω την ευθυνη μονο των λογων μου και οχι γιατι καταλαβαινεις εσυ...γιατι μεχρι τωρα ουτε ενας μια δεν διεψευσε? ασε την επιβεβαιωση..ειδες πουθενα καμια διαψευση?...γουστο σου και καπελο σου αν θελεις να πληρωνεις χοντρες cross ..μην την πας ομως στην παραλια μαζι της γιατι ετσι κοκαλιαρης που εισαι θα γελανε και οι ρεγγες...και στην γλωσσα των ρεγγων το γελιο δεν ειναι (χαχαχα) αλλα ειναι ( α πα πα) το γελιο της ρεγγας... κοκαλιαρη
3.ολοι θελετε φτηνα και καλα...μα δεν γινεται αυτο.. το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι η τα σκυλια, σας βαρεθηκα νεοελληνες με την νοοτροπια του φτηνου και ταυτοχρονα καλου..θελετε διαμαντια σε τιμη μπακιρι...κλασικοι νεοελληνες που βρωματε τζατζικι φτηνο κεμπαπ ,, δεν γινονται αυτα που θελετε...γιατι στα σαλονα δεν σφαζουνε αρνια,και δεν παει το παπακι στην ποταμια... προς το παρον φουσκωστε τα βυζια σας με ορμονες για να αλληλοπληρωνεστε φτηνα....
να γραφεις ποιο συχνα γελαμαι πολυ όταν εισαι στην παρεα μαςολα και ολα ..ο βατραχος μπορει να ειναι (κοκκλιαρης και μπαζο) αλλα τουλαχιστον ειναι ενα αυθεντικο αγορι εδω μεσα και δεν ειναι οπως τα περισσοτερα προφιλ, πεταλουδιτσα τριχωτη ο βατραχος ειναι ανδρας εστω και μπαζο-κοκκαλο...
ολα και ολα ..ο βατραχος μπορει να ειναι (κοκκλιαρης και μπαζο) αλλα τουλαχιστον ειναι ενα αυθεντικο αγορι εδω μεσα και δεν ειναι οπως τα περισσοτερα προφιλ, πεταλουδιτσα τριχωτη ο βατραχος ειναι ανδρας εστω και μπαζο-κοκκαλο...
Αν μας βαρέθηκες, τότε να πας αλλού να "πουλήσεις την πραμάτειά σου"... Στο καλό...σας βαρεθηκα νεοελληνες με την νοοτροπια του φτηνου και ταυτοχρονα καλου..