Νέα

«Τρόποι» παιχνιδιού και απορίες γύρω από τα λαχεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 410
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
η ασημενια λωριδα δεν θα κοστιζε τιποτα αλλα ακομη και αυτη θα μπορουσαν να την φτιαξουν οι πλαστογραφοι.οπως οι παρανομοι ειναι ενα βημα μπροστα απο τους νομιμους,οπως το ντοπινγκ ειναι ενα βημα μπροστα απο το αντιντοπιγκ ετσι και εδω.
οσο για τα αλλα το προσπερνω γιατι ειδα πλαστο λαχειο πριν λιγες μερες που οι κωδικοι που αναφερω ηταν τελειως ασχετοι μεταξυ τους.
αν σε πειραξαν τοσο πολυ τα παραπανω διαγραφω το σχολιο.δεκτο.
24 χρονια στο επαγγελμα ειμαι λες να μην ξερω μερικα πραγματα ?

Επισυναπτω και φωτο απο το συγκεκριμενο πλαστο λαχειο που εχω στα χερια μου, μονο που λειπει το τελευταιο κομματι, γιατι το εδωσα στον υπαλληλο του πρακτοριου που συνεργαζομαι

Για δες μηπως βρεις διαφορες εσυ...

Συνημμένα

• IMG_0433.JPG
    IMG_0433.JPG
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • IMG_0436.JPG
    IMG_0436.JPG
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
και απο κοντα ....

Συνημμένα

• IMG_0434.JPG
    IMG_0434.JPG
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0435.JPG
    IMG_0435.JPG
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
και η πισω πλευρα....

Συνημμένα

• IMG_0437.JPG
    IMG_0437.JPG
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_0438.JPG
    IMG_0438.JPG
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 50

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
η ασημενια λωριδα δεν θα κοστιζε τιποτα αλλα ακομη και αυτη θα μπορουσαν να την φτιαξουν οι πλαστογραφοι
Οπως εφτιαξαν τα χαρτονομισματα λες ?

γιατι εκει θα πρεπει να εισαι διοπτροφορος σε πολυ μεγαλο βαθμο, για να μην διακρινεις τις διαφορες που κανουν μπαμ απο μακρια

οσο για τα αλλα το προσπερνω γιατι ειδα πλαστο λαχειο πριν λιγες μερες που οι κωδικοι που αναφερω ηταν τελειως ασχετοι μεταξυ τους.
βρες τις διαφορες εδω και μετα προσπερνα οτι θελεις

αν σε πειραξαν τοσο πολυ τα παραπανω διαγραφω το σχολιο.δεκτο. δεν χρειαζεται να διαγραψεις τιποτα ....

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η περσυνη χρονια ηταν καταστροφικη για το κρατικο λαχειο, (πρωτοχρονιατικο) το οποιο λογω και των απεργειων στα μεσα μαζικης μεταφορας, της αποτομης ακριβειας του λαχειου απο 5 σε 8 ευρω (προπερσυ) και της ελευσης των πρωτων σταδιων της κρισης  και της υφεσης, εχασε σημμαντικο μερος απο τον ογκο που ειχε στοχο να προωθησει στην αγορα.

Ετσι τα πεσρσυνα νουμερα ηταν απογοητευτικα για ολους καθως για πρωτη φορα στα χρονικα που εργαζομαι ως λαχειοπωλης εμειναν 4,5 σειρες λαχειο αδιαθετο.

Η ποσοτητα αυτη μεταφραζεται ως εξης 4,5 Χ 100.000 = 450.000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ !!!!!!!!!!!

Η πτωση του τζιρου σε γενικο επιπεδο ηταν γυρω στο 30%

Φετος υπολογιζουν να πωληθουν λιγοτερα γιαυτο τον λογο μειωσαν και το κερδος πενταδας απο 15 εκ, σε 11 εκ !!!!!!!
Το τιμη του λαχειου ομως δεν την μειωσαν αναλογα και αυτο θα εχει αντικτυπο τοσο στην αγορα οσο και στις πωλησεις....
ΚΑΛΑ.... ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ 25-35 ΣΕΙΡΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ !!!!!

Την παρουσα εποχη με τις περικοπες σε μισθους, συνταξεις και την καλπαζουσα ανεργεια, θεωρω παραλλογες τις τιμες των λαχειων .....

Ελπιζω αν πωληθουν τα λαχεια σε ιδιωτη ως οργανισμος, να ληφθουν γεναιες αποφασεις για ολους τους εμπλεκομενους
τοσο στον φορολογικο τομεα, οσο και στην διακινηση, προωθηση του προιοντος !!!!!

Το λαικο θα πρεπει να παει στα 5 ευρω με αναδιανομη των κερδων ωστε να μπορει να το αγοραζει και ο νεος και ο γερος ωστε να εχουν ολοι το δικαιωμα στην ελπιδα.

Το ιδιο και το κρατικο στα 5 ευρω........ ειναι πολυ ακριβο στα 8 ευρω, με μειωμενα κερδη κιολας !!!!!!
(θα ελεγα να μην το αγορασει κανεις φετος)

Το εθνικο θα επρεπε να σουλουπωθει λιγο σαν κατασταση, γιατι με τις συνεχεις επιστροφες των αριθμων, απο πρακτορες και λαχειοπωλες, εχει χασει την αξιοπιστια του πλεον....
Προτεινω γιαυτο αμεση αναδιοργανωση, με γεναια περικοπη αριθμων απο το τελος (μεγαλα νουμερα) με οποιο κοστος !!!!!!
Πιστευω οτι το εθνικο θα επρεπε να ξεκινα με 120-130 χιλιαδες πλεον....... παρεχοντας αυξημενες πιθανοτητες για κερδη σε οσους συνεχιζουν να το παιζουν, φτιαχνοντας μια νεα βαση πελατων.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το ονειρο μου για το επαγγελμα του λαχειοπωλη....

Ονειρευομαι την στιγμη οπου ολοι οι λαχειοπωλες θα ειναι υποχρεοι ως πιστοποιημενοι ελευθεροι επαγγελματιες
με εναρξη επαγγελματος και βιβλια εσοδων εξοδων και κατα συνεπεια υποχρεοι και οι πρακτορες, να αποδιδουν αποδιξεις αγορας χονδρικης σε οποιαδηποτε ποσοτητα λαχειων αγορασθει απο λαχειοπωλες

Γουσταρω να δω λαχειοπωλες με ταμπελακι, η καρτουλα, η οποια θα φερει αριθμο μητρωου ασφαλισεως και πιστοποιηση εναρξης επαγγελματος......

Θελω πολυ να δω κιοσκια, η ποστα, οπου θα απαιτειται αδεια απο την πολιτεια, η οποια θα ανανεωνεται απο το αυτην, καθε 1-2 χρονια εναντι καποιου συμβολικου αντιτιμου.....

Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα την αμεση και σωστη φορολογιση καθως και ελεγχο του επαγγελματος.
Θα εχει και την εξοδο απο το επαγγελμα καθε τυχαρπαστου αρπακολλατζη, προσδιδοντας και μια αξιοπρεπεια και ενα κυρος στο επαγγελμα.......

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πεσμενη σε σχεση με αλλες χρονιες η διακινηση του κρατικου λαχειου κατα 30% στο συνολο περιππου

Περισσυ εβγαλε 50 σειρες εκ των οποιων πωληθηκαν οι 46,5
Φετος εβγαλε 35 και ειναι αγνωστο αν πωληθηκαν ολες......

Γιαυτο και τα μειωμενα κερδη στον πρωτο απο 15 σε 11 εκατομμυρια.....

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αναρωτιεμαι τι σκατα σκεφτονται τα δηθεν σωματεια λαχειοπωλων (των πρακτορων ειναι)
και δεν πετουν εξω απο το επαγγελμα τους τυχαρπαστους ?

Τα κρατικα λαχεια ειναι η ευκαιρια των λαχειοπωλων να ρεφαρουν τυχον ζημιες απο κακοπληρωτες η αδυναμια πωλησης λαχειων που πουλανε ολο τον χρονο, ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ
Τι δουλεια εχει ο καθε πακιστανοαλβανοτσιγγανογυφτος να πουλαει κρατικα ?
Και το χειροτερο ολων ειναι να βγαινει και μπροστα σου την τελευταια ωρα που προσπαθεις να ξεπουλησεις κοβοντας την δουλεια αυτου που ειναι χειμωνα καλοκαιρι στο ποστο του.....

Θα πρεπε να εχει ενσωματωθει κανονισμος που να λεει .....

Δικαιωμα πωλησης κρατικου λαχειου θα εχουν μονο οσοι αποδεδειγμενα πουλανε λαχεια ολο τον χρονο με εισφορες στην ασφαλιση.....

Φυσικα αυτο προυποθετει να γινει εναρξη επαγγελματος για ολους οσους πωλουν λαχεια και να μπει σε μια γραμμη το επαγγελμα αυτο !!!!!!!

Ποιο απο τα λαμογια εξυπηρετει αυτη ολη η προταση ειναι μεγαλη κουβεντα.....
Αντε να δουμε αν πωληθει η διευθυνση κρατικων λαχειων σε ιδιωτη, μπας και μπει μια ταξη σε ολο αυτο το μπαχαλο.....

Ολο αυτο μονο καλο θα κανει στο κρατος γιατι θα εχει τεραστια εσοδα απο τις εισφορες και τις φορολογικες δηλωσεις ολων

Αν μαλιστα αναδιαρθρωθει και το λαικο σαν παιχνιδι τοτε θα γινει μεγαλος ανταγωνισμος με τον ΟΠΑΠ .....
Και θα αυξηθει κατακορυφα η κερδοφορια του οργανισμου....

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μηπως επιτηδες δεν αναδιαρθρωνουν το λαχειο οπως πρεπει ωστε να καταστει μια ακομη κερδοφορα επιχειρηση ζημιογονα ?
Δεν γνωριζω ποιοι κατεχουν εκτος απο το κρατος τα συμφεροντα του οπαπ.....
Αλλα υποστηριζω οτι τα λαχεια μπορουν να γινουν απολυτα κερδοφορα αν αναδιαρθρωθουν και προβληθουν καταλληλα....
Μπορουν να γινουν μια απο τις 10 ποιο κερδοφορες επιχειρησεις στην ελλαδα (10 γιατι κραταω χαμηλο προφιλ) εχοντας ολα τα φοντα και για παραπανω...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η ανικανοτητα αυτων που καθοριζουν την τυχη του οργανισμου κρατικων λαχειων ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ πλεον....

Μετα απο οσα εχω δει δεν μου κανει τιποτα εντυπωση πλεον....

Κανανε τζακ ποτ στο ΕΘΝΙΚΟ !!!!!!!

Μαλιστα .... το ειδαμε κι αυτο .....
Γιατι δεν βαζετε ενα λουκετο επισημα να παμε στον αγυριστο τελειωνουμε βρε αχρηστοι ?

Υποτιθεται οτι το εθνικο εξαντλειται και δεν μενει νουμερο μεσα...
Το χαλασατε με τις επιστροφες και τα χατηρια των πρακτορων μαλακες......

Σας λεγαμε εδω κι εναμιση ετος να κοψετε με οποιο κοστος χιλιαδες απο το τελος και να αναπροσαρμοσετε τους διαμοιρασμους.....
Αφησατε να κυκλοφορουν σπασμενες χιλιαδες, για να μην χαθουν πελατες, (και τι πελατες ?  :2funny: βερεσετζηδες οι περισσοτεροι !!!!!!!) χτυπωντας το παιχνιδι στο μονο ισχυρο σημειο που ειχε....την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!!!!!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το εθνικο μετα απο οσα γινονται και αναλογα με την τιμη του η οποια ειναι θεωρω υπερβολικα υψηλη δεν εχει πλεον δυναμικη για πανω απο 100-120 χιλιαδες να κυκλοφορουν
Θα ηταν πολυ πιο αξιοπιστο και καθαρο και θα ειχε μονο ανοδικη πορεια.... Ετσι οπως το κανατε το σκοτωσατε και μαζι με αυτο κι εμας  :headbang:

Σας τα φωναζα εδω κι 1,5 ετος μαλακες του κερατα !!!!!!!!

Τωρα περιμενετε να παρετε τα παπακια μου οταν ακουστει σε διαφημιση το τζακ ποτ ...
Ακουσον ακουσον ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΕΘΝΙΚΟ.....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συγχαρητηρια κυριοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ .... καταφερατε να το διαλυσετε κι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια ιστορια απο το μακρινο 1960+ οπως μου την διηγηθηκε ο φιλος μου ο Αλεκος στην αθηνα με αφορμη το πρωτοχρονιατικο λαχειο

Δημητρακη πριν το 1966 και πριν το κρατικο ονομαστει ετσι, υπηρχε το συντακτων που κληρωνε σπιτια....

Ειχα εναν γνωστο μου που κερδισε ενα διαμερισμα και ακου να σου πω τι ειχε γινει τοτε.......
Αυτος εμενε λιγο πιο πανω απο πατησιων προς κυψελη μερια...
Ειχε αγορασει ενα συντακτων και για πλακα το κολλησε στην πορτα του σπιτιου του, καθως δεν πιστευε οτι μπορουσε να κερδισει
Ολοι οσοι τον επισκεπτομασταν στο σπιτι του τοτε, τον ρωτουσαμε για το λαχειο και τον ερμηνευαμε να το ξεκολλησει.......
Και αυτος ελεγε σιγα μην κερδισει....
Γινεται η κληρωση λοιπον και κερδιζει ενα ωραιοτατο διαμερισμα στους αμπελοκηπους 4αρι στον 4ο οροφο !!!!!!!!!!
Δεν το ειχε δει ομως και μετα προτροπη φιλων να το κοιταξει το ειδε......
Το λαχειο ομως ειχε κολλησει για τα καλα στην πορτα και δεν εβγαινε..... χαχαχαχαχαχαχααχα

Φρεσκοπαντρεμενος αυτος, αφηνει την γυναικα του στο σπιτι να το φυλαει και βγαζει την πορτα απο την κασα της και την κουβαλαει με τα ποδια απο την κυψελη, στην ιπποκρατους, οπου ηταν παλια τα γραφεια της διευθυνσης κρατικων λαχειων και τον συνοδεψαμε βοηθωντας τον λιγο και εγω, με εναν ακομη φιλο

(το γελιο που ριξαμε εκει στην ομονοια ηταν απιστευτο .... ο Κυρ Αλεκος ειχε δακρυσει και εγω κοντευα να πνιγω - Ο τροπος αφηγησης του κυριου αλεκου ειναι απιστευτος)

Καθε τρεις και λιγο Δημητρη, ακουμπουσε την πορτα κατω να παρει μια ανασα και συνεχιζε......

Φοβοταν μην του παρουμε και την πορτα και δεν δεχοταν πολυ βοηθεια χαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
Ταξι δεν την επαιρνε, ουτε μπορουσε να την βαλει σε τρολει, η λεωφορειο και αναγκαστικα με τα ποδια και στην πλατη......

Τελικα φτανουμε στην διευθυνση με την πορτα.........

Εκει να δεις γελιο Δημητρο......

Ηρθα λεει.....
Δωστε μου το λαχειο σας του λεει ο υπαλληλος......
Οριστε του κανει αυτος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα αφηνοντας του την πορτα ολοκληρη !!!!!!!!!!
Μα κυριε αυτο ειναι μια πορτα του λεει ο υπαλληλος.....
Ναι, του λεει ο τυχερος .... με το λαχειο κολλημενο πανω !!!!!!!!!!!
Ξεκολλησε το και παρτο ..... εγω κερδισα και στο εφερα.....και θελω το σπιτι !!!!!!!!

Καποια στιγμη τον αντιλλαμβανονται δυο ρεπορτερ εκει, που συμπτωματικα ειχαν παει για τον μεγαλο τυχερο της εποχης και τον αρχιζουν κι αυτον στις φωτογραφιες.....

Ο υπαλληλος Δημητρη μου τα ειχε παιξει τελειως χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα
Επρεπε να ξεκολλησει το λαχειο απο την πορτα για να το περασει πρωτοκολλο και να το επικυρωσει χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαα

Τελικα με χιλια ζορια και εχοντας γινει ενα σουσουρο και την βοηθεια των δημοσιογραφων που ετυχε να ειναι εκει το πηρε τελικα το σπιτι..........

Το γελιο και το ταξιδι απο κυψελη ιπποκρατους δεν ξεχνιεται ποτε Δημητρη μου....... χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Γεια σου κυριε Αλεκο με τα ωραια σου !!!!!!!!!!!!
Ισως ο μοναδικος ανθρωπος στην ομονοια που με κανει να γελαω τοσο πολυ !!!!!!!
Ας ειναι παντα καλα ..............

(το παρον διηγημα ειναι αντιγραφη απο το προφιλ μου στο φεις γιαυτο και γραφτηκε τοσο γρηγορα)

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σημερα εμαθα μερικα πραγματα απο καποιον πρακτορα για τα λαχεια και το μελλον τους

Οταν ξεκινησουν να πωλουνται απο τον οπαπ το ποσοστο πεφτει στο 7% περιπου
Το εθνικο υπαρχει περιπτωση να μην εκδοθει ξανα (συζητιεται)
Και το λαχειο να πωλειται και απο τα πρακτορεια με διαφημιση
Το ξυστο θα ξαναβγει αλλα πουλιεται με τιμολογιο και με χαμηλο ποσοστο (7-9%)
Επεισης οι λαχειοπωλες και οσοι τα πουλανε θα υποχρεωθουν σε ασφαλεια τεβε.

Αν αληθευουν αυτα απορω ποιος θα πουλαει λαχεια μετα.............

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σημερα εμαθα μερικα πραγματα απο καποιον πρακτορα για τα λαχεια και το μελλον τους

Το εθνικο υπαρχει περιπτωση να μην εκδοθει ξανα

εγω δεν αγοραζω λαχεια μονο οι χαζοι αγοραζουν

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμα κερδιζες δεν θα τα πουλαγαν οι λαχειοπωλεις θα τα επαιζαν και θα αραζαν μετα
Εχεις απολυτο δικιο.... φωστηρας εισαι λεμε !!!!!!!

Γιαυτο εχω δωσει 2 φορες τον πρωτο στο λαικο
11 φορες τον πρωτο στο εθνικο
Και μια φορα τον πρωτο στο κρατικο
Και εχω κερδισει και μηχανακι στο ξυστο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

Το εθνικο υπαρχει περιπτωση να μην εκδοθει ξανα (συζητιεται)
Το ξυστο θα ξαναβγει αλλα πουλιεται με τιμολογιο και με χαμηλο ποσοστο (7-9%)

τι σε χαλαει απο ολα αυτα;

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τα μονα καλα ειναι οτι θα εχεις ασφαλεια και οτι ξαναβγαινει το ξυστο εστω και ετσι οπως θα βγει
τι να το κανω το ξυστο ρε συ ?
δεν ξερεις τι βραχνας ειναι και τι χασομερι γιαυτο το λες......
Ασφαλεια εχω και οπως ειμαι τωρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom