Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.097
- Πόντοι
- 6.796
τα παραπανω που αναφέρεις τυπε μου, είναι απλα ακολουθήματα διαφορων μοδων!
Δεν θεωρω ότι αποτελουν χαρακτηριστικα, ουτε και είναι προσωπικες 'πινελιες΄τους που περνανε καποιο μηνυμα (είναι σα να λες ότι εχουν φιλοσοφημένες υπαρξεις αυτές, πραγμα αστειο).
απλα βλεπουν την μοδα, και την ακολουθουν! Εσυ νομιζεις ότι η γκομενα που χει σκασει μυτη σαν τσουλακι, φερει στην αντιληψη της ότι είναι οντως τσουλακι?
παπαρια μαντολες!
Δηλαδη επειδή καποια εχει τατου στο ποδι τα καταπινει σωνει και ντε? δεν το εκανε το τατου γι αυτό!-το κανε για να μοιασει σε καποια σαπια φιλη της που θαυμαζει για καποιον ανοητο λογο!
Τα φαινομενα απατουν πολύ συχνα μαγκες, κι αυτό το χω διαπιστωσει μερικες φορες σε προσωπικο επιπεδο!
Εχει τυχει ξεκολλακι με βυζια-μπουτια-μουνια εξω να μην θελει να παρει πιπα ας πουμε! Κι εχει τυχει θεουσα να κλανει τα φλοκια μου με καμαρι!
Όλα παιζουν! μην μασαμε!
Το θέμα ειναι οτι το 99% αυτών γαμιούνται ασυστολως..
Ψαχνουμαι τεχνικες πεσίματος που μεγιστοποιούν τη πιθανότητα να φάς τέτοια ξεκωλάκια..
Καποιος αλγοριθμος θα ναι ο βέλτιστος.. αυτον θέλουμε να βρούμε..
Υποθετικο σενάριο: φοράω παντελονάκι, σταν σμιθ, πολο μπουζακι κ γυαλι καθρεπτη μπλε.. καβαλαώ το t max και παω να πάρω τσιγαρα.. on the road μπανιζω τα ξεκωλάκια.. σταματάω σε ένα απο αυτά.. και..
-Συγνώμη να σε ρωτησω? εχει εδω κάποιο φούρνο κοντά ξέρεις?
- Ναι θα πας ολο ευθεια κάτω μπλα μπλα..
-Α μάλιστα μια χαρά, να σε ρωτήσω απο εδώ εισαι? (εκει κοβεις κ αντιδραση) θα στραβώσει? θα ντραπει? θα χαμογελάσει?
-Οχι περαστική ειμαι..
-Α οκ, εγω εδω κοντα μένω.. (βγαζεις το κινητο) πες τηλ να πιουμε κανα καφε (εδω χαμογελας και κοβεις αντιδραση)
Αν χαμογελάει ψιλοεπιμένεις και λες κ καμια εξυπνη ατακα ή την κολακεύεις) αν πχ στραβώση λές οκ γάματο και φεύγεις..
-Ναι αμε σημειωσε το 699000000
-Μια χαρα θα σε παρω να κλεισουμε ραντεβου στο χοτελ εεε συγνωμη στο καφε κτλ κτλ