Ανεβάζω καινούργιο θεματάκι για συζήτηση γιατί μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση -δηλαδή στιγμες στιγμες τα παίρνω- με κάτι τύπους που έχουν σχεδον 15,000 (!!!) μηνύματα και ΚΑΜΙΑ κριτική!
Άλλοι γράφουν επι παντως επιστητού, άλλοι τρολάρουν ασύστολα, πράγμα που σημαίνει LEECHERS, εκματαλεύονται τη δικια μας ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ να την χαρακτηρήσω; να γράφουμε και να ενημερώνουμε και αυτοι στην ΚΑΡΑΠ@ΤΣ@Ρ@ τους, δεν συνεισφέρουν, δεν ενημερώνουν.
Έλεος, ρε παιδί μου!
Εντάξει δε λέω, δεν είναι υποχρεωτικό κανείς να γράφει ΑΛΛΑ εδω το πράγμα ΈΧΕΙ ΞΕΦΎΓΕΙ με ορισμενους που γράφουν σε όλα τα νήματα, τρολάρουν, μαλώνουν κτλ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!
Ας συζητήσουμε το ενδεχόμενο να μη μπορεί κάποιος να γράφει στο φορουμ -ή έστω σε κάποια μέρη του φορουμ ΑΝ ΔΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΕΝΕΡΓΑ με κριτικές.
Αποψεις και γνωμες από μύστες που με τη διαδυκτιακή του γραφίδα έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο
Φίλε μου , σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Νομοτελειακά. Το σάιτ και η πορνοκοινότητα ακολουθεί το δρόμο που ακολουθεί κάθε τί το πρωτοποριακό.
Κάθε τί το πρωτοποριακό ξεκινάει αρχικά ως μια επανάσταση. Όντως το σάιτ όταν ξεκίνησε ήταν κάτι το φοβερό και το ασύλληπτο για τον χώρο του αγοραίου έρωτα .
Άνθρωποι που είχαν την ιδέα το έφτιαξαν με μεράκι και προσέφεραν στο ίντερνετ κάτι που δεν υπήρχε .
Στη συνέχεια, έρχεται η επέκταση μεταξύ των μυστών. Πράγματι στο σάιτ οι μυημένοι πουτανιάρηδες το βρήκαν εγκαίρως και η πληροφορία για τα σπιτάκια και τις κοπέλες διακινούταν
Μετά αρχίζει η επέκταση να λαμβάνει ανεξέλεγκτες μορφές και παρεισφρύει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία που δεν φημίζεται για το πνευματικό της επίπεδο και την αλληλεγγύη της . Η παρακμή θα έρθει αναπόφευκτα.
Το σάιτ έγινε viral. Με τόσες χιλιάδες μέλη τί ψάχνεις να βρεις ; Επίπεδο ;
Πόσο μάλλον όταν το ίδιο το αντικείμενο του σάιτ έχει παρακμάσει και έχει κορεστεί. Δηλαδή , και να μη θέλουν να τρολλάρουν τί να συζητήσουν για τα σπιτάκια και τις κοπέλες ; Για τις τσιγγανορουμάνες των 10€ που κάνουν τα πάντα ? Για τη Φυλής που είναι τίγκα στους πάκηδες και φοβάσαι να κυκλοφορήσεις ; Για τα στούντιο που πηγαινοέρχονται καραβιές με κοπέλες που μέχρι να τις δεις έχουν φύγει;
Άδεια είναι πιο πολλά και βαράνε μύγες, δεν έχει και ο κόσμος λεφτά .
Οπότε , ναι μεν σε καταλαβαίνω, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση