Νέα

TROJAN που προσβάλλει το USB FLASH DRIVE

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgebest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν βάζω και το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι το έκανα σε κάθε. Μάλλον θα δοκιμάσω από την αρχή κάποια στιγμή. Έχω 5-6 εργαλεία. ίσως κάποιο δουλέψει τελικά

το reboot ειναι must σε αυτες τις περιπτωσεις, ακομα και αν δεν στο ζηταει το προγραμμα....

καλο κουραγιο....Θα καθαρισει, δε μπορει να περασει το δικο του...

Απλα δεν γινεται.. :)

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το reboot ειναι must σε αυτες τις περιπτωσεις, ακομα και αν δεν στο ζηταει το προγραμμα....

καλο κουραγιο....Θα καθαρισει, δε μπορει να περασει το δικο του...

Απλα δεν γινεται.. :)

Φίλε, σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ. Το ξεφορτώθηκα επιτέλους. Με το unhackme έτρεξα την επιλογή regrun, έσβησα ό,τι είχε σε 123.vbe (2 αρχεία), έκανα reboot και... πάει. Στο msconfig δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα που ξεκινούν με την εκκίνηση. Έβαλα και το φλασάκι, το οποίο είχε μέσα το αρχείο μεν, αλλά μόλις το έσβησα πήρε τ' αρχίδια μου κι από εκεί. Σ' ευχαριστώ και πάλι.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φίλε, σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ. Το ξεφορτώθηκα επιτέλους. Με το unhackme έτρεξα την επιλογή regrun, έσβησα ό,τι είχε σε 123.vbe (2 αρχεία), έκανα reboot και... πάει. Στο msconfig δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα που ξεκινούν με την εκκίνηση. Έβαλα και το φλασάκι, το οποίο είχε μέσα το αρχείο μεν, αλλά μόλις το έσβησα πήρε τ' αρχίδια μου κι από εκεί. Σ' ευχαριστώ και πάλι.  :)
:rockon: :rockon: :rockon: και σε ειχα αγχος

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

σου ειπα, σιγα μην μας ξεφευγε! :rockon: :rockon: :rockon:

να'σαι καλα παιχτη  :)

(To ccleaner μια φορα τη βδομαδα να το 'τρεχεις'. Ξεμπουκωνει το pc)

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όχι πως είμαι πολύ σχετικός, αλλά αυτά

τα είδες?

Edit:
Συγγνώμη, μετά είδα πως κάποιος το είχε προτείνει

τύπε, ευχαριστώ κι εσένα για την έστω κατόπιν εορτής απάντησή σου. Ακριβώς μ' αυτό έλυσα το πρόβλημα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom