Πριν λιγους μηνες, περπατωντας απεναντι απο τη ΓΑΔΑ στην Αλεξανδρας, με πετυχαινουν δυο ξενοι τυποι κοστουματοι με βαλιτσακια εργασιας και μου εδειχναν ενα χαρτη με σημειωμενο ενα σημειο εκει κοντα κακι με ρωτουσαν αν ηξερα που ειναι το "Audit Conference"...
Στην αρχη μπερδευτηκα, λεω ρε γμτο, δεν μπορουσα να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτο και προσπαθουσα να προσανατολιστω στον χαρτη...
Τοσα χρονια, τα καλοκαιρια καθομαστε στο μπαλκονι ενος φιλου εκει κοντα και απεναντι μου βλεπω μεγαλα γραμματα, "ελεγκτικο συνεδριο"..
Οποτε τρωγοντας αυτο το φλας, τους παιρνω μαζι μου και τους λεω, "follow me" και στο Μετρό των Αμπελοκηπων, τους λεω στριψτε δεξια την Σουτσου και στα 200 μετρα θα το δειτε στο αριστερο σας χερι...
Ηταν μια περιοδος που ηταν η Τροικα στην ελλαδα, σε καποια φαση εναν απο αυτους τον πηρε και το ματι μου σε καποια πλανα στην τηλεοραση απο επισκεψεις σε υπουργεια, απο ο,τι εχω καταλαβει το επιτελειο της τροικας απαρτιζεται απο αρκετα μελη που κυριολεκτικα οργωνουν οργανισμους και υπουργεια και ειναι "Αθεατοι"...