πανέμορφος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Έχετε δοκιμάσει ποτέ και αν ναι, πώς περάσατε, τι ρόλο είχατε, θα το ξανακάνατε, τι θα συμβουλεύατε κλπ κλπ
Πανέμορφε, είχα δοκιμάσει εγώ στην Πιπίνου πριν αρκετά χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι μου πολυάρεσε. Μόνο για λίγο εκεί που πιπώνανε μαζί. Αλλά γενικά θέλει να είναι πολυτελείας φάση για να πας τρίο με τρανς. Τα τρανς άτομα στη πλειοψηφία τους δεν κάνουν σταθερές παρέες με άλλες τρανς για να παίρνουν πελάτες μαζί. Αν παρατηρήσεις ακόμα και εδώ σε διάφορά προφίλ όπως πχ Ντόρας παίζει Τρανς+γυναίκα. Δεν έχω δει ποτέ 2 τρανς μαζί. Συνήθως αν δω θα πρόκειται για κροσσ σε βρωμικούς χώρους και με λογική αρπαχτής.Έχετε δοκιμάσει ποτέ και αν ναι, πώς περάσατε, τι ρόλο είχατε, θα το ξανακάνατε, τι θα συμβουλεύατε κλπ κλπ
Πανέμορφε, είχα δοκιμάσει εγώ στην Πιπίνου πριν αρκετά χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι μου πολυάρεσε. Μόνο για λίγο εκεί που πιπώνανε μαζί. Αλλά γενικά θέλει να είναι πολυτελείας φάση για να πας τρίο με τρανς. Τα τρανς άτομα στη πλειοψηφία τους δεν κάνουν σταθερές παρέες με άλλες τρανς για να παίρνουν πελάτες μαζί. Αν παρατηρήσεις ακόμα και εδώ σε διάφορά προφίλ όπως πχ Ντόρας παίζει Τρανς+γυναίκα. Δεν έχω δει ποτέ 2 τρανς μαζί. Συνήθως αν δω θα πρόκειται για κροσσ σε βρωμικούς χώρους και με λογική αρπαχτής.
Έχετε δοκιμάσει ποτέ και αν ναι, πώς περάσατε, τι ρόλο είχατε, θα το ξανακάνατε, τι θα συμβουλεύατε κλπ κλπ
Σε ευχαριστώ ΜΕΝΕΔΗΜΕ θα έχω το νου μου. Είχε ρε συ τρίο η Νανσυ με μια άλλη Ροζαλία και δε τις πρόλαβα... Αθήνα βέβαια εδώ πάνω ούτε λόγος.
ρε τυπε γραψε "θελω να με πανε πιπα κωλο εμπλοκη" τι το κουραζεις;
Αυτή είναι μία φαντασίωση πολλών, ήταν στο παρελθόν και δική μου. Και πάντα είμαι υπέρ του να πραγματοποιούμε τις οποιεσδήποτε φαντασιώσεις μας. Μια ζωή την έχουμε τη ρημάδα. Βέβαια, αλλιώς κάτι μπορεί να το έχεις στο μυαλό και τη φαντασία σου, αλλιώς γίνεται στη πραγματική ζωή.
Η δική μου εμπειρία με δύο τρανς (δύο φορές) ήταν από μέτρια έως μάπα. Και στις δύο περιπτώσεις, η μία στην ουσία συμμετείχε, η δεύτερη από λιγότερο έως καθόλου. Μιλάμε πάντα για πληρωμένο σεξ. Και αφού πρόκειται για πληρωμένο σεξ, όταν συμβαίνει έτσι, δεν πολυαξίζει σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις. Μετά απ' αυτές τις δύο φορές δεν το δοκίμασα ξανά. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία, μπορεί και να έτυχε δεν ξέρω, άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ήσουν μόνο παθητικός ή ε/π;
σιγα μωρε,μια για τον κωλο και μια για το στομα,τα χερια θα τα εχει ελευθεραΣαν πολλες ψωλες δεν μαζευονται ρε τυπε;
είπε ο μΗτσος που ούτε το όνομα του δεν μπορεί να γράψει σωστά... που πας ρε Καραμήτρορε τυπε γραψε "θελω να με πανε πιπα κωλο εμπλοκη" τι το κουραζεις;
αν και το λαθος δεν εχει να κανει με μη γνωση της σωστης γραφης του ονοματος αλλα με την μη σωστη εναλαγη απο ελληνικο σε λατινικο και τουμπαλινείπε ο μΗτσος που ούτε το όνομα του δεν μπορεί να γράψει σωστά... που πας ρε Καραμήτρο
Μη το παρακάνουμε όμως τύπε :SΝομίζω "ρε τύπε" ότι καθένας κάνει ότι γουστάρει και το γράφει όπως γουστάρει. Είμαστε εναλλακτικοί κάποιοι και συλλέκτες εμπειριών
*Εναλλαγή.. Με 2 "λ" γράφεται Μοιτσω.αν και το λαθος δεν εχει να κανει με μη γνωση της σωστης γραφης του ονοματος αλλα με την μη σωστη εναλαγη απο ελληνικο σε λατινικο και τουμπαλιν
θα πω καλυτερα να μην εχω το ονομα γραμμενο ορθα παρα να εχω ξεσκισμενο το ορθον
Γαμησετα ούτε εγώ τις πρόλαβα αυτές τις είχα πάρει ένα τηλέφωνο ένα βράδυ και ζήταγαν 120 ευρώ και οι δυο αλλά δεν μπορούσαν την συγκεκριμένη μέρα γιατί τις είχαν πληρώσει για να εμφανιστούν σε ένα πάρτυ στο γκάζι . Μου είχαν πει το μαγαζί αλλά δεν το θυμάμαι δεν ήταν από τα γνωστάΣε ευχαριστώ ΜΕΝΕΔΗΜΕ θα έχω το νου μου. Είχε ρε συ τρίο η Νανσυ με μια άλλη Ροζαλία και δε τις πρόλαβα... Αθήνα βέβαια εδώ πάνω ούτε λόγος.