Νέα

Τρικαλα: 60χρονη κατεληξε στο νοσοκομειο λογω αχαλινωτου σεξ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
...Εισαι Στοχικός του Χατζηπαρασκευα ρε αδερφε ?...το στριμωξες μεσα στο τοπικ της 60αρας παλιοκουφάλοβιτς !!!

Ξέρεις τον Σάββα, αδερφέ; Είναι δύναμη ο Στόχος και οι Ελληνόψυχοι!

Επισκέπτης
...Εισαι Στοχικός του Χατζηπαρασκευα ρε αδερφε ?...το στριμωξες μεσα στο τοπικ της 60αρας παλιοκουφάλοβιτς !!!
Μα τι παλιοφασιστας εισαι, καλα το λεω οτι θες κονσερβοκουτι!
Εδω κοιταμε να δινουμε ειδησεις απο αλλα ιστολογια γιατι ο Στοχος ξυνιζει ορισμενους...
Εννοειται οτι περναω σε καθημερινη βαση απο το Στοχο, ειναι στη λιστα των αγαπημενων μου σελιδων στο κινητο!
Βαλε στο προφιλ σου => για κοιτα που μας εφαγε την 60χρονη ο ΟΡΚ!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
αστικος μυθος μικρων πολεων κλασικα η ειδηση......μουφα

+1

Οταν ξαναδιαβασα τον τιτλο και διαβασα το Τρικαλα μπροστα καταλαβα οτι ειναι μουφα .

Δεν εχω διαβασει την "ειδηση" αλλα στοιχηματιζω οτι η 60χρονη δεν εινι ντοπια αλλα Αθηναία - Λαρισαια κλπ κλπ

ΥΓ το εχασα το στοιχημα αλλα η "ειδηση" ειναι μαλλον δακτυλος Γεωργιαδη για να φανει οτι το νοσοκομειο Τρικάλων εχει "εξειδικευμενο" προσωπικο που ειναι σε πλήρη ετοιμότητα .

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
της εκανε τον κλανια βαρκα με πανια...

Επισκέπτης
Δεν εχω διαβασει την "ειδηση" αλλα στοιχηματιζω οτι η 60χρονη δεν εινι ντοπια αλλα Αθηναία - Λαρισαια κλπ κλπ
Kαλά δε μας νοιάζει αν είναι από τα Τρίκαλα είτε την Καλαμάτα, μπορεί να είχε πάει εκεί για διακοπές και να προσπάθησε να το φχαριστηθεί!
Μόνον όσοι έχουν κάποια άκρη εκεί στο νοσοκομείο θα μάθουν τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες :grin:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
το πιο πιθανό να την έχει βγάλει στο κλαρί και να εισπράττει τα γαμεύσιμα.  :s&m_3:

Μπαααα δεν παιζει τυπε...
Η πουρομπουρουχα εχει φραγκα να καλυψει το μισο ΑΕΠ της Ελλαδιτσας ....
Παρα πολλα φραγκα η γιαγια και δε χρειαζεται να βγει στη βιζιτα...
Που πανε και πεφτουνε τα γαμημενα τα φραγκα ρε πουστη μου....  :headbang: :headbang:

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Μήπως έγινε στη Πάτρα το σκηνικό?  :2funny:

Επισκέπτης
Απο που το ξερεις αυτο?
Κατα καιρους πολλα ακουγονται στην Πατρα, αλλα δεν ειναι κοντα με τα Τρικαλα, μεσολαβει η γεφυρα, βουνα, επικινδυνες στροφες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom