Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Εχει ποδαρες οι μονικα καμία πατουσα απο την κοπελα να δουμε και εμεις
Γειά σας,
δεν έχω συναντήσει ποτέ την Μόνικα, έχω όμως διαβάσει ότι για να αποδώσει σωστά, καλύτερα είναι να κλειστεί για μία ώρα ή για ένα καλό πρόγραμμα. Μπορεί κάποιος φίλος που την γνωρίζει να μας πει ποιά είναι η καλύτερη στρατηγική για να πάρουμε το μέγιστο της απόδοσης αυτής της εκπληκτικής γυναίκας?
αρα αν ισχυει (που δεν το ξερω αρα και δεν το υιοθετω) μαυρο ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ....γιατι τα 50 ειναι η βαση και η ποιοτητα των υπηρεσιων ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η ΙΔΙΑ σε ενα στουντιο ειτε πληρωσεις 50 ειτε 70 ειτε 1000....απλα η ποσοτητα (των υπηρεσιων και του χρονου θα επρεπε να) αλλαζει....οτι αλλο ειναι εκ του πονηρου και κοροιδια ....μαυρο μαυρο μαυρο ....ξαναλεω αν ισχυει κατι τετοι και δεν ειναι απλα αστικος μυθος ....δεν γνωριζω δεν παιρνω θεση .....Φιλαράκι εγω την τιμάω πάνω απο 7 χρονια. Το κοριτσι για να αποδοσει καλα θελει ή το 100 ή το 200 πρόγραμμα αλλα για εμενα αυτο πρεπει να συνδειαστει και με συναντηση όχι στο τέλος της βαρδιας και όχι ακομα γτ σιγουρα μετα απο τοσο καιρο που έλειπε την εχουν ξεμ.... θα είναι χώμα. Εγω θα την επισκεφτω σε κανενα 2βδόμαδο να εχει ηρεμησει κιολας
αρα αν ισχυει (που δεν το ξερω αρα και δεν το υιοθετω) μαυρο ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ....γιατι τα 50 ειναι η βαση και η ποιοτητα των υπηρεσιων ΠΡΕΠΕΙ να ειναι η ΙΔΙΑ σε ενα στουντιο ειτε πληρωσεις 50 ειτε 70 ειτε 1000....απλα η ποσοτητα (των υπηρεσιων και του χρονου θα επρεπε να) αλλαζει....οτι αλλο ειναι εκ του πονηρου και κοροιδια ....μαυρο μαυρο μαυρο ....ξαναλεω αν ισχυει κατι τετοι και δεν ειναι απλα αστικος μυθος ....δεν γνωριζω δεν παιρνω θεση .....
δεν το αμφισβητω...ισα ισα πανω στα δικα σου λεγομενα στηριξα αυτο που ειπα ....απλα δεν θα επρεπε να ειναι ετσι σε στουντιο ....δεν θα επρεπε να αλλαζει η διαθεση της κοπελλας και η ποιοτητα του σερβις απο το ποσο ....αποψη μου ....Αν παρεις την μονικα με 100 πιστεψε με δεν θα παρεις καμια αλλη απο αυτην την αλυσιδα αρκει να σου αρεσουν αυτου του ειδους τα σωματα.
Η Αννα Μαρια ποτε με το καλο επιστρεφει ;