You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριγγέτα 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sas1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 773K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
την εκανε τελικα η λιλλυ?μαλλον θα βρηκε γαμπρο-χορηγο στην γενετειρα κ την εκανε μ ελαφρα..
Διαγραμμένο μέλος 166652
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 688
- Πόντοι
- 311
Την Dorothy ξέρει κανείς αν θα την ξαναδούμε; Έναν μήνα είναι στο πρόγραμμα έναν όχι.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Ρε παιδες για δωστε info για Paris
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Καμία κριτική για Κιμ?
Έλα ντε;δεν έχει περάσει κάποιος μαζί της, για να μάθουμε πικάντικες λεπτομέρειες για τις επιδόσεις της;
Μόλις γύρισα από Τριγγέτα, πήγα αποκλειστικά για την Ναόμι. Στα μάτια μου η πιο όμορφη μαύρη κοπέλα που έχω πάει ποτέ, και έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα με μαύρες σοκολάτες, τους έχω αδυναμία. Ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτό, μόνο που δεν αποδίδουν το πόσο όμορφη είναι στο πρόσωπο. Αν ήταν 10-15 πόντους ψηλότερη, θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο.
Μιλήσαμε μόνο στα αγγλικά, τα οποία μιλάει με πολύ καλή προφορά, καμία σχέση με τις κοπέλες από Αφρική. Δεν θα πω τίποτα για τις υπηρεσίες της, γιατί δεν γουστάρω να αρχίσουν να γράφουν ότι την προμοτάρω και άλλες τέτοιες παπαριές. Εγώ πάντως θα ξαναπάω σίγουρα, όπου κι αν δουλεύει.
Μιλήσαμε μόνο στα αγγλικά, τα οποία μιλάει με πολύ καλή προφορά, καμία σχέση με τις κοπέλες από Αφρική. Δεν θα πω τίποτα για τις υπηρεσίες της, γιατί δεν γουστάρω να αρχίσουν να γράφουν ότι την προμοτάρω και άλλες τέτοιες παπαριές. Εγώ πάντως θα ξαναπάω σίγουρα, όπου κι αν δουλεύει.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Σαμπρίνα έχει δοκιμάσει κανείς? Μαρέσει αυτό που βλέπω....
sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Η Μαράια εχει μια κριτική στο Αριστοτέλους 6, δε ξερω αν έχει και άλλες σε μαγαζί της αλυσίδας
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Βικτώρια κανείς?
βικτώρια δοκίμασα. Δεν είναι κάτι το φοβερό στη συμμετοχή, αλλά είναι το απόλυτο αν είσαι λάτρης του μεγάλου βυζιού. Με λίγα λόγια δεν κάνει κάτι για να σε καυλώσει, τα βυζιά της σε καυλώνουν από μόνα τους.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836