το ενα θα εχει κιτρινιαρες παρθενες,το αλλο μαυρουλες κ το αλλο θα εχει ανατολικο μπλοκακουσα οτι σαν καινουριο μαγαζι θα πρωτοπορησει και θα φερνει για μια μονο εμφανηση κοπελες παρθενες απο αφρικη για ξεπαρθενιασμα!!!αληθευει!!!?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρίδυμα studios @ Θεοδώρου Τσουκαλά 8
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.324
- Πόντοι
- 22.266
αμα βρεις στο ανατολικο μπλοκ παρθενες κερναω ολα τα γαμησια σου απο εδω και μπρος!το ενα θα εχει κιτρινιαρες παρθενες,το αλλο μαυρουλες κ το αλλο θα εχει ανατολικο μπλοκ
και εγω τα εψαχνα και τα ψαχνω εδω και 15 χρονια σην βουλγ και μοσχα που ειμαι και δεν τα βρισκω!!
θα πεθανω με τον καημο οτι ποτε δεν πηγα με παρθενα
αμα βρεις στο ανατολικο μπλοκ παρθενες κερναω ολα τα γαμησια σου απο εδω και μπρος!
και εγω τα εψαχνα και τα ψαχνω εδω και 15 χρονια σην βουλγ και μοσχα που ειμαι και δεν τα βρισκω!!
θα πεθανω με τον καημο οτι ποτε δεν πηγα με παρθενα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.324
- Πόντοι
- 22.266
σαν νεο μαγαζι ας κανει υπερπροσφορες με εκτωτικα κουπονια!!!!στους ψωλαραδες στα 3 γαμησια το ενα δωρο οπως σε ενα παρανομο ντελο στην βιβλιοθηκη της φιλιπουπολης απο πισω που ειχες πριν 10 χρονια !!!! αντε δινω και επιχειρηματικες ιδεεσ για το νεο μαγαζι
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εβελινα inside . Η γνωστη απο εκκλησια
Ανοιχτο χθες βραδυ το ενα απο τα τρια με την ξανθια ( βυζι και κοκκαλο ) μπαρμπι να σαλοναρεται τοπλες
Η τσατσα μου αποκαλυψε πως εχω σωσια , μιας και με περασε για καποιον αλλον και μου λεει καλως τον παλι και τετοια
μαλλον εχουμε γινει πολλοι οι ομορφοι . μου φαινετε θα επαναφερω το θεμα με την στολη μπουρδελιαρη και τοτε να σας δω
Τελος παντων αφου της εξηγησα οτι μπηκα πρωτη φορα , βγηκα και για πρωτη φορα
Εις το επανιδείν
Ανοιχτο χθες βραδυ το ενα απο τα τρια με την ξανθια ( βυζι και κοκκαλο ) μπαρμπι να σαλοναρεται τοπλες
Η τσατσα μου αποκαλυψε πως εχω σωσια , μιας και με περασε για καποιον αλλον και μου λεει καλως τον παλι και τετοια
μαλλον εχουμε γινει πολλοι οι ομορφοι . μου φαινετε θα επαναφερω το θεμα με την στολη μπουρδελιαρη και τοτε να σας δω
Τελος παντων αφου της εξηγησα οτι μπηκα πρωτη φορα , βγηκα και για πρωτη φορα
Εις το επανιδείν
Συνημμένα
SHREKOYLHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μας κακομαθαίνεις κύριε πρέσβη ... φωτογραφικό υλικό από inside δεν έχει;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
μας κακομαθαίνεις κύριε πρέσβη ... φωτογραφικό υλικό από inside δεν έχει;
Μπα οχι δεν εχει , εχει ομως σχεδιο οριστε
Συνημμένα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Λιγο στεναχωρο λοιπον το σπιτακι , φαινοταν αλλωστε απο την αρχη αυτο ...
Απο το σαλονι δε φαινετε τιποτα αλλο παραμονο η πορτα της κουζινας , ποιο μεσα δε μπηκα οποτε το σχεδιο ειναι κατ εκτιμηση
Η τιμη εκκινησης ειναι 30 γιουροζ , και νομιζω κατι ειπε για τζακουζι η θειτσα , οποτε μαλλον θα υπαρχει και τετοιο
γενικα σαν χορος δεν εχει να πει τιποτα καινουριο , αν και δεν ειδα τα δωματια . Απλα ενα καινουριο καθαρο , στενουλικο σπιτακι
Αν ξεχωρησει για κατι αυτο θα ειναι ο τιμοκαταλογος ή οι αιθεριες υπαρξεις που θα το στελεχωσουν Θα δειξει ...
Αντε Καλοριζικο
Απο το σαλονι δε φαινετε τιποτα αλλο παραμονο η πορτα της κουζινας , ποιο μεσα δε μπηκα οποτε το σχεδιο ειναι κατ εκτιμηση
Η τιμη εκκινησης ειναι 30 γιουροζ , και νομιζω κατι ειπε για τζακουζι η θειτσα , οποτε μαλλον θα υπαρχει και τετοιο
γενικα σαν χορος δεν εχει να πει τιποτα καινουριο , αν και δεν ειδα τα δωματια . Απλα ενα καινουριο καθαρο , στενουλικο σπιτακι
Αν ξεχωρησει για κατι αυτο θα ειναι ο τιμοκαταλογος ή οι αιθεριες υπαρξεις που θα το στελεχωσουν Θα δειξει ...
Αντε Καλοριζικο
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
το ενα θα εχει κιτρινιαρες παρθενες,το αλλο μαυρουλες κ το αλλο θα εχει ανατολικο μπλοκ
:S
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
[quote author=mpozanis link=topic=161014.msg4286278#msg4286278 date=1357847594]
μερα παρα μερα περναω απο εκει και ειναι κλειστα ποτε ανοιγουν ?
[/quote]
Μαλλον τις μερες που δε περνας
Προς το παρων μονο μερικα βραδυα εθεαθει ανοιχτο το μπουρδελοπαρκο , με το ενα μονο σπιτακι φωταγωγημενο.
Προφανως υπαρχει ελειψη κορασιδων , μια φορα που το πετυχα ηταν η βυζουλινα εε η Εβελινα ηθελα να πω
αυτη ομως την βρικεις και στην εκκλησια αν θες ( Ν ουρανου 2 Β )
Δεν αποκλειετε να εχει μερες να ανοιξει ... εσυ τι ωρες περνας ?
μερα παρα μερα περναω απο εκει και ειναι κλειστα ποτε ανοιγουν ?
[/quote]
Μαλλον τις μερες που δε περνας
Προς το παρων μονο μερικα βραδυα εθεαθει ανοιχτο το μπουρδελοπαρκο , με το ενα μονο σπιτακι φωταγωγημενο.
Προφανως υπαρχει ελειψη κορασιδων , μια φορα που το πετυχα ηταν η βυζουλινα εε η Εβελινα ηθελα να πω
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
περνάω από 7 μέχρι τις 12 το βράδυ και δεν το έχω πετύχει ποτέ ανοιχτό άλλα άμα με λες ότι είναι η εβελινα δεν εχει και τοσο ενδιαφερον αμα ανοιξηΜαλλον τις μερες που δε περνας
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
[quote author=mpozanis link=topic=161014.msg4302149#msg4302149 date=1358635039]
περνάω από 7 μέχρι τις 12 το βράδυ και δεν το έχω πετύχει ποτέ ανοιχτό άλλα άμα με λες ότι είναι η εβελινα δεν εχει και τοσο ενδιαφερον αμα ανοιξη
[/quote]
Λογικα θα το πετυχεις αυτες τις ωρες οταν ανοιγει , οσο για γκομενα μονο αυτη εχει αναφερθει
Μακαρι να ρθει καμια σαν το Αβαταρ σου
περνάω από 7 μέχρι τις 12 το βράδυ και δεν το έχω πετύχει ποτέ ανοιχτό άλλα άμα με λες ότι είναι η εβελινα δεν εχει και τοσο ενδιαφερον αμα ανοιξη
[/quote]
Λογικα θα το πετυχεις αυτες τις ωρες οταν ανοιγει , οσο για γκομενα μονο αυτη εχει αναφερθει
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
αντε να δουμεΛογικα θα το πετυχεις αυτες τις ωρες οταν ανοιγει , οσο για γκομενα μονο αυτη εχει αναφερθει
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ακριβώς φίλε αυτό το πρόστυχο μωρό που μπήκα δεν άντεξαΕιδες ? Καλομελετα κι ερχετε , τα πετυχες
Αντριαννα η γνωστην .com να υποθεσω ? (ξανθια , βλεμα Ζαν Ρενο οπως λεει και Καραμαν , ωραιο πατουρι )
Επισκέπτης
Ανοιχτο σημερα το πρωι το ενα απο τα τρια, το πρωτο που βλεπουμε.
Σταματησα απο περιεργια να δω πως ειναι απο μεσα, στενο μου φανηκε
η κοπελα δεν θυμαμαι ονομα,γνωστη... αλλα ψιλο αδιαφορη.
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
χαρακτηριστικα τις κοπελας ?Ανοιχτο σημερα το πρωι το ενα απο τα τρια, το πρωτο που βλεπουμε.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Απ οτι καταλαβα ανοιξαν και τα 3 με μια κοπελα ανα βαρδυα
Η Μια ειναι η γνωστη Αντριαννα.com που πηρε ο mpozanis
η Δευτερη ειναι επισης γνωστη και φιλη μας , Λουση ( 17:00 - 3:00 )
ενω η τριτη παραμενει μυστηριο
Το μπουρδελοπαρκο ενδείκνυται για απογευματινη βολτα ... πρεπει να βγαλω τον σκυλο
Η Μια ειναι η γνωστη Αντριαννα.com που πηρε ο mpozanis
η Δευτερη ειναι επισης γνωστη και φιλη μας , Λουση ( 17:00 - 3:00 )
ενω η τριτη παραμενει μυστηριο
Το μπουρδελοπαρκο ενδείκνυται για απογευματινη βολτα ... πρεπει να βγαλω τον σκυλο