δεν ξερω ρε παιδιά αλλά έχω την εντύπωση ότι τα κορίτσια που ειναι στην ηλικία του φίλου μας δεν θελουν την τρίχα σε ένα μεγάλο ποσοστό οπότε για αυτό και ο προβληματισμός του...
τώρα μια γυναίκα γύρω στα 30 έχει πιστεύω την κρίση και την γνώση θέλω να πιστευω ούτως ώστε να ''ξέρει'' τι της αρέσει
είναι γνωστό ότι μέχρι αυτην την ηλικία ο αντρας και η γυναίκα αλλάζει αρκετές φορές γουστα μεχρι να κατασταλλάξει....
Παρόλ'αυτά έχω καταλάβει ότι σε αρκετές γυναίκες δεν αρέσει η έντονη τρίχα τωρα την μέτρια την δέχονται βεβαίως ή και την καθόλου η οποία μπορεί να τους βγάζει και κάτι μητρικό με τα μωρα δεν ξέρω :o
αυτό με την τεστοστερόνη είναι επαληθευμένο ότι οφείλεται η έντονη τριχοφυία ή έτσι το λέτε?
πάντως εγώ άρχισα να αναπτύσω έντονη τριχοφυία γύρω στα 29-30 οταν είχα τακτικές σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα που διατηρούσα τότε μόνιμη σχέση και το συνδίασα έτσι εννοώ με την ιδέα που πετάξατε της τεστοστερόνης γιατί νομίζω ότι το με το σεξ ανεβαίνουν τα επίπεδά της...
πάντως και τώρα που έχω πολύ καιρο να κάνω σταθερη σχέση η τριχα τριχα και παρατηρώντας με μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η τριχοφυία έχει να κάνει και με την ηλικία γιατί π.χ. όταν ήμουν ας πούμε 22-23 είχα μια νορμάλ δηλαδη λίγο στο στήθος λίγο στην κοιλιά ενώ τώρα είμαι γεμάτος σχεδόν παντού...
ρε παιδιά μην γελάσετε μέχρι και στον κορμό του πεους μου λίγο κάτω από το κεφαλάκι έχω βγάλει μα είναι δυνατόν εκεί? γιατί πίσω στην ουρά που όταν πας στην τουαλέτα πασαλείυεσαι λες και είσαι μωρό παιδί?
φυσικά στο πέος τις κόβω μιας και είναι αρκετά αντιαισθητικό ειδικά αν τις δεί γυναίκα
....
ευτηχώς όχι πολλές στην πλάτη πάλι καλα...έχω κυρίως στα πτερήγια σαν τα ψάρια
και καμιά 30ρια μακριές κάτω απο τον σβέρκο ξεκάρφωτες απο εδώ και από κει τι σπαστικό θεέ μου!!
πρόσφατα έπεσε κούρεμα με κουρευτική ακόμα και στα χέρια και μπορώ να πω (παρόλο που δεν έχω δεχθει και αρνητικα σχόλια για τις τρίχες μου) ότι ανανεώθηκα φρεσκαρίστηκε η εικόνα μου, θυμηθηκα τα νιάτα μου εντάξει 35 είμαι πλέον αλλά ευτηχως όλοι και όλες 30 με κάνουν τώρα και με το κουρεμα εχασα και 1-2 χρονάκια χεχε
βέβαια στην πλάτη, εκτός απο τον σβέρκο που τα πέρνεις σχετικά εύκολα είναι ακατόρθωτο πιστεύω να κουρευτείς χωρίς βοήθεια κάποιου άλλου δηλαδή εγω που δεν έχω τώρα κοπέλα άντε να βάζω π.χ. την μάνα μου ή τον αδελφό μου να με κουρεψουν ψιλο-ξενέρωμα....
για αυτό σκέφτομαι να αγοράσω την Philips Bodygroom που έχω ακούσει ότι είναι καλή και να δοκιμάσω και πίσω στην πλάτη γιατί και η κουρευτιή που έχω συν τις άλλοις έχει μεταλλική άκρη και καμιά φορά κανει καποιο μικρο σημαδάκι στο δερμα άσε που η Φιλιπς είναι ακριβώς για αυτή την δουλειά και κάνει και για στεγνό και για υγρό.
φίλε μου ένα θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που ευχαριστεί εσένα αν σε στενοχωρεί η εικόνα σου άρχισε να τις κουρεύεις ή σκέψου και το λέιζερ αν και στοιχίζει αρκετά λεφτα απο ότι έχω ακούσει...
μην κολώνεις στην σκέψη ότι κάποιοι θα το θεωρήσουν αδελφίστικο και θα ''στην πουν''
αν αυτοί είχαν το ίδιο πρόβλημα με σένα μπορεί το ίδιο να έκαναν....
ας πουν και οι γυναίκες του σαιτ την γνώμη τους!
ακούμε κορίτσια....