Νέα

Tρία (3) αρχί_ _α....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδες..
εχει κανενας σας τρια @@ ?
Εχω απορια απ ολους τους φιλτατους συναγωνιστες το δουλευει κανεις το τριμπαλο?
Λοιπον χωρις πλακα - παλια που ημουνα στο στρατο ειχαμε ενα μαστορα στο 8αλαμο
με τρια @@...κανεις δεν το πιστευε στην αρχη - εβαζε στοιχηματα ο μαγκας και ειχε
κονομησει γαμω τα φραγκα.
Ομως επαιζε ενα πακετο μας ελεγε οτι που και που το ενα ψιλομπλεκοταν με τα αλλα
και πηδαγε στο ταβανι απο πονο !!!  :rockon:

Επισκέπτης
άντρα με 6 βυζιά έχω δει άντρα με 3 @@ όχι αλλά έχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Παλιά είχα δει φωτογραφίες αντρών με πούτσο διπλό σαν κέρατο ελαφιού  :2funny:Μιλάω σοβαρά.Και δεν ήταν "πειραγμένη" η φωτογραφία! :rockon: :rockon:

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
χαχα το πηδησατε ρε μαγκες - τι διπλοπουτσες και πρασινα αλογα λετε?  :grin:
Εγω μιλαω 100% σοβαρα (ειχα χασει και χαρτζηλικακι) ο τυπος μας τα δειχνει ,
και παιζαν τρια @@ (το ενα λιγο πιο μινιατουρα απο τα αλλα)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
[size=10pt][size=10pt]Παιδες..
εχει κανενας σας τρια @@ ?[/size] [/size]

Εγώ όχι.

Αλλά έχω κολλητό, που είχε (από μικρός) μια κήλη, η οποία έδειχνε ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τρίτο αρχίδι μέσα στη σακκούλα.
Ο τύπος στο γυμνάσιο-λύκειο είχε κονομήσει χοντρά, από τα στοιχήματα που έβαζε ("Έχω τρία αρχίδια" - "Άσε ρε τις μαλακίες!" - "Πας στοίχημα?"). Ήταν βλέπετε και η ηλικία που τις βγάζαμε και τις συγκρίναμε ή τις παίζαμε ομαδικώς χωρίς αιδώ...

Κάποια στιγμή (λίγο πριν τα 30 του) τον ενοχλούσε η κήλη και τη μάζεψε.

Έχω και άλλο φίλο, ο οποίος έχει ένα. Ποτέ δε του κατέβηκε το δεύτερο. Έμεινε μέσα και ατρόφησε. Αυτός έχει (για να μη νομίζετε), ΤΡΙΑ παιδιά!

"Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" είμαι ε?!

Επισκέπτης
Εγώ όχι.

Αλλά έχω κολλητό, που είχε (από μικρός) μια κήλη, η οποία έδειχνε ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τρίτο αρχίδι μέσα στη σακκούλα.
Ο τύπος στο γυμνάσιο-λύκειο είχε κονομήσει χοντρά, από τα στοιχήματα που έβαζε ("Έχω τρία αρχίδια" - "Άσε ρε τις μαλακίες!" - "Πας στοίχημα?"). Ήταν βλέπετε και η ηλικία που τις βγάζαμε και τις συγκρίναμε ή τις παίζαμε ομαδικώς χωρίς αιδώ...

Κάποια στιγμή (λίγο πριν τα 30 του) τον ενοχλούσε η κήλη και τη μάζεψε.

Έχω και άλλο φίλο, ο οποίος έχει ένα. Ποτέ δε του κατέβηκε το δεύτερο. Έμεινε μέσα και ατρόφησε. Αυτός έχει (για να μη νομίζετε), ΤΡΙΑ παιδιά!

"Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" είμαι ε?!

Συγκλονιστικές περιγραφές  :2funny: :2funny:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
χαχα το πηδησατε ρε μαγκες - τι διπλοπουτσες και πρασινα αλογα λετε?  :grin:
Εγω μιλαω 100% σοβαρα (ειχα χασει και χαρτζηλικακι) ο τυπος μας τα δειχνει ,
και παιζαν τρια @@ (το ενα λιγο πιο μινιατουρα απο τα αλλα)

Το είχα δει σε φωτογραφία φίλε.Την οποία την έσβησα αμέσως διότι πήγα να κάνω εμετό!Μιλάμε για μεγάλο λάθος της φύσης.Εκτός αν ήταν σχεδιασμένη να γαμάει μουνί και κώλο ταυτόχρονα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συνήθως πάντως το ένα μπορεί να προκύψει από απώλεια του δεύτερου λογω πολλών παραγόντων (π.χ. από κάποια συστροφή μετά από χτύπημα). Για τρία να πω την αλήθεια, δεν έχω ακούσει.

Επισκέπτης
το θεμα ειναι ενα:αυτοι με τα 3 αρχιδια εχουν πλεονεκτημα σε σχεση μ'εμας που εχουμε 2

οταν λενε -----> παρ'τ'αρχιδια μου :P :P :P

OP
OP
B

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το θεμα ειναι ενα:αυτοι με τα 3 αρχιδια εχουν πλεονεκτημα σε σχεση μ'εμας που εχουμε 2

οταν λενε -----> παρ'τ'αρχιδια μου :P :P :P

Και οταν λεμε "παρ τα τρια μου" ανταπαντανε "τσιμπα τεσσερα"  :grin:  :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Eδω οι γκομενες εχουν αποθρασυνθει και λενε''Στ`αρχιδια μου''-Της τον δινεις ολο μεσα στο στομα μαζι με τις μπαλες να καταλαβει?Πως την εχουνε δει ετσι και με ευκολια το λενε?
Οσο για το φιλο σου stavros51 ειναι μοναρχης :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Eδω οι γκομενες εχουν αποθρασυνθει και λενε''Στ`αρχιδια μου''-Της τον δινεις ολο μεσα στο στομα μαζι με τις μπαλες να καταλαβει?Πως την εχουνε δει ετσι και με ευκολια το λενε?
Οσο για το φιλο σου stavros51 ειναι μοναρχης :rockon:

Μια φορά, παιδιά, ήταν ένας 3άρχιδος που είχε βγάλει κι αυτός τρελά λεφτά από στοιχήματα. Όμως, μια μέρα, έχασε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Καθόταν σε ένα μπαρ, όπου ο μπάρμαν ήταν και ιδιοκτήτης. Λέει λοιπόν στον μπάρμαν: ''Πάμε στοίχημα το μπαρ σου ότι εγώ κι εσύ μαζί έχουμε συνολικά 5 αρχίδια?''. Ο μπάρμαν το πήγε το στοίχημα και καθώς δίνανε τα χέρια του λέει του 3άρχιδου: ''Ωραία, για δείξε μου τώρα τα 4 αρχίδια σου''.  :headbang: :headbang: :headbang: 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Σε ένα φτωχό χωριό της Ελλάδας της δεκαετίας του 1950 (μα ΠΟΛΥ φτωχό μιλάμε, μόνο πέτρες είχε), γεννήθηκε ένα παιδί.
Όταν το καλοκοίταξαν, είδαν ότι είχε τρία @@@ ! ! !
(Γι αυτό και το βάζω εδώ – κανονικά έπρεπε να πάει στο "ανεκδοτάκια").

Ο πατέρας του παιδιού, ένας πολύ φτωχός αγρότης, έπαθε κατάθλιψη.
Σταμάτησε το καφενείο, σταμάτησε τα χαρτιά, έκοψε με τους φίλους του, σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Ρόζους έβγαλαν τα χέρια του φτωχού αγρότη από το αλέτρι.
Εν τω μεταξύ το παιδί μεγάλωνε, και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Όταν μάλιστα έγινε 14, 15, 16, άρχισε να στριμώχνει τις κοπελίτσες του χωριού, αλλά και των διπλανών χωριών. (Χώρια οι γίδες και οι προβατίνες). Καμιά δε του ξέφευγε.

Ο πατέρας όμως, μέσα στη μαύρη θλίψη. Είχε πάθει ταράκουλο με τη "συφορά" του παιδιού του. Έτσι την είχε δει.
Όταν το παιδί έγινε 20 χρονώνε, το φώναξε και του είπε:
-Κοίτα, παιδί μου, εγώ σ’ όλη μου τη ζωή σακατεύτηκα, και μάζεψα αυτά τα λεφτά (του έδωσε 50,000 δρχ). Πάρ’ τα, και πήγαινε στην Αμερική να φτιαχτείς.
-Εν τάξει πατέρα.
-Πρόσεξε κακομοίρη μου όμως, μη μου γυρίσεις πίσω έτσι, θα πάρω το δίκανο και θα σε σκοτώσω (ήταν και γλεντζές ο μικρός και τό ‘ξερε ο πατέρας του).
Φεύγει ο μικρός, πάει Αθήνα, κατεβαίνει Πειραιά, βρίσκει το υπερωκεάνιο, μπαίνει, σε 20 μέρες βγαίνει στη Νέα Υόρκη.
Πω – Πω !!!  Τι πόλη! Φώτα, μαγαζιά, γυναίκες, σε ένα μήνα τα 50 χιλιάρικα είχαν γίνει ατμός. Κάνει έτσι στο πορτοφόλι, τι να δει, ένα δολάριο του είχε μείνει!
-Ω ρε συφορά! Τι να κάνω τώρα! Λεφτά δεν έχω να κάνω την εγχείρηση, άμα γυρίσω πίσω ο πατέρας μου θα με σκοτώσει, δε μου μένει τίποτα άλλο, θα αυτοκτονήσω!
(Κάτι σα Ζαχόπουλος δηλαδή).
Πάει στο λιμάνι, και ψάχνει να βρει μια πέτρα να τη δέσει στο λαιμό του να φουντάρει.
Καθώς περπάταγε, βλέπει έναν που παιδευότανε με μια βάρκα και τα σκοινιά της.
-Φίλε, θα σου δώσω ένα δολάριο, με πάς στη μέση του λιμανιού να αυτοκτονήσω?
-Κράτα το $, και εγώ θέλω να αυτοκτονήσω, πάμε παρέα, του λέει ο άλλος.
Κάνουνε κουπί, φτάνουνε στη μέση του λιμανιού και αρχίζουνε να δένουνε τα σχοινιά για να φουντάρουν.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο λιμάνι το Queen Elisabeth II, το μεγαλύτερο πλοίο στον κόσμο. Ο καπετάνιος ήταν μπροστά-μπροστά και κοίταζε κάτω. Ήταν και μεθυσμένος όμως, την προηγούμενη το βράδυ είχαν μεγάλο πάρτυ στο πλοίο, επειδή έφταναν στην Ν. Υόρκη. Κοίταζε τη βάρκα που ήταν σα καρυδότσουφλο μπροστά στην τεράστια πλώρη του. Και (μίλαγε το κρασί), λέει στους 2 της βάρκας :
-Ρε σεις, αν έχετε και οι δυο μαζί πέντε αρχίδια, θα σας το χαρίσω το υπερωκεάνιο!
Με το που το ακούει ο δικός μας, πηδάει πάνω και πιάνει τον άλλο και τον ταρακουνάει:
-Ρε συ, το άκουσες, το πήραμε το πλοίο:
Ο άλλος σοβαρός, τον απωθεί σεμνά...
-Γιατί ρε φίλε, μπας και έχεις τέσσερα?

Σόρι ψολαρά μου, πρώτα τόγραψα και μετά είδα το δικό σου που μοιάζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom