Νέα

Τρεξιμο στο "ποταμι"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι επικύνδινες στροφές είναι όπως πηγαίνεις μετά τη λίμνη της Βουλιαγμένης και μέχρι να φτάσεις στη Βάρκιζα . Το ζουμί το είχαν η πρώτη αριστερή που γινόταν δεξί πέταλο , σε έβγαζε στην μικρή ευθεία και καπάκι στο αριστερό πέταλο . Εκεί μαζέυονταν και όλοι οι στριφτεροί .. Οι υπόλοιπες ηταν απλά στροφές  ;)
Μεταξύ μας δεν είναι οι στροφές επικύνδινες , αλλά οι οδηγοί ! Που ακούστηκε να μπαίνεις με 120 στο πρώτο δεξί πέταλο και να βγαίνεις στα καπάκια στο αριστερό με 160 !!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Οι επικύνδινες στροφές είναι όπως πηγαίνεις μετά τη λίμνη της Βουλιαγμένης και μέχρι να φτάσεις στη Βάρκιζα . Το ζουμί το είχαν η πρώτη αριστερή που γινόταν δεξί πέταλο , σε έβγαζε στην μικρή ευθεία και καπάκι στο αριστερό πέταλο . Εκεί μαζέυονταν και όλοι οι στριφτεροί .. Οι υπόλοιπες ηταν απλά στροφές  ;)
Μεταξύ μας δεν είναι οι στροφές επικύνδινες , αλλά οι οδηγοί ! Που ακούστηκε να μπαίνεις με 120 στο πρώτο δεξί πέταλο και να βγαίνεις στα καπάκια στο αριστερό με 160 !!!

Κοιτα, εγω γενικα δεν εχω μεγαλη τριβη με στροφιλικια, κι ουτε με τη συγκεκριμενη περιοχη, αλλα, λιγο καιρο πριν, γυρνουσαμε απο Ριμπας μ' ένα φιλο, και ειχα ορεξη για μαλακειες...
Οποτε αρχισα να μπαινω σχετικα οριακα, και ειχε πολυ πλακα! (δεδομενου πως δεν σκοτωθηκαμε)
Σχεδον σε καθε στροφη μεχρι το Λαιμο, το αμαξι γλιστραγε και το μαζευα με το ζορι
Υποθετω πως, αν ειχα μεγαλυτερη εμπειρια απο αυτα τα σημεια, θα εμπαινα και γρηγοροτερα, αλλα δεν επιθυμω να την αποκτησω!
Ηδη εχω κανει μπολικες μαλακειες στα 6-7 χρονια που οδηγω!!

Να σου πω (απορια δικια μου- ασχετη με την ιστορια που γραφω):
Απο Ριμπας, υπαρχει ενα φαναρι που ειναι σχετικα σκοτεινα και ερημα (χωρις σπιτια), με νησιδα,  και ΜΕΤΑ ειναι το φαναρι της Βαρκιζας, και μετα, τα Λιμανακια? Γιατι ποτε δεν μπορω να τα μαθω αυτα τα σημεια...
Αν ξερεις, πες μου πώς λεγεται εκεινο το πρωτο φαναρι. Μπορει και να ειναι της Βαρκιζας, ή να ειναι μετα τη Βαρκιζα, οπως επιστρεφεις, και απλα να τα μπερδευω εγω...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ναι, αν σου βρισκεται καμια χρονομηχανη

Ελατε ρε μαλακες, ας μου πει ενας τριανταπενταρης ή σαρανταρης
Πώς ητανε το σημειο "Κηφισου- Παραλιακη". Υπηρχε η μεγαλη στροφη που ειναι τωρα, ωστε να μπορεις να μπεις με χιλιομετρα, ή ητανε πιο ομαλο?
Η μονη συνδεση, παραλιακης και ποταμιου, ηταν μεσο της γεφυρας στο γηπεδο καραισκακη, επεισης απο την λαχαναγορα,στου Ρεντη !!!

Κοντρες εκαναν στην ΑΥΡΑ, στην Ν. Χαλκηδονα, με την Ν. Φειλαδελφια, η οπως  το ειπαν μετα, στον κομβο της ΡΕΝΩ !!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Όχι ακριβώς. Στο τελείωμα της Συγγρού η διχάλα ήταν πιο νορμάλ, δηλαδή έπιανες τις αριστερές λωρίδες για να στρίψεις αριστερά για Γλυφάδα και τις δεξιές για να στρίψεις δεξιά για Πειραιά. Μετά το έκαναν ανάποδα για να έχει μικρότερη κλίση η στροφή, δηλαδή τώρα πιάνεις δεξιά για Γλυφάδα και αριστερά για Πειραιά.
Η συγγρου τοτε ειχε και φαναρια αν θυμασαι καλα περιπου στο μεσο της...

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Τύπε, δεν είναι ταινία, αυτοβιογραφικά στιγμιότυπα από την ζωή του Απόλυτου είναι... :dancing:

Το Big Brother των 80's... Δεκάρα δεν έβγαλε ο τύπος από την έκθεση της πολυτάραχης ζωής του. :headbang:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Ανασταινω το συγκεκριμενο θρεντ, για μια παρομοια ερωτηση
+ για τον ιδιο σκοπο (Για το βιβλιο μου):
Χαριλαου Τρικουπη και Ιπποκρατους ηταν ποτε αναποδα - καθοδος η μεν,ανοδος η δε?
Ρωταω κυριως 45αρηδες...

ΥΓ Μην ανησυχειτε, το βιβλιο εχει τελειωσει και περναω τελευταια αναγνωση  :sunglasses:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
τι βιβλιο γραφεις τυπε??? :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Ανασταινω το συγκεκριμενο θρεντ, για μια παρομοια ερωτηση
+ για τον ιδιο σκοπο (Για το βιβλιο μου):
Χαριλαου Τρικουπη και Ιπποκρατους ηταν ποτε αναποδα - καθοδος η μεν,ανοδος η δε?
Ρωταω κυριως 45αρηδες...

ΥΓ Μην ανησυχειτε, το βιβλιο εχει τελειωσει και περναω τελευταια αναγνωση  :sunglasses:
Τουλαχιστον απο το 1989 και μετα, που εχω αποψη, οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom