peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
τρομερη ιδεα φιλε , φωναξε με ξανα οταν θα σε βγαζουν τσιμεντομενο απο καμια θαλλασα ....
η σωκρατους ειναι στου ψυρη?δεδομενο: η περιοχη του ψυρη και περιξ καποια στιγμη θα ξανα αναβαθμιστει
η αγορα υποθετω οτι αυτη την περιοδο ειναι σχετικα φτηνη για ισογεια σπιτια/καταστηματα στην σωκρατους πχ η σε τετοιους δρομους.
βρισκεις ενα τροπο (συναιεταιρους) να αγορασεις καμια 10αρια και φτιαχνεις μπουρδελα με βιτρινες. η περιοχη εχει το vibe να γινει η ελληνικη red lighth district. θελετε να οργανωσουμε συνεταιρισμο?
Αν εχω 400.000, γιατι να θελω να βγαλω κι αλλα?το κανουνε... δε θα ηταν καλη επενδυση??? με 300.000 400.000 μπορεις να βγαλεις αρκετα λεφτα
Δεν πεφτουν οι τιμες των ακινητων.Δεν είναι εποχή για επενδύσεις σε ακίνητα ρε σεις!
Θα δώσεις σήμερα 100 να πάρεις ακίνητο, και σε 1 χρόνο θα κάνει 60, σε 2 χρόνια 30 και σε 3 χρόνια 20 (και αν).
Τρελλαθήκατε?
Δεν είναι εποχή για επενδύσεις σε ακίνητα ρε σεις!
Θα δώσεις σήμερα 100 να πάρεις ακίνητο, και σε 1 χρόνο θα κάνει 60, σε 2 χρόνια 30 και σε 3 χρόνια 20 (και αν).
Τρελλαθήκατε?
Αν εχω 400.000, γιατι να θελω να βγαλω κι αλλα?
Ελα ντε. Να εχεις τοσα λεφτα και να τα ρισκαρεις για να βγαλεις περισοτερα![]()
τρελα λεμε. Η να τα επενδυει για να βγαλει πιο πολλα. 400.000 μου φτανουν να ζησω 3 ζωες χωρις να δουλευω.