Νέα

Τρελή επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
τρομερη ιδεα φιλε , φωναξε με ξανα οταν θα σε βγαζουν τσιμεντομενο απο καμια θαλλασα ....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
δεδομενο: η περιοχη του ψυρη και περιξ καποια στιγμη θα ξανα αναβαθμιστει
η αγορα υποθετω οτι αυτη την περιοδο ειναι σχετικα φτηνη για ισογεια σπιτια/καταστηματα στην σωκρατους πχ η σε τετοιους δρομους.
βρισκεις ενα τροπο (συναιεταιρους) να αγορασεις καμια 10αρια και φτιαχνεις μπουρδελα με βιτρινες. η περιοχη εχει το vibe να γινει η ελληνικη red lighth district. θελετε να οργανωσουμε συνεταιρισμο?
η σωκρατους ειναι στου ψυρη?  :think:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει καποια μερα θα αναβαθμιστουν ολα αυτα, εχουμε και το πιο ιστορικο κεντρο της ευρωπης, μπορουν να βγουν χοντρα λεφτα και δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει ανεκμεταλευτο. Ειναι μια επενδυση που κατα την γνωμη μου θα αποδωσει καλο κερδος σε 15ετια ομως, οποτε πρεπει να εχεις λεφτα να καθονται (πολλα)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είναι εποχή για επενδύσεις σε ακίνητα ρε σεις!

Θα δώσεις σήμερα 100 να πάρεις ακίνητο, και σε 1 χρόνο θα κάνει 60, σε 2 χρόνια 30 και σε 3 χρόνια 20 (και αν).

Τρελλαθήκατε?
Δεν πεφτουν οι τιμες των ακινητων.
Εδω με την κριση και δεν εχουν πεσει ουτε στο ελαχιστο.
Απλώς, θα αργησουν παρα πολυ να παρουν προς τα πανω και δεν αξιζει τον κοπο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είναι εποχή για επενδύσεις σε ακίνητα ρε σεις!

Θα δώσεις σήμερα 100 να πάρεις ακίνητο, και σε 1 χρόνο θα κάνει 60, σε 2 χρόνια 30 και σε 3 χρόνια 20 (και αν).

Τρελλαθήκατε?

Σωστόςςςςςςςςςςςςς δεν ειναι καιρός για αγορές ακινήτων. σε καμία 5ετία και βλέπουμε

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Τρελή επένδυση είναι να βάλεις φωτιά σε ένα δάσος και να προλάβεις να περιφράξεις τα καμμένα  :P

Επισκέπτης
Αν εχω 400.000, γιατι να θελω να βγαλω κι αλλα?

Ελα ντε. Να εχεις τοσα λεφτα και να τα ρισκαρεις για να βγαλεις περισοτερα :headbang: :headbang: τρελα λεμε. Η να τα επενδυει για να βγαλει πιο πολλα. 400.000 μου φτανουν να ζησω 3 ζωες χωρις να δουλευω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ελα ντε. Να εχεις τοσα λεφτα και να τα ρισκαρεις για να βγαλεις περισοτερα :headbang: :headbang: τρελα λεμε. Η να τα επενδυει για να βγαλει πιο πολλα. 400.000 μου φτανουν να ζησω 3 ζωες χωρις να δουλευω.

Μην το λές αυτό... τα λεφτά τρώγονται ευκολα ειδικά αν ποτέ δεν είχες και βρέθηκες ξαφνικά.. το λέει και η λαική σοφία "ξεβράκωτος βρακί δεν είδε τόδε τόχεσε"

πάντα εξάλλου υπάρχει και ο παράγοντας απληστία .. δες τι πάθανε οι "επενδυτές" στο χρηματιστήριο ... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom