Επισκέπτης
Εγώ σου είπα πια θα είναι η πορεία σου στο site και τη ζωή πριν λίγο
ωχ παναγια μου!!!!!!Συνδεθείτε στο και μετά πατήστε τον σύνδεσμο.
www.adult.gr/cgi-bin/gr/adult.cgi?type=ad&action=view&old_action=search&cat=1&ad=208374&keywords=&file=100&total=315&id=208374&order=-photo, -id, id]Για να σας δω τώρα!![/url]
Πραγματι, μιλαμε για εντυπωσιακη εμφανισηΣυνδεθείτε στο και μετά πατήστε τον σύνδεσμο.
www.adult.gr/cgi-bin/gr/adult.cgi?type=ad&action=view&old_action=search&cat=1&ad=208374&keywords=&file=100&total=315&id=208374&order=-photo, -id, id]Για να σας δω τώρα!![/url]
σε ποια εχει παει ευκολακι
για το ποιος μαλλον για τον χοτυ θα ελεγα...
ποιος ειναι δεν θα πω, αν ειναι αυτος που νομιζω,εκπλησομαι με την χαζομαρα του...οσο για την εν λογω,καποιος πρεπει να την μαζεψει....κ καποιος να ειδοποιησει το θυμα πως τον βγαλαν στο μειντανιποιός είναι αυτός και σε ποιά έχει πάει
Έλα, πες σε εμένα, δεν θα το πω πουθενά!ποιος ειναι δεν θα πω, αν ειναι αυτος που νομιζω,εκπλησομαι με την χαζομαρα του...οσο για την εν λογω,καποιος πρεπει να την μαζεψει....κ καποιος να ειδοποιησει το θυμα πως τον βγαλαν στο μειντανι
zamais ;)Έλα, πες σε εμένα, δεν θα το πω πουθενά!
ποιος ειναι δεν θα πω, αν ειναι αυτος που νομιζω,εκπλησομαι με την χαζομαρα του...οσο για την εν λογω,καποιος πρεπει να την μαζεψει....κ καποιος να ειδοποιησει το θυμα πως τον βγαλαν στο μειντανι
Ναι ρε!
Ο χότυ είναι σε στιγμές χαλάρωσης και γλύφει το καβλί του...
εσύ δεν μπορεις να κανεις τετοιο ακροβατικό αφου σου φτανει μεχρι τον αφαλό σου.
αν έγλυφες το δικό σου τότε το πέος θα είχε ανάποδη φορά
Προβληματικα ατομα και με φοβερο κομπλεξ κατωτεροτητας λογω της φυσεως τουςΛοιπόν ακούστε σκηνικό .....της έστειλα προσωπικό μήνυμα στο ts-dating για την εν λόγω φωτογραφία ότι δεν είναι δικιά της αλλά από γνωστή τρανσ του εξωτερικού.
Μου απαντάει με θράσος ότι φυσικά και είναι δικιά της και εαν δεν το πιστεύω να παω να την δω από κοντά και ενα έχει άδικο θα μου δώσει τα λεφτά μου πίσω.
Έτσι είσαι ? λέω εγώ... της απαντάω με το link από το σιτε της Cordoba με την original φωτογραφία με το πέος όπου το πρόσωπο δεν είναι θολό και δέυτερο λινκ με το thread από bourdela.com όπου την έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι ότι η φωτογραφία είναι fake.
Ε ....προφανώς τα πήρε άσχημα και όπως συμβαίνει και με άλλες του χώρου της άρχισε να με στολίζει με διάφορα κοσμιτικά όπως κρυφόπουστα και τα συναφή όχι μόνο εμένα άλλά και όλους όσους γράφουν στο bourdela και μας έχει γραμμένους στα π@π@ρια της κ.τ.λ.
Το ευχαριστήθηκα πάντως ......άντε με τα μ@λ@κισμένα που θα μας το παίξουν και έξυπνες
αν έγλυφες το δικό σου τότε το πέος θα είχε ανάποδη φορά
Τόχω περιστρεφόμενο τάϊπ puci es plus!
Προβληματικα ατομα και με φοβερο κομπλεξ κατωτεροτητας λογω της φυσεως τους