Νέα

Τραβέλια που τρομάξατε όταν τις είδατε από κοντά - «Τραυματική εμπειρία με τρανς»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcello Mastroianni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
975
Όποιος δεν κάθεται καλό παιδί τι στέλνω σπίτι του....
185941035_516703099362216_3297661442472193949_n.jpg

baker45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
1.761
Πόντοι
206
Πριν πολλα πολλα χρονια ειμαι σε χοτελ Νεστοριο.. Πλανηταριο κοντα. Το ειχε φιλος κ ειχα παει με κοπελα.. οχι επαγγελματια..
Θελαμε κανα ποτακι κ κατεβαινω ρεσεψιον να παρω ποτα παγο κτλ. Κ Ειναι μπροστα μου ενας ντρουλης με μια γυναικα( η πρωτη μου εκτιμηση)
Ξαγνικα γυριζει κ αντικρυζω τον Σαργκανη (οχι τον ιδιο ε) με περουκα μπουκλα κ κραγιον..
Μιλαμε μ επιασε ενα νευρικο γελιο.. Τα παιρνει κρανιο η τυπισσα κ ανοιγει τσαντα.
Ευτυχως τοτε εκει μενανε μπαλετα Ρωσσιδες που δουλευανε σε στρηπτιζαδικο κ ειχε εκει Ρσσους μπραβους που τις φυλουσαν κ μ εσωσε ενας εξ αυτων..
Τωρα κερατο θα βγαζε, κουμπουρι, δεν ξερω.. Παντως με πηρε παραμασχαλα ο Ρωσσος στο δωματιο μου.
Να πω την πασα αληθεια χεστηκα ολιγον γιατι ημουν κ πιτσιρικας. μιλαμε πανω απο 20χρ πισω

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Δεκαπέντε χρόνια πριν,σε μία βίβιαν στην Μάρνης,πάω ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα cros και όχι τρανς,γύρω στα εξήντα, με μια μπάκα τεράστια και στο κεφάλι δύο τρίχες ούτε περούκα, τραυματική εμπειρία,δήλωνε ενεργητική αλλά μούφα όλα,άσε που μέσα στο σπίτι είχε αμολητό και ένα μεγαλόσωμο σκυλί,δεν ήξερα από που να φύγω

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Δεκαπέντε χρόνια πριν,σε μία βίβιαν στην Μάρνης,πάω ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα cros και όχι τρανς,γύρω στα εξήντα, με μια μπάκα τεράστια και στο κεφάλι δύο τρίχες ούτε περούκα, τραυματική εμπειρία,δήλωνε ενεργητική αλλά μούφα όλα,άσε που μέσα στο σπίτι είχε αμολητό και ένα μεγαλόσωμο σκυλί,δεν ήξερα από που να φύγω
Μάρνης γωνία να υποθέσω, μια πολυκατοικία με λευκή είσοδο θα λες λογικά.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.199
Πόντοι
1.206
Θρίλερ φίλε, αφού δεν σου όρμησε πάλι καλά.

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Ναι και εξεπλάγην που είδα ότι ακόμα ότι δουλεύει,τότε και δεν βλεπότανε
Θυμάμαι κάτι. Πολύ αμυδρά όμως. Τότε που κάναμε τσάρκες σε όλη την Αθήνα. Περασμένες εποχές...

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
156
Πόντοι
1
Ναι και εξεπλάγην που είδα ότι ακόμα ότι δουλεύει,τότε και δεν βλεπότανε
φαντάζομαι λες μια απο αυτες τις 2... με εσωσες ειχα σκοπο να παω απο βδομάδα... αν και δεν ταιριάζει στην περιγραφή, η μια εχει μαλλιά και το cross δεν ειναι χοντρή

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
φαντάζομαι λες μια απο αυτες τις 2... με εσωσες ειχα σκοπο να παω απο βδομάδα... αν και δεν ταιριάζει στην περιγραφή, η μια εχει μαλλιά και το cross δεν ειναι χοντρή
Πριν 15 χρόνια είχε 2 τρίχες και δεν ήταν με την cros, ΄μιλάω γι αυτήν με τα κόκκινα μαλλιά οι φωτογραφίες είναι τέρμα επεξεργασμένες. Tώρα φοράει περούκα κάτι είναι και αυτό,όποιος την έχει δει από κοντά ξέρει

Τελευταία τροποποίηση:

NikosBoxing

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Δυστυχώς πλέον και η helga ειναι τρομοκρατία απο κοντά !!! παρανοια ! κριμα γιατι παλαιότερα ηταν πολυ θετικη σε όλα , κια φοβερη πιπα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς πλέον και η helga ειναι τρομοκρατία απο κοντά !!! παρανοια ! κριμα γιατι παλαιότερα ηταν πολυ θετικη σε όλα , κια φοβερη πιπα.
Γενικότερα το άθλημα με τις τρανς έχει γίνει πλέον δύσκολο. Από κάθε άποψη, από άποψη υγείας (φοβάσαι συνεχώς τι θα πετύχεις) ή από άποψη ποιότητας υπηρεσιών. Πλέον κάποιοι απέχουμε συστηματικά και όταν πάμε να κάνουμε κάτι είναι μη καλή εμπειρία ή μέτρια.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.439
Πόντοι
1.196
Γενικότερα το άθλημα με τις τρανς έχει γίνει πλέον δύσκολο. Από κάθε άποψη, από άποψη υγείας (φοβάσαι συνεχώς τι θα πετύχεις) ή από άποψη ποιότητας υπηρεσιών. Πλέον κάποιοι απέχουμε συστηματικά και όταν πάμε να κάνουμε κάτι είναι μη καλή εμπειρία ή μέτρια.
Εμένα πάντως το πρόβλημα μου στην παρούσα φάση συνοψίζεται στο εξής:
Πολλές επιλογές - λίγα χρήματα.Εχω περίπου 7-8 στάνταρ αναλόγως και με ποιες επανέρχονται πχ σήμερα με Sandra Carvalho κλπ κλπ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Εμένα πάντως το πρόβλημα μου στην παρούσα φάση συνοψίζεται στο εξής:
Πολλές επιλογές - λίγα χρήματα.Εχω περίπου 7-8 στάνταρ αναλόγως και με ποιες επανέρχονται πχ σήμερα με Sandra Carvalho κλπ κλπ
Προσωπικά, αν θες και τη δική μου γνώμη - και από ένα νήμα που διάβαζα πρόσφατα εδώ, το "σπόρ" αυτό - (ειδικά με τις ξένες τρανς) είναι επικίνδυνο. Το θεωρώ (και ως ένα βαθμό είναι) "χόμπυ" υψηλού ρίσκου για την υγεία. Δεν ξέρω, ίσως να έχω γεράσει αρκετά...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.439
Πόντοι
1.196
Προσωπικά, αν θες και τη δική μου γνώμη - και από ένα νήμα που διάβαζα πρόσφατα εδώ, το "σπόρ" αυτό - (ειδικά με τις ξένες τρανς) είναι επικίνδυνο. Το θεωρώ (και ως ένα βαθμό είναι) "χόμπυ" υψηλού ρίσκου για την υγεία. Δεν ξέρω, ίσως να έχω γεράσει αρκετά...
Πιό πολύ από εμένα ; Ένας λόγος παραπάνω για τολμηρές κινήσεις .Δεν έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας πού να μας σηκώνεται ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Πιό πολύ από εμένα ; Ένας λόγος παραπάνω για τολμηρές κινήσεις .Δεν έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας πού να μας σηκώνεται ...
Μαλλον δεν κατάλαβες τι λέω φίλε. Ή κάνεις ότι δε κατάλαβες.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.439
Πόντοι
1.196
Μαλλον δεν κατάλαβες τι λέω φίλε. Ή κάνεις ότι δε κατάλαβες.
Καταλαβαίνω, νομίζω... Λέω απλώς πως η ζωή θέλει και λίγο τόλμη γιατί τα χρόνια τρέχουν και δεν πρέπει να μετανιώνεις γι'αυτά που δεν έκανες. That's all .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνω, νομίζω... Λέω απλώς πως η ζωή θέλει και λίγο τόλμη γιατί τα χρόνια τρέχουν και δεν πρέπει να μετανιώνεις γι'αυτά που δεν έκανες. That's all .
Εγώ είμαι της λογικής ότι πρέπει και να τολμάμε και να ρισκάρουμε. Ωστόσο προσωπικά είμαι του υπολογισμένου ρίσκου, από το οποίο έχεις να κερδίσεις κάτι. Αυτό εννοώ.

Πάντα, ακόμα και στο πληρωμένο έρωτα προσέχω και για αυτό απευθύνομαι σε ντόπιες Ελληνίδες ή ακόμα καλύτερα σε κάποιες που δουλεύουν με ελάχιστους πελάτες. Από τη στιγμή που μια δυο που είχα σταδιακά τις έχασα καθώς πέρασαν τα χρόνια κ βγήκαν από το επάγγελμα πλέον εξαιρετικά σπάνια κάνω "ρηξιές" στα ζάρια. Φυσικά είναι το οικονομικό αλλά πιο πολύ θέμα ασφάλειας και υγείας.

Τελευταία τροποποίηση:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
349
Πόντοι
21
Είχα τραυματική εμπειρία το καλοκαίρι που έχω αναφέρει σε 2-3 νήματα. Χέστηκα από τον φόβο μου και απο τότε έχω γίνει πολύ προσεκτικός
Να μια περίεργη ιστορία που μου συνέβη εμένα. Την ανέβασα και στα αντίστοιχα νήματα μπας κ σώσω κανεναν:

Επισκέφτηκα πριν κάποιες μέρες την συγκεκριμένη:
Ανοίγω την πόρτα όλο σκοτεινά μέσα, της λέω άνοιξε το φως. Βλέπω ένα νταγλαρα Κουβανό με περούκα. Του εξηγώ ότι δεν ίδιος με φωτό και άρχισε να μου φώναζει και να ζητά να πληρώσω 100 για μισή ώρα αν θέλω να φύγω. Του το ξεκαθάρισα πως όχι, συνέχισε τις φωνές και εγώ επέμεινα. Μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας και βγήκε ένας μαύρος με κάτι χρυσά δαχτυλίδια. Το ίδιο τροπάριο και αυτός, αφού είδε πως δεν... Το έριξε στα 50 του είπα να πάρει την αστυνομία αν θέλει και πως εγώ δεν πληρώνω και τοτε μόνο αποδέχθηκαν ότι δεν θα πάρουν και με άφησαν να φύγω...
Βασιζόμενοι ότι δεν θα πάω στην αστυνομία να τους καταγγέλλω για μην εκτεθω κάνουν αυτά που κάνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom