Νέα

Transexual fotos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τι το σεξυ βρισκετε σε εναν αντρα με γυναικεια βυζια?  :huh:

Φίλτατε καλή χρονιά και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ (σωματική και πνευματική)

Σε αυτό το θρεντ δεν κάνουμε (νομίζω) ανάλυση ή συζήτηση σε αυτά τα ερωτήματα. Προκύπτει εξάλλου από τον τίτλο του θέματος (προορίζεται μόνο για φωτογραφίες).

Ευχαρίστως να το συζητήσουμε σε άλλα θρεντ του φορουμ (όπως στο θρεντ "Τραβέλια γενική συζήτηση")

Εκτός και αν σκοπός σου είναι να σταματήσει το ποστάρισμα αυτών των φωτογραφιών
(σε αυτό παρακαλώ να δώσεις συγκεκριμένη απάντηση)

Αν σκοπός σου είναι να σταματήσει το ποστάρισμα αυτών των φωτογραφιών, μήπως συμπεριλαμβάνονται και οι άλλες φωτογραφίες του φορουμ (όπως λεσβίες, θεϊκές πορνοστάρ κλπ)???

Πρόσθετα, μήπως σε ενοχλεί και η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ???

...ή και η κριτική για τα στούντιο κλπ ???

Ειλικρινά είναι εξαιρετικά "άκομψο" να παρεμβαίνεις σε ποστάρισμα φωτογραφιών για να εκφράσεις με "περίεργο" αυτή την απορία σου γιατί υπάρχουν αρκετά άλλα θρεντ του φορουμ για να θέσεις αυτήν την απορία σου.

Προφανώς, όλα αυτά στα σημειώνω με φιλική διάθεση (...και λόγω των ημερών)

φιλικά
Farkeli

και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

υστερόγραφο
:
Αν εσύ δεν βρίσκεις κάτι "σεξυ" σε ένα άνδρα με γυναικεία βυζιά, κάποιοι άλλοι δεν βρίσκουν "σεξυ" μια γυναίκα που έχει τρίχες ή περπατάει σαν μανάβης ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συνημμένα

• shelia1032.jpg
    shelia1032.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 29

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Συνημμένα

• shelia1040.jpg
    shelia1040.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 23

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υστερόγραφο :
Αν εσύ δεν βρίσκεις κάτι "σεξυ" σε ένα άνδρα με γυναικεία βυζιά, κάποιοι άλλοι δεν βρίσκουν "σεξυ" μια γυναίκα που έχει τρίχες ή περπατάει σαν μανάβης ...

ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕΞΙ....

το ερωτημα μου ειναι ευλογο νομιζω. και ειναι απλα ενα ερωτημα. Ελευθερη χωρα ειναι, δημοκρατια εχουμε. Επισης δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις. Εχω μεινει με την απορια ομως.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλτατε καλή χρονιά και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ (σωματική και πνευματική)

Σε αυτό το θρεντ δεν κάνουμε (νομίζω) ανάλυση ή συζήτηση σε αυτά τα ερωτήματα. Προκύπτει εξάλλου από τον τίτλο του θέματος (προορίζεται μόνο για φωτογραφίες).

Ευχαρίστως να το συζητήσουμε σε άλλα θρεντ του φορουμ (όπως στο θρεντ "Τραβέλια γενική συζήτηση")

Εκτός και αν σκοπός σου είναι να σταματήσει το ποστάρισμα αυτών των φωτογραφιών
(σε αυτό παρακαλώ να δώσεις συγκεκριμένη απάντηση)

Αν σκοπός σου είναι να σταματήσει το ποστάρισμα αυτών των φωτογραφιών, μήπως συμπεριλαμβάνονται και οι άλλες φωτογραφίες του φορουμ (όπως λεσβίες, θεϊκές πορνοστάρ κλπ)???

Πρόσθετα, μήπως σε ενοχλεί και η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ???

...ή και η κριτική για τα στούντιο κλπ ???

Ειλικρινά είναι εξαιρετικά "άκομψο" να παρεμβαίνεις σε ποστάρισμα φωτογραφιών για να εκφράσεις με "περίεργο" αυτή την απορία σου γιατί υπάρχουν αρκετά άλλα θρεντ του φορουμ για να θέσεις αυτήν την απορία σου.

Προφανώς, όλα αυτά στα σημειώνω με φιλική διάθεση (...και λόγω των ημερών)

φιλικά
Farkeli

και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

υστερόγραφο
:

Τα υπόλοιπα 10 μέλη (προς το παρόν) που παρακολουθούν το θρεντ, τι γνώμη έχουν???

Μήπως πρέπει να αναιρεθεί όλο το σάϊτ???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
υστερόγραφο :

ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕΞΙ....

το ερωτημα μου ειναι ευλογο νομιζω. και ειναι απλα ενα ερωτημα. Ελευθερη χωρα ειναι, δημοκρατια εχουμε. Επισης δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις. Εχω μεινει με την απορια ομως.

Δεκτό.

Αλλά σου είπα ότι είσαι of topic.

Μάλιστα σου ζήτησα (άν πραγματικά θέλεις) να το συζητήσουμε σε άλλο σχετικό θρεντ (όπως το θρεντ "τραβέλια γενική συζήτηση).

Δημοκρατία έχουμε αν τηρούνται ορισμένοι κανόνες καλής λειτουργίας.
Δεν θα ήθελα (για παράδειγμα) να "εμφανισθείς" από το πουθενά στο θρεντ "λεσβίες" και να αρχίσεις διάφορα ηθικο-χριστιανικά ότι δεν πρέπει οι γυναίκες να την βρίσκουν μεταξύ τους γιατί δεν έχει προβλεφθεί από την Καινή/Παλαιά Διαθήκη.

Αν δεν βρίσκεις κάτι σεξυ, πολύ απλά ...δεν το βλέπεις.

Αυτό σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

και δόξα τον θεό, σε αυτό το φορουμ έχουμε αρκετή Ελευθερία (όπως και στο παλιό)
...μήπως δεν είναι καλό αυτό (τελικά) όπως είπε και ο Αντισθένης ???

Τέλος, δεν υπάρχουν "εύλογα" ερωτήματα αν καταστρατηγούνται βασικοί κανόνες του θρεντ με την έννοια ότι χαλάς την διάθεση του μέλους που ποστάρει φωτογραφίες. Επιπλέον, δεν υπάρχουν εύλογα ερωτήματα με την των "επιβεβλημένων κανόνων" σεξουαλικής συμπεριφοράς και προσωπικών επιλογών.

Χαλάρωσε λοιπόν φίλε μου και σε περιμένω (αν θέλεις) να το συζητήσουμε σε άλλο θρεντ.

Για να διαπιστώσεις την καλή μου πρόθεση

σου εύχομαι καλή διασκέδαση (όπου σου αρέσει)
και να είσαι πάντα καλά

(δεν διάβασα να ευχήθηκες και στα λοιπά μέλη που διαβάζουν αυτό το θρεντ "καλή χρονιά")

φιλικά
Farkeli

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καταρχας καλη χρονια σε ολους!

τωρα επειδη δεν θα ελεγα οτι ειμαι του κατηχητικου, αλλα των οργιων και του ομαδικου σεξ, αλλα με καποια ορια..... θα ελεγα οτι και τα λεσβιακα μου αρεσουν, και οι παρτουζες με μια γκομενα και 3000 αντρες κτλ.  δεν εχω κανενα προβλημα...
αλλα οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των μελων αυτου του φορουμ, βρισκουμε οχι ελκυστικο εναν αντρα με θηλυκες ορμονες και βυζια. Το μονο που μου προκαλει απορια ειναι τι βρισκει κανεις σεξι σε αυτες τις φωτογραφιες. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να συνεχίσουμε τώρα ή θα σε ενοχλήσουμε  :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καταρχας καλη χρονια σε ολους!

τωρα επειδη δεν θα ελεγα οτι ειμαι του κατηχητικου, αλλα των οργιων και του ομαδικου σεξ, αλλα με καποια ορια..... θα ελεγα οτι και τα λεσβιακα μου αρεσουν, και οι παρτουζες με μια γκομενα και 3000 αντρες κτλ.  δεν εχω κανενα προβλημα...
αλλα οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των μελων αυτου του φορουμ, βρισκουμε οχι ελκυστικο εναν αντρα με θηλυκες ορμονες και βυζια. Το μονο που μου προκαλει απορια ειναι τι βρισκει κανεις σεξι σε αυτες τις φωτογραφιες. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Διαπιστώνω ότι είναι πολύ "προχωρημένα" τα γούστα σου...

Αλήθεια, μήπως αντίστοιχα με την "απορία" σου θα έπρεπε να ρωτήσουμε και ένα Γιατρό αν είναι ΣΩΣΤΟ μια γυναίκα να κάνει έρωτα με 3.000 άνδρες ???

Χαλάρωσε φίλτατε και μην μπαίνεις σε αυτό το "αδιέξοδο τούνελ".

Αν σου αρέσει κάτι, τότε κάνε αυτό που σου αρέσει

Αν δεν σου αρέσει κάτι, τότε πήγαινε "παρακάτω"...

Θεωρώ, ότι θα ήταν καλλίτερο να κρατήσεις τα "όρια" για εσένα και να μην "βασανίζεσαι" να τα επιβάλλεις σε άλλους.
Ναι?

Αλήθεια, επέτρεψε μου να έχω και εγώ μια απορία :
"με ποιά διαδικασία, διαπίστωσες τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας αυτού του φορουμ"???

Αλλά έστω και αν η πλειοψηφία των μελών του φορουμ έχει τις συγκεκριμένες προτιμήσεις (ή και όλη η κοινωνία), ερωτώ :
"Ποιό είναι το σκεπτικό σου να "θυσιάσεις" ή να "ταιριάξεις" τις προσωπικές σου επιθυμίες/προτιμήσεις με την πλειοψηφία" ???

Τελικά, διερωτάμαι αν θα αποκομίσεις κάτι χρήσιμο, στην περίπτωση που σου απαντηθεί η απορία για το "τι σέξυ βρίκει κάποιος σε αυτές τις φωτογραφίες"

ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ  :cool2:

...φιλικά
Farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι