farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αφού κάνεις την προσπάθεια Zipάρισέ τες βρε φίλε Farkeli, καί κάντες upload στο Rapidshare, να τις κατεβάσουμε για να ξεδιαλέξει ο καθένας μας.Καλώς τον φίλο τον καλό
...χαθήκαμε!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ
Προσπαθώ να ταξινομήσω και να ποστάρω ανα θεματικό πεδίο το φωτογραφικό υλικό που έχω συγκεντρώσει.
Μην φανταστείς τίποτε ιδιαίτερο...(περίπου υπολογίζω ότι πρέπει να είναι αρχικά 12.000 φωτογραφίες, ίσως και περισσότερες)
Για τις ταινίες, ...υπομονή
Αφού κάνεις την προσπάθεια Zipάρισέ τες βρε φίλε Farkeli, καί κάντες upload στο Rapidshare, να τις κατεβάσουμε για να ξεδιαλέξει ο καθένας μας.
Ήδη το θρέντ έφθασε τις 65 σελίδες και θα χαθούν έτσι ανάμεσα σε άλλες!
Αν και βάζεις και κάποιες αρκετά καλές κατα το γούστο μου όπως σου είπα , κάποιες νομίζω είναι μπαζάκια!
Έτσι και αλλοιώς όπως είπαμε φάτε μάτια, απλά να εμπλουτίσει ο καθείς τη συλλογή του κατα το δοκούν!
Οι φωτογραφίες που ποστάρω δεν εκφράζουν όλες το δικό μου γούστο.
στα ποσα cm ειναι το δικο σου γουστο?
φιλτατε farkeli...να σου απαντησω εγω στο ερωτημα σου...ειναι απλο..Στις ρυθμισεις του προφιλ μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεσαι οτι εισαι αποσυνδεδεμενος ενω εισαι σε συνδεση...αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις καποιον να απανταει και αμμεσως μετα να τον βλεπεις εκτος...ουσιαστικα,παντα εκτος "φαινεται" ενω δεν ειναι....Ήδη έχω κουραστεί αρκετά να διαχωρίζω τις φωτογραφίες γιατί είναι μαζί με άλλες (όπως λεσβίες, χοντρούλες, ομαδικά κλπ). Αυτό που μου αναφέρεις ως διαδικασία Zipαρίσματος δεν την γνωρίζω.
Οι φωτογραφίες που ποστάρω δεν εκφράζουν όλες το δικό μου γούστο. Πιθανόν όμως να είναι καλές για ορισμένα άλλα μέλη και πιθανόν να μην ταυτίζονται με το δικό σου γούστο.
Φίλτατε Hotyan, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση (καλοπροαίρετα).
Έχεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση σου???
Παρατηρώ ότι ενώ είσαι συνδεδεμένος για το διάστημα που ποστάρεις, αμέσως μετά δεν βρίσκεσαι σε σύνδεση.
Η απορία μου αυτή έχει και πρακτική σημασία, δεδομένου ότι ορισμένες συζητήσεις αξίζουν εφόσον γίνονται σε "σχεδόν πραγματικό χρόνο"
Λοιπόν για το Zipαρισμα δεν γνωρίζω την διαδικασία. Εσύ τι προτείνεις να κάνω??? Να σταματήσω???
φιλικά
Farkeli
φιλτατε farkeli...να σου απαντησω εγω στο ερωτημα σου...ειναι απλο..Στις ρυθμισεις του προφιλ μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεσαι οτι εισαι αποσυνδεδεμενος ενω εισαι σε συνδεση...αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις καποιον να απανταει και αμμεσως μετα να τον βλεπεις εκτος...ουσιαστικα,παντα εκτος "φαινεται" ενω δεν ειναι....
να σαι καλα μαν!!!