Νέα

Transexual fotos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συνημμένα

• lo00.jpg
    lo00.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • lo01.jpg
    lo01.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • lo02.jpg
    lo02.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 27

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Συνημμένα

• m02.jpg
    m02.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • m03.jpg
    m03.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 26

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
.

Συνημμένα

• m05.jpg
    m05.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 25
  • m04.jpg
    m04.jpg
    44 KB · Εμφανίσεις: 23

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συνημμένα

• monica_monroe1007.jpg
    monica_monroe1007.jpg
    235,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • monica_monroe1015.jpg
    monica_monroe1015.jpg
    211,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • monica_monroe1023.jpg
    monica_monroe1023.jpg
    243,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • monica_monroe1031.jpg
    monica_monroe1031.jpg
    227,5 KB · Εμφανίσεις: 33

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Συνημμένα

• monica_monroe1039.jpg
    monica_monroe1039.jpg
    210,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • monica_monroe1047.jpg
    monica_monroe1047.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • monica_monroe1055.jpg
    monica_monroe1055.jpg
    188,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • monica_monroe1063.jpg
    monica_monroe1063.jpg
    208,9 KB · Εμφανίσεις: 34

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Καλώς τον φίλο τον καλό

...χαθήκαμε!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ

Προσπαθώ να ταξινομήσω και να ποστάρω ανα θεματικό πεδίο το φωτογραφικό υλικό που έχω συγκεντρώσει.

Μην φανταστείς τίποτε ιδιαίτερο...(περίπου υπολογίζω ότι πρέπει να είναι αρχικά 12.000 φωτογραφίες, ίσως και περισσότερες)

Για τις ταινίες, ...υπομονή
Αφού κάνεις την προσπάθεια Zipάρισέ τες βρε φίλε Farkeli, καί κάντες upload στο Rapidshare, να τις κατεβάσουμε για να ξεδιαλέξει ο καθένας μας.

Ήδη το θρέντ έφθασε τις 65 σελίδες και θα χαθούν έτσι ανάμεσα σε άλλες!

Αν και βάζεις και κάποιες αρκετά καλές κατα το γούστο μου όπως σου είπα , κάποιες νομίζω είναι μπαζάκια!
Έτσι και αλλοιώς όπως είπαμε φάτε μάτια, απλά να εμπλουτίσει ο καθείς τη συλλογή του κατα το δοκούν!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αφού κάνεις την προσπάθεια Zipάρισέ τες βρε φίλε Farkeli, καί κάντες upload στο Rapidshare, να τις κατεβάσουμε για να ξεδιαλέξει ο καθένας μας.

Ήδη το θρέντ έφθασε τις 65 σελίδες και θα χαθούν έτσι ανάμεσα σε άλλες!

Αν και βάζεις και κάποιες αρκετά καλές κατα το γούστο μου όπως σου είπα , κάποιες νομίζω είναι μπαζάκια!
Έτσι και αλλοιώς όπως είπαμε φάτε μάτια, απλά να εμπλουτίσει ο καθείς τη συλλογή του κατα το δοκούν!

Ήδη έχω κουραστεί αρκετά να διαχωρίζω τις φωτογραφίες γιατί είναι μαζί με άλλες (όπως λεσβίες, χοντρούλες, ομαδικά κλπ). Αυτό που μου αναφέρεις ως διαδικασία Zipαρίσματος δεν την γνωρίζω.

Οι φωτογραφίες που ποστάρω δεν εκφράζουν όλες το δικό μου γούστο. Πιθανόν όμως να είναι καλές για ορισμένα άλλα μέλη και πιθανόν να μην ταυτίζονται με το δικό σου γούστο.

Φίλτατε Hotyan, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση (καλοπροαίρετα).

Έχεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση σου???

Παρατηρώ ότι ενώ είσαι συνδεδεμένος για το διάστημα που ποστάρεις, αμέσως μετά δεν βρίσκεσαι σε σύνδεση.

Η απορία μου αυτή έχει και πρακτική σημασία, δεδομένου ότι ορισμένες συζητήσεις αξίζουν εφόσον γίνονται σε "σχεδόν πραγματικό χρόνο"

Λοιπόν για το Zipαρισμα δεν γνωρίζω την διαδικασία. Εσύ τι προτείνεις να κάνω??? Να σταματήσω???

φιλικά
Farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
www.smilies.4-user.de] [/url]

...ας τελειώσουμε με την Μορένα, μέχρι να "αποκατασταθεί" η σύνδεση του φίλτατου Hotyan

(αυτό εννούσα φίλτατε Hotyan ως "πρακτική σημασία" μιας συζήτησης στο θρεντ σε "σχεδόν πραγματικό χρόνο) ...φιλικά

Συνημμένα

• morenaB1056.jpg
    morenaB1056.jpg
    190,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • morenaB1066.jpg
    morenaB1066.jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 57
  • morenaB1096.jpg
    morenaB1096.jpg
    176,9 KB · Εμφανίσεις: 48

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
στα ποσα cm ειναι το δικο σου γουστο?

Βρες καλώς τον Μπαρόζο !!!

Σου ζήτησα να πείς την άποψη σου και για τις φωτογραφίες που ποστάρω με λεσβίες, όπως και με θεϊκές πορνοστάρ.

Αλήθεια, (με την ευκαρεία που ξανασυναντηθήκαμε) ποιά είναι η γνώμη σου για αυτές τις φωτογραφίες???

Επιτρέπονται ή όχι???

Σε ρωτάω γιατί αποτελεί αντικείμενο των ενδιαφερόντων σου να εκφράζεις ...κριτικές

φιλικά
Farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
www.smilies.4-user.de] [/url]

Τόσο δύσκολο είναι να απαντηθούν τα ερωτήματα μου από μέλη τα οποία δείχνουν να έχουν "άνεση" στην ...κριτική???

Τέλος πάντων...

Δεδομένου, ότι είναι περασμένη η ώρα και σαφώς δεν ποστάρουμε με σκοπό να βγάλουμε μεροκάματο, διακόπτω (ή και σταματώ εντελώς) το ποστάρισμα γιατί ήδη η διάθεση μου έχει χαλάσει για μια ακόμη φορά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτιμώ ότι παρεμβαίνει ο Administrator (...εστω και αν είμαι εγώ "εκτός ορίων" ή of topic)

Σαφώς, όλα αυτά σημειώνονται φιλικά απο μέρους μου δεδομένου, ότι "βρισκόμαστε" και συμμετέχουμε στο σαϊτ για να περνάμε καλά...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ήδη έχω κουραστεί αρκετά να διαχωρίζω τις φωτογραφίες γιατί είναι μαζί με άλλες (όπως λεσβίες, χοντρούλες, ομαδικά κλπ). Αυτό που μου αναφέρεις ως διαδικασία Zipαρίσματος δεν την γνωρίζω.

Οι φωτογραφίες που ποστάρω δεν εκφράζουν όλες το δικό μου γούστο. Πιθανόν όμως να είναι καλές για ορισμένα άλλα μέλη και πιθανόν να μην ταυτίζονται με το δικό σου γούστο.

Φίλτατε Hotyan, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση (καλοπροαίρετα).

Έχεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την σύνδεση σου???

Παρατηρώ ότι ενώ είσαι συνδεδεμένος για το διάστημα που ποστάρεις, αμέσως μετά δεν βρίσκεσαι σε σύνδεση.

Η απορία μου αυτή έχει και πρακτική σημασία, δεδομένου ότι ορισμένες συζητήσεις αξίζουν εφόσον γίνονται σε "σχεδόν πραγματικό χρόνο"

Λοιπόν για το Zipαρισμα δεν γνωρίζω την διαδικασία. Εσύ τι προτείνεις να κάνω??? Να σταματήσω???

φιλικά
Farkeli
φιλτατε farkeli...να σου απαντησω εγω στο ερωτημα σου...ειναι απλο..Στις ρυθμισεις του προφιλ  μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεσαι οτι εισαι αποσυνδεδεμενος ενω εισαι σε συνδεση...αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις καποιον να απανταει και αμμεσως μετα να τον βλεπεις εκτος...ουσιαστικα,παντα εκτος "φαινεται" ενω δεν ειναι....
να σαι καλα μαν!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φιλτατε farkeli...να σου απαντησω εγω στο ερωτημα σου...ειναι απλο..Στις ρυθμισεις του προφιλ  μπορεις να επιλεξεις να εμφανιζεσαι οτι εισαι αποσυνδεδεμενος ενω εισαι σε συνδεση...αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις καποιον να απανταει και αμμεσως μετα να τον βλεπεις εκτος...ουσιαστικα,παντα εκτος "φαινεται" ενω δεν ειναι....
να σαι καλα μαν!!!

Φίλε Psaxnw, σε ευχαριστώ για την πληροφορία που ομολογώ δεν την γνώριζα.

Όμως και τώρα που γνωρίζω αυτή την πρόσθετη δυνατότητα από το προφιλ, ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τον λόγο ή τους λόγους που έχει κάποιο μέλος να "φαίνεται" πάντα εκτός...(αυτό είναι βέβαια σεβαστό γιατί αφορά προσωπικές επιλογές)

Για αποφυγή πιθανών παρεξηγήσεων, διευκρινίζω, ότι δεν γνωρίζω (ή δεν μπορώ να αντιληφθώ) να έχω εγώ κάποιο λόγο να "φαίνομαι πάντα εκτός"

comein6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
....επίσης μπορείς να συνεχίσεις να ποστάρεις και να μην επηρεάζεσαι γιατί κάνεις πολύ καλή δουλειά και άσε να λένε ότι θέλουν.... !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom