You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Transexual fotos
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 283K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Επισκέπτης
Ημαρτον ρε παιδια. Δεν θελω ουτε τον εξυπνο να κανω ουτε να ειρωνευτω τα γουστα του καθενος αλλα το side εχει γεμισει ΠΟΥΤΣΕΣ. Ελεος. Τουλαχιστον βαλτε φωτο απο κωλους. Τι πουτσα και κακο ειναι αυτο?
Επισκέπτης
που σαι χανο που σε βρισκο στα τρανσακια σε πετιχενο εσενα ατιμε!!!χεχε!!!κανονισε να παρουμε παρτουζα τιν ανετα οταν ανεβο σαλονικα!!!να τις σκισουμε το πατο!!!μπουχαχαχα!!!μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φιλαράκι στο θρεντ υπάρχει τίτλος και λέει ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛΣ. τι δουλειά εχεις εσυ που δεν σου αρεσουν οι πουτσες και μπαινεις να το δεις??????????????????Ημαρτον ρε παιδια. Δεν θελω ουτε τον εξυπνο να κανω ουτε να ειρωνευτω τα γουστα του καθενος αλλα το side εχει γεμισει ΠΟΥΤΣΕΣ. Ελεος. Τουλαχιστον βαλτε φωτο απο κωλους. Τι πουτσα και κακο ειναι αυτο?
εγώ ας πουμε δεν μπηκα ποτε σε θρεντ που λέει για κατι που δεν ασχολουμαι. και μη μου πεις απο περιεργεια.......... θα γελασω παρα πολύ!!! αμα δεν σου αρεσει μην το βλέπεις και πολυ περισσότερο μην κριτικαρεις!!!
Χωρις παρεξήγηση κιολας αλλά ειχε πλακα ενας που δεν γουσταρει τετοια να μπαινει και να κοιταει.........
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Φιλαράκι στο θρεντ υπάρχει τίτλος και λέει ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛΣ. τι δουλειά εχεις εσυ που δεν σου αρεσουν οι πουτσες και μπαινεις να το δεις??????????????????
εγώ ας πουμε δεν μπηκα ποτε σε θρεντ που λέει για κατι που δεν ασχολουμαι. και μη μου πεις απο περιεργεια.......... θα γελασω παρα πολύ!!! αμα δεν σου αρεσει μην το βλέπεις και πολυ περισσότερο μην κριτικαρεις!!!
Χωρις παρεξήγηση κιολας αλλά ειχε πλακα ενας που δεν γουσταρει τετοια να μπαινει και να κοιταει.........
Ξερω να διαβαζω Βαρονε. Διαβαζω και προσπαθω να βλεπω ολα τα θρεντς. Ακομα και θρεντ με γκει θεματολογια θα το διαβαζα απλα και μονο για να διαβασω αποψεις, σχολια και αντιδικιες ματαξυ μελων. Και να σου πω και κατι αλλο? Προτιμω να επισκεπτομαι θρεντσ η θεματολογια των οποιων μου ειναι αγνωστη, αντιθετη με τα γουστα μου ή κατεχω περιορισμενες γνωσεις περι αυτων. Η αποψη μου ειναι το οτι δεν μου αρεσει, το κοιταω διπλά.
Να ξερεις παντως οτι θα ειμαι ο τελευταιος ο οποιος θα ειρωνευτει τα σεξουαλικα γουστα του καθενως. Ειλικρινα στο λεω. Και εαν νοιωθεις οτι σε προσεβαλα, σου ζηταω συγγνωμη.
+1Ξερω να διαβαζω Βαρονε. Διαβαζω και προσπαθω να βλεπω ολα τα θρεντς. Ακομα και θρεντ με γκει θεματολογια θα το διαβαζα απλα και μονο για να διαβασω αποψεις, σχολια και αντιδικιες ματαξυ μελων. Και να σου πω και κατι αλλο? Προτιμω να επισκεπτομαι θρεντσ η θεματολογια των οποιων μου ειναι αγνωστη, αντιθετη με τα γουστα μου ή κατεχω περιορισμενες γνωσεις περι αυτων. Η αποψη μου ειναι το οτι δεν μου αρεσει, το κοιταω διπλά.
Να ξερεις παντως οτι θα ειμαι ο τελευταιος ο οποιος θα ειρωνευτει τα σεξουαλικα γουστα του καθενως. Ειλικρινα στο λεω. Και εαν νοιωθεις οτι σε προσεβαλα, σου ζηταω συγγνωμη.
Δεν τρεχει τιποτα. Δεκτη η συγνώμη. απλά δεν ειχες κανενα λογο να το σχολιασεις. τελος παντων το κλεινουμε εδω!!!!Και εαν νοιωθεις οτι σε προσεβαλα, σου ζηταω συγγνωμη.
σου κανω και δωρακι κολους οπως ζητησες!!!!! αλλα να ξερεις ειναι τρανσ!!!!!! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις