Νέα

Transexual fotos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Amjik,

Τι γίνεται ρε μάστορα, μας έχεις φλομώσει στην ψωλή!

Καλά τα μοντάζ, δε λέω, αλλά τι νόημα έχουν?

Μήπως γουστάρεις ψωλή αγόρι μου?  Μήπως είσαι λίγο Σίσσυ?

(Νομίζω ότι το 80% από τις φωτο που είδα εδώ είναι μοντάζ. Θα έχει και ένα 20% τράβελους - υπάρχουν και "εντυπωσικά" τέτοια παιδιά).

Η απορία μου είναι τι βρίσκουν διάφοροι τύποι στο να κάθονται με τις ώρες να ασχολούνται με το φωτοσοπ και να προσθέτουν ψωλές στις γκόμενες.  Ωραία, καλό είναι το αποτέλεσμα, είδαμε μία, είδαμε 10, είδαμε 50, ε και λοιπόν?

Δηλαδή αν πιάσω κι εγώ το ρινόκερο

6.jpg

και του βάλω δέρμα ζέβρας,
και μετά λιοντάρι με κεφάλι βάτραχου,
και σύννεφο με λαβή από μπαστούνι,
και χαρτομάντηλο - κουβέρτα,
και ρολόϊ - διαστημόπλοιο

πότε θα βαρεθείς να τα βλέπεις?

Τις γκόμενες με τις ψωλές γιατί δε βαριέσαι?
Σε καυλώνουν ?  :bigdick:

Γι' αυτό σε ρωτάω:

Are you λίγο Σίσσυ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
Ρε Amjik,

Τι γίνεται ρε μάστορα, μας έχεις φλομώσει στην ψωλή!

Καλά τα μοντάζ, δε λέω, αλλά τι νόημα έχουν?

Μήπως γουστάρεις ψωλή αγόρι μου?  Μήπως είσαι λίγο Σίσσυ?

(Νομίζω ότι το 80% από τις φωτο που είδα εδώ είναι μοντάζ. Θα έχει και ένα 20% τράβελους - υπάρχουν και "εντυπωσικά" τέτοια παιδιά).

Η απορία μου είναι τι βρίσκουν διάφοροι τύποι στο να κάθονται με τις ώρες να ασχολούνται με το φωτοσοπ και να προσθέτουν ψωλές στις γκόμενες.  Ωραία, καλό είναι το αποτέλεσμα, είδαμε μία, είδαμε 10, είδαμε 50, ε και λοιπόν?

Δηλαδή αν πιάσω κι εγώ το ρινόκερο

6.jpg

και του βάλω δέρμα ζέβρας,
και μετά λιοντάρι με κεφάλι βάτραχου,
και σύννεφο με λαβή από μπαστούνι,
και χαρτομάντηλο - κουβέρτα,
και ρολόϊ - διαστημόπλοιο

πότε θα βαρεθείς να τα βλέπεις?

Τις γκόμενες με τις ψωλές γιατί δε βαριέσαι?
Σε καυλώνουν ?   :bigdick:

Γι' αυτό σε ρωτάω:

Are you λίγο Σίσσυ?

Ώπα πως και έχουμε άπάντηση στο θέμα που είπα να βάλω μπάς και συγκινηθεί κανένα άρσενικό!!!!!!!

Είχα αρχίσει πιά να άπελπίζομαι , άπό τήν μονοτονία...........

Τεσπά που το κατάλαβες ότι έχω τρέλα με αυτές τίς μονταρισμένες ψωλές??

Τέλος εμένα η καρδούλα μου χτυπάει λίγο  πιό δυνατά όταν  κακοφτιαγμένα μονόποντα
άρσενικα , τριγυρίζουνε γύρω άπό το καυλί μου και άπο τά θρέντ πού άνοίγω.......

Και στά γραφομενά σου  , ψιλοπαρακολούθησα ότι σε διακατέχει ένας περίεργος
οίδιπόδιος  σκεπτικισμός με κεαδικούς προορισμούς......

Τί καί έάν άποδείξης ότι είσαι ή Άντιγόνη???????????

Are you λίγο Σίσσυ?

Αre you cat , I'm certainly the Sissi !!!!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τεσπά που το κατάλαβες ότι έχω τρέλα με αυτές τίς μονταρισμένες ψωλές??

τριγυρίζουνε γύρω άπό το καυλί μου και άπο τά θρέντ πού άνοίγω.......

Γύρω από το  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο  καυλί σου θες να πεις φαντάζομαι, γιατί σε τρώει η μετριοφροσύνη?

Για την τρέλλα σου με τις ψωλές?  Έλα ρε φίλε, λες να υπάρχει σδώ κάποιος που ΔΕ σε έχει καταλάβει?

ΟΛΑ τα θρεντ τα διαβάζουμε, φίλε. Την ώρα μας περνάμε.  Δε θες να διαβάζουμε τα δικά σου?  Γράφε στο σκληρό σου δίσκο, όχι στο internet.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
Γύρω από το  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο  καυλί σου θες να πεις φαντάζομαι, γιατί σε τρώει η μετριοφροσύνη?

Για την τρέλλα σου με τις ψωλές?  Έλα ρε φίλε, λες να υπάρχει σδώ κάποιος που ΔΕ σε έχει καταλάβει?

ΟΛΑ τα θρεντ τα διαβάζουμε, φίλε. Την ώρα μας περνάμε.  Δε θες να διαβάζουμε τα δικά σου?  Γράφε στο σκληρό σου δίσκο, όχι στο internet.

www.imagerous.com/] [/URL]
Δεν έχω να γράψω τίποτα παραπάνω !ΤΕΛΩ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ! Εν καιρώ , άναφορές γιά όσα είδα και έζησα στο κέντρο στή Βάθης !!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ρε φίλε μην τον παρεξηγείς... μπερδεύτηκε το παλληκάρι...

του είπανε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο κώλος και αυτός νόμισε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο ψώλος...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
ρε φίλε μην τον παρεξηγείς... μπερδεύτηκε το παλληκάρι...

του είπανε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο κώλος και αυτός νόμισε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο ψώλος...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aμάν ρε εσέις, μια πλάκα πήγα να κάνω  και μου έπιτίθεστε όλοι!  :headbang:
Άι σιχτίρ κωλόπαιδα! :think:
Ρε φιλαράκι , ντρέπομαι λίγο που το γράφω , μιά και τα συναισθήματα πρέπει να μένουν κρυφά , άλλά εμένα στα παπάρια μου καί άν εκτεθώ ...........
Κόντευα να σκάσω από την στενοχώρια μου...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχω να γράψω τίποτα παραπάνω !ΤΕΛΩ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ! Εν καιρώ , άναφορές γιά όσα είδα και έζησα στο κέντρο στή Βάθης !!

Ντάξει.

Άμα το θέτεις έτσι, ανακαλώ για το Σίσσυ.

Και γω έχω ακούσει (δεν έχω "δει") διάφορα για τη Βάθης.  Μου τα έχουν πει κάτι φίλες μου Ρουμάνες που μαζεύονται σε ένα μπαράκι εκεί κοντά...

Πάρε κι από μένα δυο καλές γελοιογραφίες:

Συνημμένα

• anatomia6.jpg
    anatomia6.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • luber.jpg
    luber.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 29

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Aμάν ρε εσέις, μια πλάκα πήγα να κάνω  και μου έπιτίθεστε όλοι!  :headbang:
Άι σιχτίρ κωλόπαιδα! :think:
Ρε φιλαράκι , ντρέπομαι λίγο που το γράφω , μιά και τα συναισθήματα πρέπει να μένουν κρυφά , άλλά εμένα στα παπάρια μου καί άν εκτεθώ ...........
Κόντευα να σκάσω από την στενοχώρια μου...

από αγάπη το κάνουμε μωρό μου.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785

Βάζε και κάνα τόνο , ρε πουλάκι μου !
Θα το δει και κάνας άθρωπας , και θα νομίζει ότι αναφέρεσαι στόν amjik !
Συντρόφια ;Aγαπημένα , τα τιμημένα γερατειά , άποσύρονται , γιά όλίγον!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Βάζε και κάνα τόνο , ρε πουλάκι μου !
Θα το δει και κάνας άθρωπας , και θα νομίζει ότι αναφέρεσαι στόν amjik !

Είμαι νεόκοπος εις τα φιλολογικά και επόμενο είναι να διαπράττω λάθη, όπως και να υποκύπτω σε πάθη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
Ντάξει.

Άμα το θέτεις έτσι, ανακαλώ για το Σίσσυ.

Και γω έχω ακούσει (δεν έχω "δει") διάφορα για τη Βάθης.  Μου τα έχουν πει κάτι φίλες μου Ρουμάνες που μαζεύονται σε ένα μπαράκι εκεί κοντά...

Πάρε κι από μένα δυο καλές γελοιογραφίες:
Καί μία άπό έμένα !!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
Είμαι νεόκοπος εις τα φιλολογικά και επόμενο είναι να διαπράττω λάθη, όπως και να υποκύπτω σε πάθη.

Έγραψα , πρώτα από όλα ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΩΣ ΣΚΈΨΗ , άλλά , μέ κάθε επιφύλαξη , λανθάνουσα ώς σύγκριση !!!!

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλλαξε ρε αμτζικ και απο το να βαζεις ψωλες βαζε γελοιογραφιες να γελαμε λιγο δεν εχει νοημα ιο γκομενες με τις ψωλες και αλλαξε και τιτλο καντο γελοιογραφιες .φιλικα παντα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Έγραψα , πρώτα από όλα ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΩΣ ΣΚΈΨΗ , άλλά , μέ κάθε επιφύλαξη , λανθάνουσα ώς σύγκριση !!!!

Όταν η σκέψη μετουσιώνεται σε πράξη, όταν τα γεννετήσια ένστικτα καταφέρνουν να ενώσουν δύο διαφορετικές ψυχές, εμφανίζεται ένα νέο άστρο στον ουρανό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
Όταν η σκέψη μετουσιώνεται σε πράξη, όταν τα γεννετήσια ένστικτα καταφέρνουν να ενώσουν δύο διαφορετικές ψυχές, εμφανίζεται ένα νέο άστρο στον ουρανό.

Πρόκειται γιά μιά  μίμησιν πράξεως , σπουδαίας και τελείας !!!! :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.883
Πόντοι
22.785
αλλαξε ρε αμτζικ και απο το να βαζεις ψωλες βαζε γελοιογραφιες να γελαμε λιγο δεν εχει νοημα ιο γκομενες με τις ψωλες και αλλαξε και τιτλο καντο γελοιογραφιες .φιλικα παντα

Έχει έξαντλιθεί τό θέμα , αύτό πιστεύω. μήν αρχίσουμε πάλι συζητήσεις καί καυγάδες
στό δεύτερο μπορείς καί νάχεις δίκηο,τώρα πού τό διαβάζω πάλι.. άλλά έτσι μου βγήκε δέν τό άνακαλώ στό τρίτο συμφωνούμε... ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ήταν εύλογο να συμφωνούμε ...
Όταν σε έπιβραβεύουν , σπανιώτατα.................... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

υ.γ Είμαι sissi ????? :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom