amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.883
- Πόντοι
- 22.785
Ρε Amjik,
Τι γίνεται ρε μάστορα, μας έχεις φλομώσει στην ψωλή!
Καλά τα μοντάζ, δε λέω, αλλά τι νόημα έχουν?
Μήπως γουστάρεις ψωλή αγόρι μου? Μήπως είσαι λίγο Σίσσυ?
(Νομίζω ότι το 80% από τις φωτο που είδα εδώ είναι μοντάζ. Θα έχει και ένα 20% τράβελους - υπάρχουν και "εντυπωσικά" τέτοια παιδιά).
Η απορία μου είναι τι βρίσκουν διάφοροι τύποι στο να κάθονται με τις ώρες να ασχολούνται με το φωτοσοπ και να προσθέτουν ψωλές στις γκόμενες. Ωραία, καλό είναι το αποτέλεσμα, είδαμε μία, είδαμε 10, είδαμε 50, ε και λοιπόν?
Δηλαδή αν πιάσω κι εγώ το ρινόκερο
και του βάλω δέρμα ζέβρας,
και μετά λιοντάρι με κεφάλι βάτραχου,
και σύννεφο με λαβή από μπαστούνι,
και χαρτομάντηλο - κουβέρτα,
και ρολόϊ - διαστημόπλοιο
πότε θα βαρεθείς να τα βλέπεις?
Τις γκόμενες με τις ψωλές γιατί δε βαριέσαι?
Σε καυλώνουν ?
Γι' αυτό σε ρωτάω:
Are you λίγο Σίσσυ?
Τεσπά που το κατάλαβες ότι έχω τρέλα με αυτές τίς μονταρισμένες ψωλές??
τριγυρίζουνε γύρω άπό το καυλί μου και άπο τά θρέντ πού άνοίγω.......
Γύρω από το Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο καυλί σου θες να πεις φαντάζομαι, γιατί σε τρώει η μετριοφροσύνη?
Για την τρέλλα σου με τις ψωλές? Έλα ρε φίλε, λες να υπάρχει σδώ κάποιος που ΔΕ σε έχει καταλάβει?
ΟΛΑ τα θρεντ τα διαβάζουμε, φίλε. Την ώρα μας περνάμε. Δε θες να διαβάζουμε τα δικά σου? Γράφε στο σκληρό σου δίσκο, όχι στο internet.
Γύρω από το Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο καυλί σου θες να πεις φαντάζομαι, γιατί σε τρώει η μετριοφροσύνη?
Για την τρέλλα σου με τις ψωλές? Έλα ρε φίλε, λες να υπάρχει σδώ κάποιος που ΔΕ σε έχει καταλάβει?
ΟΛΑ τα θρεντ τα διαβάζουμε, φίλε. Την ώρα μας περνάμε. Δε θες να διαβάζουμε τα δικά σου? Γράφε στο σκληρό σου δίσκο, όχι στο internet.
ρε φίλε μην τον παρεξηγείς... μπερδεύτηκε το παλληκάρι...
του είπανε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο κώλος και αυτός νόμισε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο ψώλος...
Εν καιρώ , άναφορές γιά όσα είδα και έζησα στο κέντρο στή Βάθης !!
Δεν έχω να γράψω τίποτα παραπάνω !ΤΕΛΩ ΕΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ! Εν καιρώ , άναφορές γιά όσα είδα και έζησα στο κέντρο στή Βάθης !!
Aμάν ρε εσέις, μια πλάκα πήγα να κάνω και μου έπιτίθεστε όλοι!
Άι σιχτίρ κωλόπαιδα!
Ρε φιλαράκι , ντρέπομαι λίγο που το γράφω , μιά και τα συναισθήματα πρέπει να μένουν κρυφά , άλλά εμένα στα παπάρια μου καί άν εκτεθώ ...........
Κόντευα να σκάσω από την στενοχώρια μου...
Τα εν οίκω...... ;)
Βάζε και κάνα τόνο , ρε πουλάκι μου !
Θα το δει και κάνας άθρωπας , και θα νομίζει ότι αναφέρεσαι στόν amjik !
Καί μία άπό έμένα !!!!!!!!!Ντάξει.
Άμα το θέτεις έτσι, ανακαλώ για το Σίσσυ.
Και γω έχω ακούσει (δεν έχω "δει") διάφορα για τη Βάθης. Μου τα έχουν πει κάτι φίλες μου Ρουμάνες που μαζεύονται σε ένα μπαράκι εκεί κοντά...
Πάρε κι από μένα δυο καλές γελοιογραφίες:
Είμαι νεόκοπος εις τα φιλολογικά και επόμενο είναι να διαπράττω λάθη, όπως και να υποκύπτω σε πάθη.
Έγραψα , πρώτα από όλα ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΩΣ ΣΚΈΨΗ , άλλά , μέ κάθε επιφύλαξη , λανθάνουσα ώς σύγκριση !!!!
Όταν η σκέψη μετουσιώνεται σε πράξη, όταν τα γεννετήσια ένστικτα καταφέρνουν να ενώσουν δύο διαφορετικές ψυχές, εμφανίζεται ένα νέο άστρο στον ουρανό.
αλλαξε ρε αμτζικ και απο το να βαζεις ψωλες βαζε γελοιογραφιες να γελαμε λιγο δεν εχει νοημα ιο γκομενες με τις ψωλες και αλλαξε και τιτλο καντο γελοιογραφιες .φιλικα παντα