Νέα

Transexual Domination & BDSM : Το Τσουλάκι Της Συγγρού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Transexual Domination & BDSM : /p/transexual-domination-bdsm.html

Transexual Domination & BDSM : Το Τσουλάκι Της Συγγρού – 2ο
/2012/10/transexual-domination-bdsm-2.html



Περίληψη :
Η Βίβιαν ξεκινάει την εκπαίδευση και την «μεταμόρφωση» της «Γωγώς» σε μια προκλητική σέξυ Αρσενική Πουτάνα ! Θα της δείξει τον δρόμο για φετιχιστικές και κίνκυ απολαύσεις που ο ήρωάς μας θα διανύσει πρόθυμα.

Φετίχ
Transexual Domination & BDSM


Η Βίβιαν με είχε αιφνιδιάσει εκείνη την μέρα και είχε βρεθεί να εκτελώ πειθήνια τις διαταγές της και σιγά σιγά , να μπαίνω στον υπέροχο κόσμο που παρουσιαζόταν μπροστά μου .

Αναρίθμητοι καθρέπτες δεξιά και αριστερά , παντού κρεμάστρες με κάθε είδους γυναικεία ρούχα απο εσώρουχα έως και καθημερινά ενώ υπήρχε και μια τεράστια ποικιλία απο ψηλοτάκουνες γόβες .

Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό , ενώ η Βίβιαν πρόλαβε τις σκέψεις μου .

Εδώ ! Αν είσαι καλό και υπάκουο πουτανάκι ,θα σε «μεταμορφώσω» σε μια Τσουλίτσα που θα σε κοιτάνε όλοι οι άντρες γαμιάδες και θα θέλουν να σε γαμήσουν !
Θα κάνω ότι μου πείς Αφέντρα είπα και γονάτισα μπροστά της φιλώντας τα πόδια της .
Ααα !!! εσύ είσαι αποφασισμένη πουτάνα ! Ωραία λοιπόν , ξεκινάμε απο τα βασικά , γδύσου τελείως , σε θέλω γυμνό μπροστά μου !

Με την καρδιά μου να σπαρταράει απο τον πόθο και την ηδονή , υπάκουσα και σε δευτερόλεπτα , έμεινα ολόγυμνος μπροστά της , να με περιεργάζεται με εκείνο το έκφυλο διαπεραστικό της βλέμμα , ενώ σούφρωνε  τα χείλη καθώς περπατούσε τριγύρω μου .

Τα χέρια της , ταξίδεψαν επάνω στο κορμάκι μου , απο την πλάτη , μέχρι το κωλαράκι το οποίο μάλαξε και σφαλιάρισε παιχνιδιάρικα και πρόστυχα , διασκεδάζοντας με την αμηχανία μου .

Ωραίο πισινάκι ! Πολύ τσουλίστικο ! Αντισταθμίζει το καυλάκι σου που κρέμεται έτσι άχρηστο και μικροσκοπικό ανάμεσα στα πόδια σου ! Για πές μου , το σκληραίνεις ποτέ ; Ίσως με λίγο δακτυλάκι στο κώλο ;

Κοκκίνησα απο ντρόπή και χαμήλωσα το κεφάλι ενώ η Βίβιαν , αντιδρώντας αυταρχικά , μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι .

Μην κατεβάζεις το βλέμμα καριόλα ! Δεν το ήξερες ότι είσαι μικροψώλης ; Τι νομίζεις ότι είσαι ; Ρούφηξες πούτσα και στράγγιξες τα χύσια πρίν στο καυλόστομά σου ; Μια πρόστυχη αρσενική πουτάνα είσαι που θές να ρουφάς πούτσες και να ντύνεσαι με κυλοτάκια .

Δάκρυα κύλισαν απο τα μάτια μου μιας και τα σκληρά λόγια εξευτελισμού της Βίβιαν είχαν βρεί τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος απο τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας μου είχαν απομείνει .

Όσο με εξευτέλιζε δεν αντιδρούσα παρά μόνο είχα κατεβάσει το κεφάλι και δάκρυζα ενώ κατά βάθος μου άρεσε να τα ακούω ! Αυτό με εξέπλητε περισσότερο απο όλα ! Μου άρεσε το χυδαίο βρίσιμο που άκουγα .

Δεν αντέδρασα ούτε όταν το εξερευνητικό άγγιγμα της Βίβιαν επάνω στο λεπτοκαμωμένο άτριχο θηλυκό κορμάκι μου , έγινε ακόμα πιο πρόστυχο , χυδαίο και τολμηρό .

Τα χέρια της μάλαξαν έτσι πίσω μου όπως ήταν σε απόσταση αναπνοής τα κωλομάγουλά μου . Αναστέναζε βαριά στον λαιμό μου και μου είπε σιγανά στο αυτί .

Για πές μου καριολάκι ; Το σουφράκι σου είναι ακόμα παρθένο ή έχεις δώσει το «κερασάκι» σου σε κανέναν γαμιά ;
Δεν έχω κάνει κάτι Κυρία ! Είμαι παρθένος ομολόγησα ενώ κατάλαβα απο την καυτή της ανάσα τον ενθουσιασμό της !
Μμμμμ , τόσο ωραίο , απαλό και προκλητικό κωλαράκι και δεν έχει δεί ακόμα «δράση» ; Κρίμα ... μην φοβάσαι όμως , θα το αλλάξουμε αυτό

Το χέρι της μπήκε ανάμεσα στην σχισμή μου ανατριχιάζοντάς με και το αισθάνθηκα σαλιωμένο να τρίβει την ροδαλή μου ανέγκιχτη τρυπούλα κάνοντάς με να ηλεκτριστώ !

Παρόλο που είχα βάλει δακτυλάκι στον εαυτό μου παλιά , δεν είχα καταλάβει ότι ένα ξένο χέρι εκεί μπορούσε να είναι τόσο ηδονικό στην αφή !!! Η Βίβιαν έμπειρη όπως ήταν το κατάλαβε και με «χειραγώγησε» με τον πιο κατάλληλο τρόπο σε αυτό το «ανάρμοστο χάδι» που κατέληξε σε ένα γενναίο κωλοδάκτυλο απο τον  μακρύ της δείκτη .

Αισθάνθηκα άβολα καθώς το έχωσε μέσα και το στριφογύρισε , παίζοντας με τον προστάτη μου που τον εντόπισε αμέσως .

Σου αρέσει μωρή καύλα ; Το δάκτυλο μέσα στο κωλί σου ; Σήμερα θα είναι  η μέρα σου ! Θα σε ντύσω Γυναίκα και θα σε κάνω κιόλας Γυναίκα ! Είπε απειλητικά .
Εμπρός , κυλότα πρώτα !

Με οδήγησε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με κάθε λογής  make up, σύνεργα , περούκες , ενώ παντού υπήρχαν κρεμάστες με κάθε λόγής ρούχα και εσώρουχα .

Η Βίβιαν με κοίταξε προσεκτικά ! Είχα ανοικτόχρωμο ξανθό μαλλί κάπως μακρύ αλλά δεν θύμιζε γυναίκα .

Ξανθια περούκα θα σου βάλω αν και με αυτό το μαλλάκι , ΄πρέπει να κάνεις ένα προκλητικό , καρεδάκι που να αναδεικνύει το ωραίο γυναικείο προσωπάκι σου ! Επίσης , θα είναι ωραίο να ρίχνεις και ματιές καυλιάρικες , πίσω απο τα μαλλιά όταν κάνεις πίπα στον γαμιά σου !

Εγώ άκουγα ότι μου έλεγε και απλώς συμφωνούσα μιας και ήταν φανερή , όχι μόνο η πείρα της αλλά και η φανερή μου υποταγή στην Κυριαρχία της .

Μου έφτιαξε για αρκετή ώρα το μαλλί , με μακιγιάρισε , μου έβαλε ένα κραγιόν με έντονο κόκκινο χρώμα που ανέδειξε το σχήμα των χειλιών .

Έτοιμος για πίπες είσαι με αυτά τα τσιμπουκόχειλα !
Σήκω τώρα , ώρα για κυλοτάκια !

Με έβαλε να δοκιμάσω πολλά σέτ απο εσώρουχα μέχρι που κατέληξε στο πιο πρόστυχο δαντελένιο σετάκι ,μαύρο σε χρώμα που έμπαινε μέσα στο κώλο μου .

Αυτό θα βάλεις ! Να το ρουφάει η κωλάρα σου και να τονίζεται ! Βάλε γοβες τώρα !
Μάλιστα Κυρία  απάντησα και φόρεσα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που  μου πέταξε .

Με δυσκολία περπάτησα , πράγμα που εκνεύρισε την Βίβιαν και αντέδρασε με θυμό δίνοντάς μου ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που κόντεψα να πέσω απο τα τακούνια .

Μωρή ψωλορουφήχτρα ! Περπάτα καλύτερα ! Τα τακούνια δεν είναι απλώς να τα φοράς , Πρέπει να τα φοράς και να κουνάς το κώλο σου να τραβάς βλέμματα γαμιάδων ! Εμπρός , κάθε λάθος σου θα το τιμωρώ είπε αυστηρά και πήρε στα χέρια της ένα δερμάτινο λουρί τινάζοντάς το απειλητικά στον αέρα .
Εμπρός μωρή περπάτα !

Άρχισα να περπατάω προς το μέρος της ενώ με κοιτούσε με ένα σαδιστικό επικριτικό βλέμμα .

ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΜΙΟΛΑ !!!! είπε και μου έδωσε μια δυνατή με το λουρί !

Προσπαθούσα  , με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσα αλλά δεν τα κατάφερνα! Προφανώς δεν είχα το ταλέντο στο κούνημα που ήθελε , γεγονός που την ερέθισε περισσότερο .

Μωρή Γαμιόλα ! Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω ; Λικνίσου καλύτερα!

Το κωλαράκι μου είχε γίνει γεμάτο σημάδια και κατακόκκινο απο το λεπτό δερμάτινο λουρί καθώς συνέχισα την παραρέλα πάνω κάτω ενώ έτρωγα τις συνεχείς ξυλιές απο την Βίβιαν .

Είσαι απαράδεκτη ! Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή ! ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ! ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ !

Τα λόγια της ηχούσαν στα αυτιά μου δυνατά και δεν μου άφηναν κανένα περιθώριο να πώ ή να αντιδράσω !

Η Βίβιαν , απαλλάχτηκε απο τα ρούχα της και έμεινε ολόγυμνη μπροστά μου .

Θαύμασα το τέλειο κορμί της , την απαλή βελούδινη επιδερμίδα της , τα όμορφα στητά της βυζιά , την προκλητική ολοστρόγγυλη κωλάρα της και τα φοβερά αγαλματένια της μακριά και ψηλά πόδια !

Ανάμεσα στα πόδια της , υπήρχε ένα τεράστιων διαστάσεων ημίσκληρο καυλί που λίγο πριν είχα γλείψει !

Τώρα όλο αυτό το τέρας θα με ξεπαρθένευε !

Η Βίβιαν τύλιξε το δερμάτινο λουρί στο λαιμό και σχεδόν πνίγοντάς με , με ανάγκασε να γονατίσω σε απόσταση αναπνοής απο το ζεστό της καυλί . Χωρίς να χαλαρώσει καθόλου το λουρί απο το λαιμό με εξανάγκασε να ξεκινήσω να της κάνω τσιμπούκι !

Γλείφε πουτανάκι ! Γλείψε το καυλί που θα φάς στο κώλο να σε γαμήσει καλά !
Έγλειφα πια με πιο πολύ θάρρος και πολύ πιο πολύ πάθος μιας και ήξερα πια τι να κάνω . Βόγγαγε απο τα παιχνιδάκια που της έκανα με την γλώσσα γύρω γύρω απο το πουτσοκέφαλό της που συντομα άρχισε να στάζει ενώ είχε πάρει κολλοσιαίες διαστάσεις στο στόμα μου .

Γαμιόλα ! Τι  «Πίπα» που είσαι μωρή ξεκωλιάρα ! Έτσι , πάρτα στο στοματάκι σου !

Μου γάμησε λίγο το λαρύγγι κουνόντας μπρος πίσω την λεκάνη της ενώ χρησιμοποιούσε ακόμα το δερμάτινο λουρί και με τράβαγε κοντά της .

Με καύλωσες μουνάρα μου ! Θα σε ξεκωλιάσω τώρα είπε και χωρίς να αφήσει το λουρί , με το λαιμό εγκλωβισμένο με ανάγκασε να γονατίσω στο πάτωμα και να πέσω στα 4

Πήρε ένα σωληνάριο λιπαντικό και έριξε στην κωλοχαράδρα μου και πάνω στο καυλί της λιπαίνοντάς το καλά .

Έπεσε ένα δυνατό σκαμπήλι πάνω στα κωλομέρια μου .

Εκεί ! φάτσα στο καθρέπτη να κοιτάς που θα σε ξεκωλιάζω είπε και παίζοντας το σκληρό της καυλί , πήρε θέση πίσω μου , βάζοντάς μου ένα καλό κωλοδάκτυλο .
Μπορείς να ουρλιάξεις όσο θέλεις ! Δεν θα σε ακούσει κανένας εδώ στο υπόγειο είπε και απειλητικά ακούμπησε το κεφάλι του πούτσου της στο τρυπάκι μου .


Η συνέχεια , έχει χαραχθεί στο μυαλό μου σαν να έγινε με πυρωμένο σίδερο . Το δυνατό της καυλί , άρχισε να ανοίγει αγέρωχο το δρόμο του , χαλαρώνοντας την αντίσταση απο τους μυες της κωλοτρυπίδας μου καθώς έσπρωχνε την λεκάνη της προς το μέρος μου .

Ο πόνος ήταν αφόρητος και προσπάθησα να ξεφύγω ! Μάταια όμως μιας και με το λουρί που ήταν περασμένο απο το λαιμό μου και με έπνιγε , με έσπρωξε πίσω στο καυλί της καθώς μου το κάρφωνε βαθιά μέσα μου .

Ααα !! Πονάει είπα σχεδόν κλαίγοντας για να εισπράξω ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο .
Παρτο γαμιόλα στην ξεσκισμένη κωλάρα σου είπε και με κάρφωσε τινάζοντας τα μακρυά της μαλλιά , σαν να πόζαρε στο καθρέπτη απέναντί μας .

Το καυλί της έπιασε πάτο και τα αρχίδια της κόλλησαν επάνω στα δικά μου , επισφραγίζοντας το ξέσκισμα που μου έκανε .

Βόγγαγα , έπαιρνα βαθιές ανάσες αλλά ΄το κάψιμο δεν έλεγε να φύγει .

Πάψε να μυξοκλαίς και συνήθισέ το ! Θα το τρώς συχνά στο κώλο απο εδώ και πέρα μιας και ξεκίνησε η σούφρα σου να καταπίνει ψωλές .

Άρχισε να με γαμάει αργά ενώ στο καθρέπτη χαμογελούσε με την αμηχανία και τον εξευτελισμό μου .

Ααα πουταναριό ! Τι κωλί έχεις καύλα μου ; Βαθύ και στενό ! Για να τρώει ψωλές έχει φτιαχτεί !

Με γαμούσε με έναν περίερο ρυθμό , μέσα – έξω – μέσα , γύρω γύρω με την λεκάνη της κάνοντάς με να αισθάνομαι το καυλί της όλο μέσα μου βαθιά να γεμίζει το κωλάντερό μου .

Ο πόνος είχε υποχωρήσει λίγο και τώρα είχε απομείνει μόνο η απόλαυση . Η Βίβιαν το κατάλαβε και έκανε πιο γρήγορες τις ψωλιές της .

Έλα μωρή ξεκωλιάρα ! Κούνα τσαχπίνικα το κωλαράκο σου ! Έλα πάνω στο καυλί και μακριά πάλι .

Κάτω απο τις εξευτελιστικές της οδηγίες , γαμιόμουν σαν να ήμουν η τελευταία πουτάνα της Φυλής και το λάτρευα .

Όταν δε με γύρισε ανάσκελα σαν γκόμενα και πήρε τα πόδια μου στους ώμους της αρχίζοντας να με ξεκωλιάζει , ήταν το κάτι άλλο .

Τα σκαμπήλια , το φτύσιμο στο πρόσωπο και τα μπινελίκια έπεφταν βροχή μέχρι που στο τέλος , κάνοντάς μου μια καλή μπηχτή ψωλιά , έχυσε μέσα μου το σπέρμα της γεμίζοντας με .

Δεν είχα ξανανιώσει ζεστό χύσι στο κώλο και το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο ενώ έχυσα και εγώ στην κοιλιά μου μιας και με αυνάνιζε .

Η παρθενιά μου ήταν πια ιστορία !

Ξεκωλιάρα ! Απο τα καλύτερα κωλαράκια που ε΄χω σκίσει ! Είσαι γεννημένο τσουλάκι !

Βγήκε απο μέσα μου και έφερε το γυαλιστερό της καυλί  , έτσι όπως βγήκε απο το κώλο μου  στο στόμα μου να το καθαρίσω απο τα ζουμιά και τα χύσια.
Έχω σχέδια για σένα ξεκωλάκι ! Πήγαινε στο ντούς και έλα να συζητήσουμε είπε και μπήκε πρώτη σε μια πόρτα που οδηγούσε σε ένα ντούς . Ήταν απολύτως οργανωμένη σκέφτηκα ενώ διαπίστωσα ότι η τρυπούλα μου έχασκε γαμημένη και χυμένη και δεν έλεγε να κλείσει !

Συνεχίζεται ....

Photograph :

Το Τσουλάκι Της Συγγρού
Μέρος 1ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-1.html
 

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.520
Κριτικές
37
Like
1.480
Πόντοι
1.096
τύπε, πάρε τηλέφωνο τον ΤΑΚΜΑΝ !

ΤΕΛΟΣ !!!
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Transexual Domination & BDSM : /p/transexual-domination-bdsm.html
Transexual Domination & BDSM : Το Τσουλάκι Της Συγγρού – 3ο
/2012/10/transexual-domination-bdsm-3.html


Περίληψη
Η «Γωγώ» θα δεχτεί την ανήθικη πρόταση της Βίβιαν να βγούνε μαζί το βράδυ και να κυκλοφορήσουν ώς γυναίκες . Ανησυχεί αν θα μπορέσει να περάσει ώς γυναίκα αλλά η Βίβιαν έχει εμπιστοσύνη την «μαθητευόμενή» της και αν μη τι άλλο κάτω απο την «αυστηρή» της καθοδήγηση θα τα καταφέρει.

Φετίχ :
Transexual Domination & BDSM


Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ακόμα πόσο άλλαξε η ζωή μου σε μια μέρα .

Βρέθηκα αιχμάλωτος της εντυπωσιακής Βίβιαν η οποία με χρησιμοποίησε σαν να ήμουν η τελευταία πουτάνα της Φυλής . Με ξεπαρθένιασε και μου έδωσε ένα καλό μάθημα ταπεινοφροσύνης με πολλά χαστούκια και ξυλιες, βίαιο , άγριο γαμήσι και φυσικά άφθονο εξευτελισμό .

Όταν μπήκα κάτω απο το καυτό νερό στο ντούς , δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι απο όλα πόναγε περισσότερο . Τα κωλομερια μου που είχαν γίνει κατακόκκινα απο τις ξυλιές και τα κωλοσκάμπηλα ; Η ανοικτή μου βιασμένη κωλοτρυπίδα που έσταζε ψωλόχυμα και έτσουζε απο το άγριο γαμήσι ή η αυτοεκτίμησή μου και ο αυτοσεβασμός που που χάθηκε κάτω απο τις γόβες της Βίβιαν .

Έκανα ένα ντούς , ξέπλυνα με προσοχή το σουφράκι μου που έτσουζε και όταν τελείωσα , τυλίχτηκα με την πετσέτα και ξαναβγήκα στο δοκιμαστήριο όπου είδα την Βίβιαν να μιλάει στο τηλέφωνο .

Ναι σου λέω , μεγάλη ξεκωλιάρα , την ανακάλυψα απο το ίντερνετ και της γάμησα το κώλο όπως δεν φαντάζεσαι  . Είναι έτοιμη ! Θα περάσουμε πρώτα απο τον γκόμενο της Έλσας για «κάτι σπέσιαλ» και μετά θα έρθουμε απο το μπαράκι . Ναι σου λέω , τέτοιο πουτανάκι δεν έχεις ξαναδεί .

Κοίταξα έκπληκτος και κατάλαβα ότι μιλούσαν για εμένα με αυτό το τρόπο .

Έλα εδώ μωρή ! Μην στεκεσαι λεπτό ! Θα σε ετοιμάσω και θα πάμε απο ένα μπαράκι , να γνωρίσεις την παρέα και τον κόσμο μου .
Τι σαν ..... Γυναίκα είπα τρομαγμένος καθώς την είδα να ετοιμαζει ρούχα.
Ναι μωρή ! Σαν γυναίκα ! Με το κώλο και το στόμα χυμένο πως θες να παρουσιαστείς ; σαν άντρας ; Εμπρός και μην αντιμιλάς είπε και μου έδειξε κάτι ρούχα στο πάγκο .

Δεν μπορούσα να αντιδράσω μπροστά στον αυταρχισμό και την εξουσία που έβγαζε απέναντί μου . Εξάλλου , μόλις πριν απο λίγο με είχε ξεκωλιάσει ! Δεν τολμούσα ούτε στα μάτια να την κοιτάξω χωρίς να ντρέπομαι όσο δεν φαντάζεται κανείς .

Με έντυσε με ένα στενό κολάν , ψηλοτάκουνες γόβες , σέξυ στριγκάκι και ένα τόπ που άφηνε τον αφαλό μου ακάλυπτο ενώ μου έκανε ένα μακιγιάζ και ένα χτένισμα εντελώς γυναίκείο .

Όταν είδα τον εαυτό μου στο καθρέπτη , κυριολεκτικά δεν με γνώρισα . Νόμιζα ότι έβλεπα κάποια άλλη σέξυ πιτσιρίκα .

Κανονικό πουτανάκι ! Όλοι θα γυρνάνε να δούνε το στριγκάκι που το έχει ρουφήξει ο κώλος σου μεσα απο το στενό κολάν . Αυτό καυλώνει τους άντρες να ξέρεις ! Όλοι θα θέλουν να σε γαμήσουν !
Μην μου κάνεις την έκπληκτη «Γωγώ» και την μυξοπαρθένα ! Εϊδα πόσο λατρεύεις τους ζωντανους σπαρταριστούς πούτσους στο στόμα και το κώλο σου ! Τώρα που εγινε η αρχή , δεν θα σταματάς να ξεζουμίζεις πούτσες !

Έκανα μια τελική πρόβα στο περπάτημα και μάλιστα τα κατάφερα πολύ καλύτερα με τις γόβες γεγονός που φυσικά η Βίβιαν πρόσεξε και με εξευτέλισε λίγο ακόμα .

Είδες που ήθελε γαμήσι ο κωλαράκος σου για να μάθεις να τον κουνάς όπως πρέπει επάνω στα ψηλοτάκουνα ; Είσαι έτοιμη για το μπαράκι αλλά πρώτα θα πάμε σε ένα φίλο !

Έκλεισε το μαγαζί της και βγήκαμε έξω στην νύχτα . Αισθάνθηκα τον αέρα να με χτυπάει και πανικοβλήθηκα μιας και συνειδητοποίησα ότι ήμουν ντυμένος γυναικεία και φοβόμουν πάρα πολύ μήπως και εκτεθώ ανεπανόρθωτα απο την όλη φάση .

Έλα μωρή , μια χαρά γκόμενα είσαι μη φοβάσαι ! Όλοι βλέπουν την διψασμένη για πούτσα τσούλα , κανείς δεν βλέπει το αγόρι !
Περπατήσαμε κατά μήκος του πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου ενώ αισθανόμουν βλέμματα αντρών επάνω μας . Ειδικά στο κώλο μου που είδα κάποιους να καρφώνουν έντονα ενώ και μερικές γυναίκες , με κοιτούσαν με ζήλια .

Η Βίβιαν μου μιλούσε για βιτρίνες , φορέματα και γόβες , σαν να ήμασταν κανονικές γυναίκες , πράγμα που με ερέθιζε .

Μετά απο μισή ώρα περπάτημα , αισθανόμουν καλύτερα με τον εαυτό μου ενώ το γεγονός ότι περνούσα για γυναίκα , με έκανε να αισθάνομαι πιο σέξυ!

Τελικά φτάσαμε σε ένα μαγαζί με new age ρούχα  το οποίο έκανε επίσης tattoo και piercing . Μέσα στο μαγαζί , μας υποδέχτηκε μια κοκκινομάλα σέξυ γυναίκα , γύρω στα 20 , με γκόθικ εμφάνιση και ένας 35άρης , ψηλός , καλογυμνασμένος άντρας , με αρρενωπά χαρακτηριστικά που είχε ξυρισμένο το κεφάλι γουλί και φορούσε δερμάτινα . Ήταν και οι δύο φίλοι της Βίβιαν και άρχισαν να φιλιόνται ενώ εγώ αισθανόμουν αμήχανα .

Απο εδώ η νέα μου τσουλίτσα , η «Γωγώ» , απο εδώ η Ειρήνη και ο Στέφανος .
Γειά σου Γωγώ είπε με παιχνιδιάρικη φωνή η Ειρήνη ενώ ο Στέφανος με κοίταξε με ένα έντονο προκλητικό βλέμμα .
Είναι πολύ ωραίο σέξυ πουτανάκι όπως βλέπετε αλλά χρειάζονται ακόμα μερικές τσουλίστικες λεπτομέρειες . Σκεπτόμουν ένα καλό tramp stamp στο κώλο , και φυσικά τρύπημα στον αφαλό και τα αυτιά .
Πολύ καλή ιδέα , είπε ο Στέφανος , πρώτα η Ειρήνη θα την τρυπήσει και μετά θα αναλάβω εγώ για το τατουάζ στο κώλο !

Αιφνιδιάστηκα αλλά η Βίβιαν πρόλαβε κάθε μου αντίδραση και με σκαμπηλισε μπροστά τους κάνοντάς με να κοκκινήσω απο ντροπή και εξευτελισμό .

Μην είσαι ανυπάκοη μωρή ξεκωλιάρα . Πρέπει να κάνεις ένα καλό τρύπημα στον αφαλο και τα αυτιά και φυσικά ένα τατουάζ στο κώλο να το βλέπουν οι γαμιάδες σου όταν σε ξεσκίζουν !
Έλα άκουσες την Αφέντρα σου είπε η Ειρήνη με μάτια που πετούσαν φλόγες μιας και της άρεσε το θέαμα που είδε . Εντωμεταξύ ο Στέφανος ξεκίνησε να ετοιμαζει τα σύνεργα .
Θα δείς , όλοι οι άντρες θα θέλουν να σε γαμήσουν ! Και οι Αφέντρες είπε και με φίλησε παθιασμένα στο στόμα . Κόντεψα να λιποθυμίσω απο καύλα καθώς το σέξυ αυτό κορίτσι με την γκόθικ εμφάνιση με φιλούσε τόσο επιθετικά . Στα χέρια της έλιωσα απο καύλα και έτσι έμεινα πειθήνιο όργανο στα χέρια της .

Με τρύπησε στα αυτιά΄οπου έβαλε κρίκους σκουλαρήκια και ένα ειδικό κόσμημα – σκουλαρίκι στον αφαλό που ήταν πραγματικά παιχνιδιάρικο και καυλιάρικο .

Θα πω στην Βίβιαν να σου τρυπήσουμε και την γλώσσα κάποια στιγμή! Θα κάνεις καλύτερες πίπες είπε γελώντας .
Ελα , ώρα για τατουάζ .
Θα σου κάνω αυτό που έχει η Eva Longoria μιας και μοιάζετε έτσι κοντοπούτανο που είσαι είπε η Στέφανος και με την βοήθεια της Βίβιαν με εβαλαν μπρούμυτα στο τραπέζι ενώ η Ειρήνη κοίταζε και χάιδευε το στήθος της με λαγνεία .

Ο Στέφανος κατέβασε το κολάν μου και αποκάλυψε το σημαδεμένο μου κωλαράκι και φυσικά το σέξυ στρίγκάκι μου που το είχε ρουφήξει η κωλοχαράδρα μου .

Μμμ ωραίο κωλαράκι ! Το έχεις εκπαιδεύσει Βίβιαν 
Και βέβαια γαμήσι και ξυλο είπε περήφανη .
Καύλωσα είπε ο Στεφανος χαιδευοντάς στο κώλο .
Θα την γαμήσεις μόλις τελειώσεις είπε η Βίβιαν γελώντας
Και εγώ θα φέρω την κάμερα είπε η Ειρήνη .

Ο Στέφανος , όντας ξεκίνησε και μου έκανε ένα τατουάζ , στην μέση , ακριβως εκεί που ξεκίναγαν τα κωλομέρια μου που έμοιαζε με τον περίτεχνο σταυρό της Eva Longoria .

Τα μικρά Tramp Stamps είναι πολύ καλύτερα γιατί οι άντρες κολλάνε το βλέμμα στο κώλο για να καταλάβουν τι είναι το τατουάζ .
Μμμ , μου αρέσει η ιδέα σου ειπε η Βίβιαν και τον πλησίασε αρχίζοντας να του χαιδεύει το καβάλο ενώ η Ειρήνη έκλεισε το μαγαζί και είχε ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί .

Ο Στέφανος που και που φιλιόταν παθιασμένα με την Βίβιαν και όταν τελείωσε, είχε καυλώσει πάρα πολύ άσχημα .

Ξεκούμπωσε το παντελόνι και πέταξε το τεράστιο καυλί του έξω .

Εδω να την ξεκωλιάσεις την πουτάνα ! Μπροστά μας είπε η Ειρήνη απαιτητικά και φυσικά ο Στέφανος δεν της χάλασε χατήρι .

΄Ετσι ενωμένα που ήταν τα πόδια μου με το κατεβασμένο κολάν , ο Στέφανος έφτυσε το καυλί του και ήρθε πίσω μου απειλητικά .

Έτσι μωρή καριόλα , με το κωλί ενωμένο να πονέσεις θα σε γαμήσω! Εγω που σου έκανα το τατουάζ να μάθουν όλοι τι πουτάνα είσαι !

Το καυλί του μπήκε απειλητικό ανάμεσα στα πιεσμένα μου κωλομέρια και βρήκε την τρυπούλα μου που ανοιγόκλεινε με προσμονή και αδημονία για να αρπάξει το καυλί . Πόσο πουτάνα είχα γίνει πλέον .

Ο Στέφανος μου το κάρφωσε στο κώλο και άρχισα να κωλογαμιέμαι μπροστά τους με πάθος και ηδονή ενώ είχα σχετική ευκολία μιας και το καυλί της Βίβιαν ήταν πιο μεγάλο και είχα πια συνηθίσει .

Ο Στέφανος μου χαστούκισε και τα κωλομέρια δυνατά και με μερικές δυνατές ψωλιές ,έχυσε μέσα στη σούφρα μου τα χύσια του .

¨Ηταν πολύ εξευτελιστική σκηνή και η Βίβιαν δεν με άφησε να του γλείψω το καυλί για να μην χαλάσει το μακιγιάζ . Επίσης υποσχέθηκε στην Ειρήνη ότι θα ξαναπηγαίναμε για το τρύπημα στην γλώσσα και ότι θα της έκανα ένα καλό γλειφομούνι !

Βγήκα απο το μαγαζί και αισθανόμουν πουτάνα μιας και μόλις με ένα μωρομάντηλο είχα καθαρίσει τα χύσια απο την κωλάρα μου .

Βρωμοπούτανο , ξεκίνησαν οι ψωλές και δεν θα σταματάνε σήμερα ! Ποιός στην χάρη του κώλου σου σήμερα . Θα δείς στο μπάρ τι έχει να γίνει είπε η Βίβιαν και με οδήγησε στην Mercedes της .

Η νύχτα μόλις ξεκινούσε !   

Photographs : Το Τσουλάκι Της Συγγρού

Μέρος 1ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-2.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Transexual Domination & BDSM : /p/transexual-domination-bdsm.html
Transexual Domination & BDSM : Το Τσουλάκι Της Συγγρού – 4ο
/2012/11/transexual-domination-bdsm-4.html




Περίληψη
Η Εκρηκτική εμφάνιση της Βίβιαν και της μικρής «μαθητευομενής» της στο κλάμπ ξυπνάει τις κίνκυ διαθέσεις αντρών και γυναικών ! Ένας νέος κόσμος αχαλίνωτου σέξ και διαστροφών ξεκινάει για την «Γωγώ» κάτω απο τις διαταγές της Αφέντρας της Βίβιαν .

Φετίχ :
Transexual Domination & BDSM


Καθώς η Mercedes της Βίβιαν ξεχύθηκε σαν ορμητικός χείμμαρος στην Συγγρού , ποικίλα συναισθήματα με είχαν κατακλύσει . Κοίταξα στο καθρέπτη αν είχε χαλάσει το μακιγιάζ απο το γαμήσι που είχα φάει μόλις λίγο πρίν και είδα την Βίβιαν να γελάει .

Καλό πουταναριό εξελίχθηκες βλέπω ! Άρπαξες τις ψωλές καλά , καλά και τώρα ανησυχείς μήπως χάλασε το μακιγιάζ σου και καταλάβουν τι ψωλού είσαι ! Μην ανησυχείς μωρή ! Εντάξυ είσαι !
Μάλιστα Κυρία είπα και έγειρα πίσω στο κάθισμα ντροπιασμένος .
Εκεί στο κλάμπ , θα σε γνωρίσω με το κύκλο μου ! Πάντα έχουν θέση για ένα τσουλάκι σαν εσένα ! Θα γαμηθείς καλά σήμερα και θα κάνεις και καλές γνωριμίες !

Τα λόγια της , έντειναν την ανυπομονησία μου , καθώς άρχισα να αισθάνομαι μια πραγματική γκόμενα που διψούσε για πούτσα και γαμήσι . Ήθελα να γαμηθώ και να εξευτελιστώ με κάθε τρόπο και μάλιστα τριβόμουν στο κάθισμα ενώ η Βίβιαν γελούσε απο την δικαιολογία που της είπα ότι μου είχε μπεί το στρίγκ στο κώλο .

Πουτανάκι ! Σε τρώει ο κώλος σου και θέλει καλό «Ξύσιμο» !

Στο κλάμπ , η Βίβιαν , είχε γνωστούς ακόμα και στο πάρκινγκ όπου μπήκαμε στην διακεκριμένη θέση !

Οι παρκαδόροι , είχαν γυρίσει και μας κοίταζαν λυσσασμένα καθώς έβλεπάν δύο σέξυ θεογκόμενες , να βγαίνουν απο το αυτοκίνητο και να περπατάνε προκλητικά επάνω στα γοβάκια τους .

Η Βίβιαν , άπλωσε το χέρι της και μου χούφτωσε το κώλο ενώ όλοι τριγύρω είχαν καυλώσει .

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς ο πορτιέρης μας άνοιξε και με αυτοπεποιήθηση , περπάτώντας επάνω στα τακούνια , μπήκα μέσα στο κλάμπ.

Ο κόσμος , χόρευε στο ρυθμό της μουσικής ενώ παντού ζευγάρια αντρών , γυναικών , αντρών γυναικών και φυσικά τραβεστι , αγκαλιάζονταν και φιλιόντουσταν με πάθος . Αισθάνθηκα να ταιριάζω στο όλο αυτό Alternative στύλ και ο τρόπος που η Βίβιαν με τραβολογούσε με το χέρι της στο κώλο μου , με έκανε να αισθάνομαι εντελώς τσουλάκι .

Έλα «Γωγώ» , απο εδώ η Τάνια είπε και μου σύστησε μια εντυπωσιακή δίμετρη τραβεστί με έντονες καμπύλες και βαθιά αισθησιακή φωνή .
Τι ωραίο κοριτσάκι είσαι εσύ «Γωγώ» είπε η Τάνια και έπιασε το μάγουλό μου .
Δείξε στην Αφέντρα Τάνια τι καλό πουτανάκι είσαι ! Διέταξε !
Μάλιστα Κυρία είπα και ενώ το χέρι της Τάνιας ήταν ακόμα στο μάγουλό μου , της έγλειψα αισθησιακά το δάκτυλο και το ρούφηξα λίγο κοιτώντας την προκλητικά .
Καριολίτσα ! Θα σε σκίσω καλά σήμερα είπε και μου έδωσε ένα σκαμπήλι στο κωλαράκι !

Περάσαμε στο τραπέζι της Τάνιας όπου εκεί βρισκόταν μια ακόμα μαύρη τραβεστί , η Τζοάνα και ένας ακόμα μελαψός άντρας , καλογυμνασμένος που την είχε χουφτώσει .

Η Τζοάνα και ο Μάρκ , είναι βραζιλιάνοι πορνοστάρ , φίλοι μας και έχουν έρθει για επίσκεψη ! Έλα να τους γνωρίσεις .

Η Τζοάνα , με κοίταξε με προκλητικό βλέμμα και ο Μάρκ επίσης με ένα πρόστυχο ύφος .

Μας έφεραν τα ποτά και η Τάνια ρώταγε πράγματα για εμένα .

Λοιπόν Βίβιαν , πές μου για την Γωγώ !
Την ανακάλυψα στο ίντερνετ , δοκίμαζε γυναικεία εσώρουχα και ακόμα δεν ήταν έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα . Συναντηθήκαμε και είδα ότι ήταν γεννημένο ξεκωλάκι όπως βλέπεις αλλά ήθελε την κατάλληλη καθοδήγηση !
Δηλαδή !
Γονάτισε μωρή καριόλα και φίλησε τα πόδια της Τάνιας ! Διέταξε
Υπάκουσα και μπροστά στα έκπληκτα  μάτια όλων , φίλησα τα γοβάκια της Τάνιας ενώ και η Τζοάνα πρότεινε τα δικά της .
Και της Τζοάνας είπε αυστηρά !
Μάλιστα Αφέντρα ! Απάντησα και της φίλησα και εκείνης τα υπέροχα δακτυλάκια της πάνω απο τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της .
Αααα !!! Σκλαβίτσα την έχεις ε ; Είπε η Τζοάνα στα Αγγλικά γελώντας .
Ναι , είναι μια υποταγμένη πουτανίτσα που κάνει ότι της πούνε . Μερικά σκαμπήλια και αρκετές ξυλιές στο κώλο και θα ρουφήξει ότι καυλί της δείξω !
Μμμμ , για να δούμε είπε η Τάνια και αφού φιλήθηκε στο στομα με πάθος με την Τζοάνα , το χέρι της κατέβηκε κάτω απο το μίνι της Τζοάνας και αφού παραμέρισε το κυλοτάκι της , έβγαλε ένα τεράστιο μαύρο καυλί ανάμεσα σε δύο γιγάντια αρχίδια . και άρχισε να το μαλάζει μέχρι να σκληρήνει ενώ η Τζοάνα με κοίταγε και μου έκανε νόημα να πλησιάσω έτσι γοναττιστός που ήμουν .

Το καυλί της  ήταν πραγματικά τεράστιο και πάνω απο 20 πόντους ενώ ήταν και θεόχοντρο !

Κατάλαβα ότι έπρεπε να την γλείψω και πλησίασα το «θηρίο» της . 

Ο δισταγμός μου ήταν μεγάλος μιας και δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο μαύρο καυλί ενώ κοίταξα και δεξια αριστερά να δώ αν μας έβλεπαν . Ευτυχώς υπήρχε παραπέτασμα , προφανώς κατασκευασμένο για να γαμάνε ή να πιπώνουν  οι πελάτες τις τσουλίτσες σαν εμένα και να μην φαίνονται . Η Βίβιαν κατάλαβε και με βούτηξε με βία απο το μαλλί τραβώντας μου δύο τρία απανωτά σκαμπήλια !

Μην κάνεις την παρθένα παλιοβρώμα ! Ψωλορουφήχτρα ! Τσακίσου πίπωσε την Τζοάνα !

Δάκρυα κύλισαν απο τα μάτια μου ενώ η Τζοάνα με βούτηξε απο το μαλλί και με οδήγησε στο τεράστιο σοκολατένιο καυλί της . Η Τάνια σήκωσε το φουστανάκι μου και πρόσεξε τα σημάδια απο τις ξυλιές 

Βλέπω είσαι αυστηρή Αφέντρα !
Έτσι θέλουν οι πουτάνες ! Κοίτα τώρα που έφαγε τα χαστούκια της τι καλά που ρουφάει τη ψωλή ! Απάντησε με θαυμασμό !

Εγώ δειλά είχα πάρει το  πουτσοκέφαλό της στο στόμα μου και το έπαιζα με την γλώσσα .

Δειλά δειλά , προσπάθησα να το πάρω στο στόμα αλλά μάταια μιας και ήταν τόσο χοντρό που ούτε το μισό κατάφερα ! Ο Μάρκ , επίσης είχε βγάλει το  καυλί του έξω και το έπαιζε ενώ φιλιόταν με την Τζοάνα βαθιά στο στόμα .

Η Τάνια φιλιόταν παθιασμένα με την Βίβιαν και η μιά είχε το χέρι της στο στήθος της άλλης και το μάλαζε . Κατάλαβα ότι απο αυτο το prive χώρο που ήταν το τραπέζι μας θα μπορούσαμε να κάνουμε έκτροπα στο κλάμπ .

Εγώ πίπωνα με πάθος ενώ δεν παρέλειπα να κάνω μαραθώνιο γλειψίματος απο πάνω μέχρι κάτω στο σοκολατένιο καυλί της .

Αισθάνθηκα τον Μάρκ , να έρχεται πίσω μου και να μου ανεβάζει το φόρεμα , να παραμερίζει το κυλοτάκι μου και να χώνει το πρόσωπό του στην κωλοχαράδρα μου γλείφοντας την ροδαλή μου τρυπούλα που ανοιγόκλεινε απο πόθο .

Αφού με έγλειψε καλά και ενώ εγώ ακόμα πίπωνα την Τζοάνα που είχε γείρει πίσω και διασκέδαζε δίνοντάς μου μπατσάκια με το καυλί της , ο Μάρκ σάλιωσε το καυλί του και το αισθάνθηκα ζεστό επάνω στην κωλοτρυπίδα μου να την πιέζει και να την ανοίγει .

Δεν αισθάνθηκα πόνο πια μιας και η τρυπούλα μου είχε γαμηθεί καλά πια και ο Μάρκ μου το έμπηξε βαθιά μέσα μου γεμίζοντάς με την ψωλή του την διψασμένη κωλότρυπά μου .

Άρχισε ένα καλό γαμήσι ξεσκίζοντάς με πάθος την τρυπούλα μου και δίνοντάς μου καλά σκαμπήλια στα κωλομέρια . Εγώ πια μαθημένος στην πουτανιά , έσφιγγα και χαλάρωνα την τρυπούλα μου ενώ κουνούσα πουτανιάρικα το κώλο μου κάνοντάς τον να χύσει μέσα σε λίγα λεπτά .

Αυτό όμως ήταν η αρχή καθώς η Τζοάνα μου είπε στο αυτί αφού με φίλησε πρώτα .

Τώρα θα σε σκίσω πουτάνα ! Θα σε ξεκωλιάσω !

Δίπλα η Βίβιαν έγλειφε το καυλί της Τάνιας που μας κοιτούσε παίζοντας με το στήθος της .

Η Τζοάνα ήρθε πίσω μου και μου χαστούκισε δυνατά τα κωλομέρια κάνοντάς με να στηθώ καλύτερα .

Πήρε θέση καλή πίσω μου , άνοιξε τα κωλομέρια μου και άρχισε να μου χώνει αργά το τεράστιο καυλί της , χρησιμοποιώντας ώς λιπαντικό , τα χύσια του Μάρκ .

Ο Μάρκ είχε έρθει μπροστά και μου είχε φέρει την υγρή ψωλή του στο στόμα για καθάρισμα .

Δεν μπορούσα ακόμα να τον πιπώσω καθώς η Τζοάνα με κάρφωνε , κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα και πόνο . Με τάπωσε για τα καλά και όταν πια τα βαριά της αρχίδια έπεσαν πάνω στα δικά μου , βόγγηξα με καύλα και πήρα το καυλί του Μάρκ στο στόμα να το καθαρίσω.

Ααα τι κωλάρα έχεις μικρή μου είπε στα Αγγλικά η Τζοάννα και άρχισε το ξέσκισμα με βαθιές και δυνατές ψωλιές !
Πάρτα γαμιόλα ! Πάρε το καυλί στο κώλο έλεγε και με πήδαγε δυνατά .

Εγώ έβγαζα μικρές άναρθρες κραυγούλες καθώς το καυλί της κόντευε να μου βγεί απο το στόμα ενώ ήταν τόσο χοντρό που με ξέσκιζε καλά .

Αφού με πήδηξε για ώρα , έχυσε και αυτή στο κώλο μου ενώ εγώ έσφιγγα την κωλοτρυπίδα μου για να στραγγίξω και την τελευταία σταγόνα ! Τόσο πουτάνα με είχαν κάνει πια !

Ήταν εξοντωτικό γαμήσι και όταν τελείωσε , μαζί με την Τάνια , την Βίβιαν και την Τζοάνα , πήγαμε στην τουαλέτα .

Έτσι , τα κορίτσια πάνε όλες μαζί είπε γελώντας η Τάνια ενώ η Βίβιαν μου έπιασε το κωλαράκι .
Έφαγε ψωλές ο κώλος σου καριόλα ; Σου άρεσε το σοκολατένιο καυλί ;
Μάλιστα Κυρία ενώ συμπλήρωσε και η Τζοάνα ότί γαμιόμουν τέλεια και έκανα για την καινούρια της ταινία !
Καινούρια ταινία ;;;; Απόρησα .
Ναι μωρή , το σημερινό γαμήσι ήταν συνέντευξη στην Τζοάνα και τον Μάρκ γιατί γυρίζουν ταινία με τίτλο «Παρτούζες με τραβεστί» . Έχουν έρθει 10 βραζιλιάνες τραβεστί με τους γκόμενούς τους και ψάχνουμε έν ξεκωλάκι να το σκυλοπηδήσουν όλοι μπροστά στην κάμερα . Είπε η Τάνια
Μάντεψε ποιός θα είναι στην ταινία είπε η Βίβιαν .
Εγώ ;;;; Είπα απορημένος .
Ναι μωρή ! Εσύ απάντησε η Βίβιαν ! Μήπως έχεις πρόβλημα να γαμηθείς όποτε σου λέω ;
Όχι κυρία ! απαντησα !
Ωραία , ετοιμάσου και φεύγουμε για την βίλα μου στα Βόρεια Προάστεια είπε η Τάνια ! Εκεί θα μαζευτούμε το πρωί οπότε ας πάμε να παίξουμε και άλλο και να ξεκουραστούμε είπε γελώντας και όλοι συμφώνησαν .

Δεν πίστευα στα αυτιά μου .

Σε μια μέρα είχα γίνει ξεκωλάκι πρώτης κατηγορίας και τώρα θα με γαμούσαν 20 άντρες και τραβεστί για μια ταινία !

( συνεχίζεται ... )
photograph :
Το Τσουλάκι Της Συγγρού

Μέρος 1ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3ο :
/2012/10/transexual-domination-bdsm-3.html


 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Transexual Domination & BDSM : /p/transexual-domination-bdsm.html

Transexual Domination & BDSM : Το Τσουλάκι Της Συγγρού – 5ο
/2012/11/transexual-domination-bdsm-5.html




Περίληψη :
Η Βίβιαν , μαζί με την Τάνια , την Τζοάνα και τον Μάρκ , κατευθύνονται στην Βίλα για το γύρισμα της ταινίας πορνό που όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστεί η «Γωγώ» , χωρίς να το γνωρίζει μέχρι εκείνη τη στιγμή .
Μια νέα καριέρα θα ξεκινήσει .

Φετίχ :
Transexual Domination & BDSM

Οι εξελίξεις ήταν πολύ γρήγορες και δεν μπορούσα να κρατήσω το ρυθμό στο μυαλό μου . Μέσα σε μια μέρα μόλις , στα χέρια της Βίβιαν , είχα γίνει το μεγαλύτερο τσουλάκι , είχα δοκιμάσει ήδη παραπάνω εμπειρίες απο όσες είχα αποκομίσει σε όλη μου τη ζωή , ενώ οι εραστές και τα καυλιά που είχαν εκσπερματίσει επάνω μου ,ήταν αμέτρητα .

Ακόμα δεν είχα δεί τίποτε . Βγήκαμε απο το κλαμπάκι , με τον Μάρκ να  μέ έχει πάρει αγκαλιά και το χέρι του να μαλάζει τα κωλομέρια μου ενώ οι Βίβιαν,μαζί με την Τάνια και την Τζοάνα χαχάνιζαν πίσω μου και σχολίαζαν.

Καλά τι πουτάνα είναι αυτή που ανακάλυψες ! Την βλέπεις πως κουνάει το κώλο της και πως έχει χωθεί στην αγκαλιά του Μάρκ ! Πάλι πούτσα θα φάει !
Ναι ξεκωλιάρα μεγάλη απάντησε η Βίβιαν ενω και η Τζοάνα μίλησε στα Αγγλικά συμπληρώνοντας «SLUT»

Είχαν δίκιο . Είχα γίνει μια μεγάλη ξεκωλιάρα που απο την στιγμή που έμαθα ότι θα γαμηθώ σαν πορνοστάρ , το σουφράκι μου ανοιγόκλεινε απο λαχτάρα και ευχαρίστηση .

Εκείνη δε τη στιγμή , δεν με ένοιαζε τίποτε απο το σκανταλιάρικο χούφτωμα του Μάρκ που με το δάκτυλό του παραμέρισε το στριγκάκι  μου κάτω απο το φόρεμα και σκάλιζε την κωλοτρυπίδα μου που ήταν ακόμα υγρή και ανοικτή απο τα χύσια της Τζοάνα και δεν είχε πρόβλημα να ρουφήξει το κωλοδάκτυλο του .

Μωρή γαμιόλα μαζέψου λίγο ! Είσαι στο δρόμο και σε κωλοδακτυλιάζουν έτσι χύμα μπροστά στους περαστικούς ! Με ξεφώνισε η Βίβιαν κάνοντάς με να κοκκινήσω . Έκανα να τραβηχτώ αλλά μάταια μιας και ο Μάρκ συνέχισε να με κωλοδακτυλιάζει .
Καριόλα μεγάλη είσαι ! Είπε η Τάνια ! Να δεις τι σου ετοιμάζω στο σπίτι μου . Ολόκληρο σκηνικό έχει στηθεί με γαμιάδες να σου σκίσουν τη κωλάρα .

Στο πάρκινγκ του κλάμπ έμεινα έκπληκτος μιας και μας περίμενε μια τεράστια λιμουζίνα . Η Βίβιαν , μαζί με την Τζοάνα μπήκαν στην Mercedes της ενώ εμένα με έβαλαν μαζί με την Τάνια και τον Μάρκ στην λιμουζίνα .

Ο Μάρκ κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου και άρχισε να με φιλάει με το που κάτσαμε μέσα στο καναπέ της λιμουζίνας ενώ η Τάνια , έκλεισε το φιμέ τζάμι να μην βλέπει ο οδηγός και ανέβασε το μίνι της φόρεμα αποκαλύπτωντας ένα τεράστιο καυλί , χοντρό και γεμάτο φλέβες ενώ και ο Μάρκ πέταξε την σκληρή του ψωλαρα έξω για να τις περιποιηθώ .

Τώρα πουτάνα ξέρεις την διαδικασία ! Στα γόνατα και ρούφα εναλλάξ ! Διέταξε η Τάνια και με τράβηξε απο τον Μάρκ πάνω στο τεράστικο καυλί της .

Το πήρα στο στόμα ενώ η λιμουζίνα ξεκίνησε . Θα με γαμούσαν έτσι σαν τις πουτάνες πολυτελείας μέσα στις ακριβές λιμουζίνες .

Το καυλί της Τάνιας ήταν εξωπραγματικό και το ρούφαγα με μεγάλη δυσκολία ενώ είχε ήδη βγάλει σταγονίτσες στο πουτσοκέφαλό της που έδιναν μια λαχταριστή υφάλμυρη γεύση . Ρούφαγα σαν να ήμουν η μεγαλύτερη πουτάνα ενώ ένα σκαμπήλι της Τάνιας με σταμάτησε .

Αρκετά ! Έλα κάτσε στο καυλί μου είπε .

Έτσι όπως ήταν καθισμένη , με πήρε σαν το πουτανάκι στα χέρια και με έβαλε να καβαλήσω το καυλί της . Άγγιξε το πουτσοκέφαλο πάνω στην ξεχειλωμένη απο το ξέσκισμα σούφρα μου και με ανάγκασε να κάτσω πάνω της .

Το τεράστιο καυλί της , αγέρωχο και όρθιο , άρχισε να ανοίγει το σουφράκι μου μέχρι που κάθισα καλά και αισθάνθηκα τα αρχίδια της . Με είχε ξεκωλιάσει και πόναγα αλλά άρχισα κάτω απο την καθοδήγησή της και τα δυνατά σκαμπήλια της να ιππεύω το μεγαλειώδες καυλί της .

Έτσι γαμιόλα ! Καβάλα το καυλί μου ! Έτσι πάρτο όλο μέσα στην κωλάρα σου παλιοπουτάνα ! Ξεσκισμένη καριόλα ! Μουνάρα !

Με ξέσκιζε και το τί ξεστόμιζε το στόμα της δεν μπορεί να περιγραφεί καθώς εγώ ανεβοκατέβαινα πάνω στο καυλί της .
Με ξέσκιζε και σε λίγα λεπτά έχυσε μέσα μου το φορτίο απο τα ζεστά της χύσια κάνοντάς με να σπαρταρώ απο ηδονή ενώ αμέσως μετά , με έβαλε να καβαλήσω και το καυλί του Μάρκ που αυνανιζόταν πιο πέρα.

Γαμιόμουν όπως τα τσουλάκια , καβαλώντας καυλιά χοντρά και ζουμερά ενώ δεν ένοιωθα καμία αναστολή και ντροπή .

Πριν φτάσουμε στην βίλα της Τάνιας , ο Μάρκ ξεκαύλωσε μέσα στην τρύπα μου και εγώ ρούφηξα τα πάντα μετά απο τα καυλιά τους καθαρίζοντας τα απο τα χύσια και τα υγρά του κώλου μου .

Βρωμότσουλο ! Γαμιέσαι σαν πορνοστάρ ! Θα κάνεις θραύση είπε η Τάνια και πήρε τηλέφωνο .
Όλα ΄έτοιμα για το γύρισμα ; Σας φέρνω την πρωταγωνίστρια !!!!

Τα λόγια της , αντηχούσαν εξευτελιστικά στο μυαλό μου κάνοντάς με να αισθάνομαι ταπείνωση αλλά και ηδονή μαζί .

Στην βίλα , όλοι μαζί , πήγαμε μέσα στην κεντρική σάλα που είχε στηθεί το σκηνικό . Πρέπει να ήταν πάνω απο 6 – 7 άντρες , μελαψοί ,βραζιλιάνοι και αρκετές τραβεστί που άλλες είχαν τελειώσει το γύρισμα , άλλες ετοιμάζονταν.

Οι Βραζιλιάνες τραβεστί ήταν πολύ εντυπωσιακές , σαν την Τζοάνα . Μελαψες, με τεράστια καυλιά , γαλανά και πράσινα μάτια που έκαναν την καρδιά μου να σπαρταρούν , ενώ και εγώ πρέπει να τους έκανα καλή εντύπωση μιας και με κοιτάζαν με λαιμαργία για να με γαμήσουν .

Η πρώτη σκηνή ήταν με τον Ραφαέλ ,έναν μελαψό 30 άρη , με τεράστιο καυλί που μόλις με είδε το είδα να καυλώνει απο πόθο .

Στηθήκαμε μπροστά στην κάμερα , αφού μου διορθώσαν το πασαλλειμένο απο το γαμήσι μακιγιάζ , μου φόρεσαν προκλητικά εσώρουχα και με παρέδωσαν στον μελαψό μου γαμιά ενώ η Βίβιαν και η Τάνια καμάρωναν την πουτάνα τους .

Η πρώτη σκηνή απαιτούσε παθιασμένα φιλια με τον Βραζιλιάνο γαμιά μου ο οποίος παράλληλα με κωλοδακτύλιαζε . Στην συνέχεια πίπα όπου έβαλα όλη την εμπειρία που είχα αποκομίσει και φυσικά στο τέλος γαμήσι με εμένα στα 4 και την βραζιλιάνικη ψωλάρα να με γαμάει .

Κωλοσκάμπηλα , βαθιές ψωλιές στο κώλο , ξανά και ξανά ενώ πολλές φορές μας έλεγε ο σκηνοθέτης να μείνουμε ακίνητοι , εγώ με την ψωλή στο κώλο , να κοιτάω την κάμερα προκλητικά για φωτογραφίες και μετά πάλι σφυροκόπημα .

Ο Ραφαέλ ήταν πραγματικά νταβραντισμένος γαμιάς και με γάμησε για 15 λέπτά με την ψωλάρα του κάνοντας το κωλαράκι μου να πάρει φωτιά . Φυσικά η τελευταία σκηνή ήταν το χύσιμο στο στόμα μου και εμένα να κρατάω τα χύσια του για φωτογραφίες και μετά να τα καταπίνω .

Επόμενη σκηνή η Νταντάρα και η Φιλίπα , δύο τραβεστί μελαψή και μια λευκή ξανθιά , με τεράστια καυλιά , με έβαλαν στην μέση .

Ήταν πολύ άγριες και αυταρχικές μαζί μου και το λάτρευα .

Στην αρχή με έβαλαν να τους κάνω ποδολαγνειά και μετά , αφού έφαγα ένα αρκετά καλό spanking , εμπλουτισμένο με πολλά και δυνατά χαστουκια , με ανάγκασαν να τις πιπώσω και τις δύο και φυσικά η συνέχεια δόθηκε στο μεγάλο κρεβάτι όπου και με ξεκώλιασαν χωρίς όριο .

Οι γαμιάδες , οι τραβεστί και οι πούτσες εναλλάσσονταν η μια μετά την άλλη στο κώλο και το στόμα μου ξανά και ξανα ενώ δεν προλάβαινα να καταπίνω χύσια !

Με γάμησαν όλοι και όλες και στο τέλος , ο φωτογράφος της παραγωγής , με τράβηξε και πολλές φωτογραφίες για promotion έτσι γεμάτος χύσια όπως ήμουν και με τις τρύπες χυμένες και ανοικτές .

Μια νέα πορνοστάρ είχε γεννηθεί .
ΤΕΛΟΣ .

Photographs :


Διαβάστε Επίσης
Το Τσουλάκι Της Συγγρού
Μέρος 1ο : /2012/10/transexual-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο : /2012/10/transexual-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3ο : /2012/10/transexual-domination-bdsm-3.html
Μέρος 4ο : /2012/11/transexual-domination-bdsm-4.html


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom