Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι νεο μελος κ εγω εδω μεσα.Καταγομαι απο Βορει αΕλλαδα.Γνωριζα καποιον πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.Αυτη τη στιγμηεχει κανει εγχειρηση κ βρισκεται στην Αθηνα.Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Βίκυ-Βάλια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akrapovic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλως ηρθες,για αυτο που ζητας πρεπει να ψαξης μονος σου αρκετα για να την βρεις (τον γνωστο σου)Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι νεο μελος κ εγω εδω μεσα.Καταγομαι απο Βορει αΕλλαδα.Γνωριζα καποιον πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.Αυτη τη στιγμηεχει κανει εγχειρηση κ βρισκεται στην Αθηνα.Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;
Φιλε καλησπερα!Ετσι απο περιεργεια, για ποιο λογο ψαχνεις να βρεις τη φιλεναδα σου?
Ο λογος που την ψαχνω ειναι ο εξης..Ξερω πως ερχεται κατα δω πανω καποιες φορες αλλα ποτε δεν τυχαινει να την συναντησω.Ο λογος ειναι πως με την αδερφη της γνωριζομαι κ δεν γουσταρω ν αμαθει κατι για μενα κ να στραβωσει μαζι μου..Ετσι επιδιωκω να την βρω μεσα απο το νετ ελπιζοντας σε μια συναντηση μαζι της..
...Ειμαι νεο μελος... πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.....Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;
Δεν το ρωτάς σωστά!
Ανάφερε μήκος πλάτος προσόντων, κα θα πάρεις ακριβές στίγμα απο τους επαΐοντες εδώ μέσα!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)