Νέα

Trans Βίκυ-Βάλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akrapovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akrapovic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι νεο μελος κ εγω εδω μεσα.Καταγομαι απο Βορει αΕλλαδα.Γνωριζα καποιον πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.Αυτη τη στιγμηεχει κανει εγχειρηση κ βρισκεται στην Αθηνα.Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;

SAIX

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κυκλοφορει κατι σχετικο στη συγγρου τραπεζα πειραιως διπλα στο παντειο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι νεο μελος κ εγω εδω μεσα.Καταγομαι απο Βορει αΕλλαδα.Γνωριζα καποιον πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.Αυτη τη στιγμηεχει κανει εγχειρηση κ βρισκεται στην Αθηνα.Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;
Καλως ηρθες,για αυτο που ζητας πρεπει να ψαξης μονος σου αρκετα για να την βρεις (τον γνωστο σου)

OP
OP
A

akrapovic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα ν αψαξω εγω γιατι εχουμε κ 1000χιλιομετρα δαφορα.Απλα ρωτησα μπας κ καποιος ξερει κατι..

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Φιλε καλησπερα!Ετσι απο περιεργεια, για ποιο λογο ψαχνεις να βρεις τη φιλεναδα σου?

OP
OP
A

akrapovic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε καλησπερα!Ετσι απο περιεργεια, για ποιο λογο ψαχνεις να βρεις τη φιλεναδα σου?

Ο λογος που την ψαχνω ειναι ο εξης..Ξερω πως ερχεται κατα δω πανω καποιες φορες αλλα ποτε δεν τυχαινει να την συναντησω.Ο λογος ειναι πως με την αδερφη της γνωριζομαι κ δεν γουσταρω ν αμαθει κατι για μενα κ να στραβωσει μαζι μου..Ετσι επιδιωκω να την βρω μεσα απο το νετ ελπιζοντας σε μια συναντηση μαζι της..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
...Ειμαι νεο μελος... πιτσιρικα τον βασιλακη απο ενα χωριο του νομου Εβρου,ο οποιος ειχε φοβερη εξελιξη..Εγινε το καλυτερο τρανσακι εδω περα.....Ειναι ψιλη με ξανθα μαλλια(τουλαχιστον εδω ετσι τα ειχε)κ η ηλικι ατου ειναι γυρω στα 20-22.Τον φωναζανε Βικυ η Βαλια.Γνωριζει κανεις κατι ρε παιδια;;;;;;;;;;

Δεν το ρωτάς σωστά!
Ανάφερε μήκος πλάτος προσόντων, κα θα πάρεις ακριβές στίγμα απο τους επαΐοντες εδώ μέσα! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom