esteban77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
από αύριο στη ρόδο. καλημέρα
Εχω παρει και τις δυο μονο ως παθητικες. Για τη Φενια δεν εχω να πω πολλα. Μουναρα με μεγαλη φημη σε ολη την Ελλαδα και την απεκτησε επαξια. Η Νικολετα φολα και με μονη εγνοια για το πως θα τσιμπησει το 50αρικο. Καμια συμμετοχη και αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις και πως θα το κανεις. Εχυσα με χιλια ζορια. Μακρια.νέες αλλά γνωστές αφίξεις στη ρόδο. περάστε όσο καλύτερα μπορείτε
Η Κόκκινη φωτιά της Κάβλας σε περιμένει...( 6933402054)
Πανέμορφη και έμπειρη τρανς έτοιμη να σου απογειώσει κάθε κάβλα με όποιον ρόλο προτιμάς(6933402054)Όποιος θέλει μπορεί να με βρει και στις σελίδες μου https://www.instagram.com/fenia.trans/ Όλοι μέσα---> https://onlyfans.com/supertrannyy https://twitter.com/Fenia_transkanesex.com
ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 6983374487
6983374487. Είμαι η Νικολλέτα μια καυτή σέξι κοπελίτσα 30 ετών Ελληνίδα ανεξάρτητη στην Αθήνα. Το ύψος μου 1.70εκ και είμαι 65 κιλά με σώμα φωτιά που θα σε κολάσει. Στήθος 5άρι με ρώγες που διψούν να τις γευτεί η γλωσσίτσα σου. Μουνάκι καυτό που διψάει για καλό γλύψιμο και ποιοτικό καυτό σεξ...kanesex.com
Εχω παρει και τις δυο μονο ως παθητικες. Για τη Φενια δεν εχω να πω πολλα. Μουναρα με μεγαλη φημη σε ολη την Ελλαδα και την απεκτησε επαξια. Η Νικολετα φολα και με μονη εγνοια για το πως θα τσιμπησει το 50αρικο. Καμια συμμετοχη και αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις και πως θα το κανεις. Εχυσα με χιλια ζορια. Μακρια.
Υ.Γ Δεν ξερω μετα την εγχειρηση αν αλλαξε κατι για τη Νικολετα, αλλα δε σ'ευχαριστώ πολύ
σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σουΕχω παρει και τις δυο μονο ως παθητικες. Για τη Φενια δεν εχω να πω πολλα. Μουναρα με μεγαλη φημη σε ολη την Ελλαδα και την απεκτησε επαξια. Η Νικολετα φολα και με μονη εγνοια για το πως θα τσιμπησει το 50αρικο. Καμια συμμετοχη και αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις και πως θα το κανεις. Εχυσα με χιλια ζορια. Μακρια.
Υ.Γ Δεν ξερω μετα την εγχειρηση αν αλλαξε κατι για τη Νικολετα, αλλα δε νομιζω
Η Φένια είναι πολύ καλή, έχει μια τρυφερή επιδερμίδα που μόνο σε Ταιλανδές συνσντάς,τόσο τρυφερή σαν μικρό κοριτσάκι ,μου έφυγε Ρόδο πριν προλάβω τη δεύτερη συνάντηση ,τη άλλη φορά θα είναι το γλυφιτζούρι ,μουΕχω παρει και τις δυο μονο ως παθητικες. Για τη Φενια δεν εχω να πω πολλα. Μουναρα με μεγαλη φημη σε ολη την Ελλαδα και την απεκτησε επαξια. Η Νικολετα φολα και με μονη εγνοια για το πως θα τσιμπησει το 50αρικο. Καμια συμμετοχη και αναλυτικες οδηγιες για το τι θα κανεις και πως θα το κανεις. Εχυσα με χιλια ζορια. Μακρια.
Υ.Γ Δεν ξερω μετα την εγχειρηση αν αλλαξε κατι για τη Νικολετα, αλλα δε νομιζη
αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά και εξάπτουν την φαντασία. σ'ευχαριστώΗ Φένια είναι πολύ καλή, έχει μια τρυφερή επιδερμίδα που μόνο σε Ταιλανδές συνσντάς,τόσο τρυφερή σαν μικρό κοριτσάκι ,μου έφυγε Ρόδο πριν προλάβω τη δεύτερη συνάντηση ,τη άλλη φορά θα είναι το γλυφιτζούρι ,μου
καλώς να έρθειςΕρχομαι κι εγω για διακοπες στη Ροδο 24 Αυγ.. Μονο για ενεργητικους παιδαραδες!!!!
Instagram Cross_toniapatidou
100 το μισαωρο 150 η ωρα. Πολυ μετρια. Εχει ξαναερθει στο παρελθον και πλασαρεται με αλλον ονομα. Δεν προτεινεταιαυτό τον καιρό στη ρόδο. όποιος την προτιμήσει ας μοιραστεί την εμπειρία του
6980289817, Noelia
Hello, I am 26 years old, my name is Norlia 100% real, sexy with a good toy of 20 / 6cm always hard and loaded with milk that you can drink, feel inside you to the bottom I am active and passive, I love to play I always enjoy my work, I'll wait for youkanesex.com
ευχαριστώ για την ακρίβεια των πληροφοριών σου100 το μισαωρο 150 η ωρα. Πολυ μετρια. Εχει ξαναερθει στο παρελθον και πλασαρεται με αλλον ονομα. Δεν προτεινεται
σ' ευχαριστώ για την πληροφορίαμην δοσεις πανω απο 50 αυτα ζηταν κ στην αθηνα !!!!!