piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
μαγκεσ καλημέρα.την πηρα στη λαρισα αυτή με τα μεγαλα βυζια,,,,δεν λεει τιποτα η φαση μην την πατησετε.
μαγκεσ καλημέρα.την πηρα στη λαρισα αυτή με τα μεγαλα βυζια,,,,δεν λεει τιποτα η φαση μην την πατησετε.
tipota apo ta 2....
apla lene gia skilo....gia mavro pou einai mazi tis...mhn einai kai kamia apateonisa kai me mplexei kai se tipota istories meta to rantevou.....ayta fovame.......
exis paei ma zi tis?
pezei kai auto to moro.....
exoume empiries -kritikes?
Μπορει να εχουν εκλογες.....γιατι μαζευτηκαν ολες στη Ροδο ?
18 με 23 οκτωμβρη θα βρισκομαι στη ροδο
καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[/quote ναι βρε χειμωνιασε!
στη ροδο ειναι καλοκαιρι ρα κ μαγιο χεχε18 με 23 οκτωμβρη θα βρισκομαι στη ροδο
καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[/quote ναι βρε χειμωνιασε!
θα παρεις κανα κρυο και ο γιατρος ειπε να κανεις γυμναστικη.. κτπ και ασε στο βλεμμα σου να μπω.. βικυ lol σου ειπα ποιος ειμαιστη ροδο ειναι καλοκαιρι ρα κ μαγιο χεχε
γρινια......χαχαχαχχαχαχαθα παρεις κανα κρυο και ο γιατρος ειπε να κανεις γυμναστικη.. κτπ και ασε στο βλεμμα σου να μπω.. βικυ lol σου ειπα ποιος ειμαι
αν φμπ εννοεις το facebook δεν ειμαι εγω εκεινος που εγραψε το κουπλε εκεινος που μπορω να το αναλυσω ειμαι1 ο δευτερος ;)φιλακια και απο μεναγρινια......χαχαχαχχαχαχα
γι απες χαχαχαχαχχαχα μιλαμε κ απο το φμπ μαλλον
μακιαααααααα
εισαι πολυ γλυκος, σ ευχαριστω :-*αν φμπ εννοεις το facebook δεν ειμαι εγω εκεινος που εγραψε το κουπλε εκεινος που μπορω να το αναλυσω ειμαι1 ο δευτερος ;)φιλακια και απο μενα
το ανταποδιδω πολλαπλασια :-*εισαι πολυ γλυκος, σ ευχαριστω :-*
το ανταποδιδω πολλαπλασια :-*