Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλε τα καινουργια σου βρακακια και ελα στον ΘΕΙΟ να τα εγκαινιασουμε και να στα λερωσω  :pipa2: :pipa2:
αμαν τι ωραιο κωλος ειναι αυτος   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
καβλα μου...

Γιωργο μου εχθες πηρα και καμερα... να με βγαλουν  βιντεο... να με δειτε κιολας..

salamandras

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Ειμαστε ολοι με την σκανδαλη ανα χηρας  :jerking:

...μην αργεις!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερααααα  σε ολα τα αγορακια και τα κοριτσακιααααα  !!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη......  Σημερα απο το μεσημερι εχει ερθη ενας απο τουσ καλυτερους φωτογραφους στην Ελλαδα και καναμε δοκιμαστικες ληψεις μεχρι πριν λιγο....  Ο ανθρωπος δεν παιζετε.... Και ειναι μονο η αρχη....  συντομα μπαινω σε Στουντιο για σουπερ φωτος....  μιλαμε ο τυπος μιλαη με της φωτος του... Θα παθετε μεγαλη πλακα.... Ειναι το κατι αλλο....  Αναμενετε.. με εβγαλε παρα πολλες σημερα..... Αλλα οι καλες ερχοντε.... Αν θελει θα μπουν στις φωτος μου η υπογραφη του....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη......  Σημερα απο το μεσημερι εχει ερθη ενας απο τουσ καλυτερους φωτογραφους στην Ελλαδα και καναμε δοκιμαστικες ληψεις μεχρι πριν λιγο....  Ο ανθρωπος δεν παιζετε.... Και ειναι μονο η αρχη....  συντομα μπαινω σε Στουντιο για σουπερ φωτος....  μιλαμε ο τυπος μιλαη με της φωτος του... Θα παθετε μεγαλη πλακα.... Ειναι το κατι αλλο....  Αναμενετε.. με εβγαλε παρα πολλες σημερα..... Αλλα οι καλες ερχοντε.... Αν θελει θα μπουν στις φωτος μου η υπογραφη του....

να την βαλω κι εγω;;; την υπογραφη μου... εννοω πονηρα μυαλα!!!

Καλησπερα στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιδι του φορουμ.... ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα αγαπες μου...... Ευχαριστω για τα ωραια λογια.... και εγω σε λατρευω Λυκακη μου....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και που να δειτε και τις φωτοςςςς....  ολα τα λεφτααααα

xref68

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:-))))))))) πεθαινω να σε συναντησω.Σου εστειλα PM αλλα αυτη η μαλακια δειχνει οτι δεν εχω στειλει τιποτα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μολις μιλησα με τον φωτογραφο...  Μου ειπε οτι  ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ.... θα βαλη την υπογραφη του σε ολες τις φωτος μου... Τι αλλο να θελω απο την ζωη μου???

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μολις μιλησα με τον φωτογραφο...  Μου ειπε οτι  ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ.... θα βαλη την υπογραφη του σε ολες τις φωτος μου... Τι αλλο να θελω απο την ζωη μου???

εναν επιβητορα μηπως;;;

xref68

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χα χα χα.Ποτε ποτε ποτε.Δεν ειναι κουκλαρα?

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΑΝΑΙ ΘΕΑ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ... :pipa2:    :s&m_2:    :s&m_1:    :lheel:    :pipa3:    :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom