DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Απ οτι ξερω ομως εκει δεν φορανε εσωρουχα.... απαγορευοντε.... τοχανε σε κακο... ;)Την επομενη φωτογραφιση μωρο να την κανεις στον Παρθενωνα.
Απ οτι ξερω ομως εκει δεν φορανε εσωρουχα.... απαγορευοντε.... τοχανε σε κακο... ;)Την επομενη φωτογραφιση μωρο να την κανεις στον Παρθενωνα.
ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ AVATAAAAAAAAR.Απ οτι ξερω ομως εκει δεν φορανε εσωρουχα.... απαγορευοντε.... τοχανε σε κακο... ;)
Για κοιταξτε μια πριν κανω το τατοο... Παρθενο κοριτσι ακομα.... απο χωριο.... κοντα τα ματιααααα.... τι να κανω δεν ξερω με σας.....
Μια μερα θα με δεις ετσι.... να πλενω τα πιατα.....κουκλα οπως παντα...το παπουτσακι με τρελαινει.. ;) ;) ;)
παπαπαπα εισαι εσυ.... καλυτερα να τα φτιαξω με το διαολο παρα με σενα...... χαχαχαχα
Μια μερα θα με δεις ετσι.... να πλενω τα πιατα.....
ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΤΑΤΟΟ ΕΝΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ.Για κοιταξτε μια πριν κανω το τατοο... Παρθενο κοριτσι ακομα.... απο χωριο.... κοντα τα ματιααααα.... τι να κανω δεν ξερω με σας.....
ΓΑΜΩ ΤΟ ΑVATAAAAAR ΜΟΥ ΠΑΛΙ.Την φωτια την εχω μεσα μου μωρο μου...... Ποιος θα μου την σβηση??? Που καθε τρυπουλα μου σταζη καβλα???? Ακομα και ο ιδρωτας μου για γλυψημο ειναι.... ΚΑΒΛΕΣΣΣΣΣ
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝ(ΚΑΥΛ)ΑΚΙ ΔΑΝΑΗ ΔΗΛΑΔΗ
TO KALYTERO AVATAR POY EXEIS BALEIxaxaxaxa δεν αφηνης ουτε κοκκαλο δεν πετας τιποτα... λιωνω στο στομαααααα
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗTO KALYTERO AVATAR POY EXEIS BALEI
FOBERO.
χαιρομε που σου αρεση μωρο μου....TO KALYTERO AVATAR POY EXEIS BALEI
FOBERO.
αυτο σου αρεση????ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΚΑΥΛYΤΕΡΟ ΑVATAR
πσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςς!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΚΑΥΛYΤΕΡΟ ΑVATAR