Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αννουλαααααα!!!!!!   Τι κανης   Ρουφοκαβλετα μου?????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα γεμιζη το μπιμπερο η Αννουλα με φρεσκο υλικο .....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον ακου Αννουλα....  Θα πας σε χωρους οπου χυνουν οι αντρες  και θα βαλης μηχανηματα αποθηκευσης για χυσια... αυτο εχει μεσα και ψυγειο... το παγωνη αμεσως.... Λοιπον.... Επειδη οι πουτανες εχουν βαρεθη τα χυσια θα τα χυνουν εκει μεσα... Θα πηγαινης εσυ καθε εβδομαδα και θα τα συλλεγης.... Πως εχουν τα μηχανηματα για τα προφυλακτικα???? Ενα τετοιο ειναι.... Εγω τα νοικιαζω θα μου πληρωνης ενοικιο.... ΛΟΙΠΟΝ...  αγορασε μια κασσα  μπιμπερο.... να τα βαζης σε ολες τις τρυπουλες να πινουν....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πολυ στυγνη επιχειρηματιας εισαι και τα χυσια να χρυσοπληρωνονται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα μαζευη πολυ πραμα ομως

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε λιγο καιρο που θα φορανε κασκετες σπιτη τους.... και θα νομιζουν οτι κανουν τα παντα.... δεν θα βρισκουμε χυση ουτε σε κονσερβα....  Θα κανουν ολοι  virtual  sex.... ποιος την αντεχη την Αννουλα μετα.... Οσο για μενα θα παρω και εγω ενα τετοιο και θα το προγραμματισω οτι το κανω με ενα ολοκληρο στρατοπαιδο... Οταν θα το βγαλω τα ματια μου θα εχουν παει στο πισω μερος......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
l_f287543042b14835aaefcc5e71030ac9.jpg

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

AX KAI NA'MOYNA H ΑΛΥΣΙΔΑ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φανταζεσε να γινη τετοιο πραγμα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φανταζεσε να γινη τετοιο πραγμα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Υπαρχη ηδη Γιωργο μου αυτο..... αλλα ειναι πανακριβο....Μαλιστα λενε οτι μπορεις να το χρησιμοποιης και να βλεπεις και τις πιο τρελες σου φαντασιωσεις  και να συμετασχης χωρις να χανης πολυτιμο χρονο και πολλα αλλα....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οχι μονο αλυσιδα και το βρακι να εισουνα το ιδιο ειναι,λοιπον ακονισε τον  :bigdick: :bigdick: καλα και ορμα  :zfuck:

στην επομενη φωτο θα ειμαι το στρινγκακι...στην μεθεπομενη δεν θα εχω σηκωθει ακομη απο το κρεβατι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

εφυγα 2 λεπτα και εγινε χαμος

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

εχετε ορεξεις βλεπω....

ΔαΝαη φυλαξουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom