Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
...μετά από ενδελεχή και επίμονη αναζήτηση είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η δανάη από το νέο έτος θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας, στον ίδιο χώρο στο ίδιο τηλέφωνο, ανανεωμένη εμφανισιακά, ελπίζω με την ίδια αν όχι και καλύτερη διάθεση που είχε και στο παρελθόν. περισσότερα θα μας πει η ίδια όταν έρθει η ώρα

καλα στεφανα..

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
ο λογος που ειναι εξαφανισμενη?  τον ξερουμε?  μπλεξιματα με τον νομο?? με θεματα υγειας??  θα πρεπει να ενημερωσει , γιατι ο κοσμος , λογικα , θα ειναι επιφυλακτικος....  παντως η Δαναη ηταν ενας ανθρωπος πολυ ευχαριστος και συνεννοησιμος σ αυτο που προσφερε με εκπληκτικη εμφανιση κ συμπεριφορα...  ευχομαι καλη επανοδο

fuorigioco1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω ότι η Δανάη εξαφανίστηκε αυτό το διάστημα γιατί έκανε εγχείρηση αφαίρεσης....Δυστυχώς η ευτυχώς...

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
se adraneia to eixe opote kai na to ekpose kalitera

το εργαλειο της ειναι μικρο, αλλα καυλωνε κανονικα και αν το ζητουσε πελατης , επαιρνε και ενεργητικο ρολο..  τελειωνε κιολας αν το ζητουσες και αναλογα την ωρα της συναντησης...  (κουραση- αν ειχε ηδη χυσει πριν κλπ)  δεν ξερω το λογο που ειναι εξαφανισμενη απο παντου αρκετο καιρο... ακομα και αλλαγη φυλου να εκανε , δεν δικαιολογει 2 χρονια απουσιας...  ελπιζω σε επανοδο και ισως και σε εξηγησεις απο την ιδια για την απουσια της

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
το εργαλειο της ειναι μικρο, αλλα καυλωνε κανονικα και αν το ζητουσε πελατης , επαιρνε και ενεργητικο ρολο..  τελειωνε κιολας αν το ζητουσες και αναλογα την ωρα της συναντησης...  (κουραση- αν ειχε ηδη χυσει πριν κλπ)  δεν ξερω το λογο που ειναι εξαφανισμενη απο παντου αρκετο καιρο... ακομα και αλλαγη φυλου να εκανε , δεν δικαιολογει 2 χρονια απουσιας...  ελπιζω σε επανοδο και ισως και σε εξηγησεις απο την ιδια για την απουσια της

μην παιζει τηποτα ποιο σοβαρο μουτρο ????

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
μην παιζει τηποτα ποιο σοβαρο μουτρο ????

ελπιζω κι ευχομαι πως οχι...  θεωρω οτι αν επανακαμψει ομως, οφειλει να δωσει επαρκεις εξηγησεις για την μακροχρονια απουσια της ( πανε σχεδον 2 χρονια) για την αποφυγη σκιων και υπονοιων ...

fuorigioco1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα δεν επανηλθε οπως λεγοταν απο "αρχες του ετους η δαναη" αγνοειται ακομα...

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Ο Vagabond πρέπει να απαντήσει που έκανε ενδελεχείς έρευνες

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
Τιποτα παραπανω απο οσα εχω ηδη πει.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Είπες
"...μετά από ενδελεχή και επίμονη αναζήτηση είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η δανάη από το νέο έτος θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας, στον ίδιο χώρο στο ίδιο τηλέφωνο, ανανεωμένη εμφανισιακά, ελπίζω με την ίδια αν όχι και καλύτερη διάθεση που είχε και στο παρελθόν. περισσότερα θα μας πει η ίδια όταν έρθει η ώρα".

Δηλαδή ανακοίνωσες κάτι που δεν έγινε.
Τι παραπάνω από όσα έχεις ήδη πει ; Αφού ήταν άκυρα, συνέλληνά μου !
Κουβέντα να γίνεται , μάλλον.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
6
ανακοίνωσα ότι μου είπε η ίδια στο τηλέφωνο. Αν δεν τήρησε αυτά που μου είπε είναι άλλο θέμα. Χαιρετίσματα.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ε ώραια. Πες από την αρχή αυτό που είπες τώρα. είχε πολύ πεπλο μυστηρίου η γραφίδα σου.

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
στην Νικολουλη να την βρειτεαμα χαθηκε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
2.500 Μηνυματα ????    ειπαμε βρε σεις  .... οχι και  ετσι .... τοσο πολυ σας έλειψα ??  αχχχχ

τρελοκαβλοφατσουνια ... καλα θα σας ταχτοποιήσω εγω  θα σας βαλω σε σειρα εγω εδω μεσα ... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα  και ασκανδάλιστα και να βαζετε και κρεμουλα στα χερακια σας πριν και μετα τον υπνο τρελοπαντιερικα  ... χαχα

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
2.500 Μηνυματα ????    ειπαμε βρε σεις  .... οχι και  ετσι .... τοσο πολυ σας έλειψα ??  αχχχχ

τρελοκαβλοφατσουνια ... καλα θα σας ταχτοποιήσω εγω  θα σας βαλω σε σειρα εγω εδω μεσα ... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα  και ασκανδάλιστα και να βαζετε και κρεμουλα στα χερακια σας πριν και μετα τον υπνο τρελοπαντιερικα  ... χαχα
καλωσηρθες πισω...
Δεν είχες ιντερνετ στο εξωτερικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom