Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αμα δεν καβλωνετε με την γυκαικα σας η με τη γκομενα μην σας ανησυχεί  ....  αν καβλωνετε με τις αλλες είσαστε μια χαρα  δεν χρειάζεστε γιατρο  .....  ξεκολιτσες χρειάζεστε

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
και μια ακομα συμβουλη  ..  αν σας ρωταει η  γυναικα σας γιατι δεν σας σηκωνετε θα της πηγαινετε τη λιστα με τα χαρατσια  θα σας δωσει αφεση αμαρτιων  ... και μετα εχετε το πεδιον ελευθερο  ..  βουρ  .. 

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
αχαχαχ καλα τα λες Δαναηη!!!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Δανάη και ξερό ψωμί. Είσαι απίστευτη Καύλα μωρό

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σας αγορινες μου ομορφες  .....  Ευχαριστω καβλες μου  και εσεις το ιδιο  ...  αμοιβαία τα αισθήματα  .... Την Καλησπερα  μου  Καβλοφατσουλες  ...

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη...τι απέγινε η Βαλεντίνα Σταρ Τρανς? :think:

Έχεις κανα νέο απο τον βαμβακούλα μας? :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιζει σε μια ομαδα εμαθα  Τρομπονι λεγετε  .... Νουμεραδα τα γκολ καθε μερα  ....  τρωει πολλα  πιτογυρα  με διπλο τζατζικι  ... για να μην την ματιαζουν  ....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παιζει σε μια ομαδα εμαθα  Τρομπονι λεγετε  .... Νουμεραδα τα γκολ καθε μερα   ....   τρωει πολλα  πιτογυρα  με διπλο τζατζικι  ... για να μην την ματιαζουν   ....
Aς το πάρει το ποτάμι...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μακια    μακια    μακια  ..........................

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε, μου το χάλασες τώρα...
ετσι ειμαι εγω  ....  τα  χαλαω αλλα  τα  ξαναφτιαχνω παλι  ....  ;)

ΚΑΛΟ  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ  ΚΑΒΛΟΦΑΤΣΟΥΛΕΣ  ΜΟΥ  .... ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ....  Και μην κουράζετε πολυ το χερι σας ... :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι γινετε  ???  Τι ψηφίσατε  ναι  η  οχι ????  να ξερω τι με περιμένει ...  Ουτε παντρευεστε τωρα ουτε παιδια τιποτα εεε ???  αυτη τη κριση Gay  την εφτιαξε ειμαι σιγουρη  ....  Μετα που θα ερθει και ο Ομπαμα  θα μας παντρεύει κι ολας  .... Ολα για παρτη μας λοιπον  ...

Καλησπερα  φατσουλινια μου  ......  Good evening  mister President  .....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον και εχω και πολλα καλα νεα να σας πω οταν θα βρεθουμε γισ την Ελλαδα  μας   ... φιλια πολλα

OP
OP
H

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Λοιπον και εχω και πολλα καλα νεα να σας πω οταν θα βρεθουμε γισ την Ελλαδα  μας   ... φιλια πολλα

Γιάσου Δαναϊτσα μας!!!  :-*
Θα έκανες δώρο στους δανειστές μας το ένα σου αρχίδι για να μειώσουν λιγουλάκι το άτιμο το χρέος; :dancing:

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Γιάσου Δαναϊτσα μας!!!  :-*
Θα έκανες δώρο στους δανειστές μας το ένα σου αρχίδι για να μειώσουν λιγουλάκι το άτιμο το χρέος; :dancing:
Το γιασου χοτυ γραφεται γεια σου με ει και κενο στη μεση...για να μαθεις να μην την λες με το παραμικρο λαθακι σε κανεναν...
εσυ τωρα δε κοροιδευεις τη Δαναη??? να'ξερα πιο ασχημοτραβελο εισαι να σου ειχνα φολα ρε χοτυ μπεσα σου μιλαω...εχεις πολυ κακια μεσα σου και εισαι ζηλιαρικο ασχημοτραβελο...
αντε εχεις δουλεια να κανεις αυριο πρωι πρωι με το καφεδακι σου να σχολιασεις οπου σου εχω γραψει κι οταν θα ξαναβρω χρονο να μπω...θα στην λεω αυτη ειναι η δουλεια πλεον...εκτος κι αν αρχισεις να τηρεις τους ορους του σαιτ...καραγκιοζη

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Γεια σας αγορινες μου ομορφες  .....  Ευχαριστω καβλες μου  και εσεις το ιδιο  ...  αμοιβαία τα αισθήματα  .... Την Καλησπερα  μου   Καβλοφατσουλες  ...
Δαναη!!!!! για βαλε καμια καινουρια σου φωτο...να δουμε να φτιαχτουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom