DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα προσθετα και τον Αχμαντινεζαλ μιας και ειναι αντρας με @@3 ατομα εμπιστευομε ... Τον Πουτιν .. τον Μπερλουσκονη .. και τον Στροσκαν ....
Πολυ σωστα Γιωργο μου !!!! Εγκρίνω .. Τετοιους θελουμε σημερα ... μπας και ξυπνησουνε μερικοι ....Θα προσθετα και τον Αχμαντινεζαλ μιας και ειναι αντρας με @@
Καλημερα καυλα
φιλακια Baby !!!είσαι απίστευτη!!!
πλάκα έχει η μάνα με το καροτσάκι που έρχεται από πίσω στη φωτό! Έμεινε κάγκελο?!
Γιατί , πριν δεν ήσουν μαζί μας;Απο σημερα παλι μαζι σας ... παρτεμε να σας πω νεα .... Φιλουρες Αγαπες μου ...
Στο ιντερνετ μπορει να ειμαι ... Διαθέσιμη δεν ημουνΓιατί , πριν δεν ήσουν μαζί μας;
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ ... ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... Μεχρη εχθες κινδυνολογούσαν .. αλλα λογω Εκλογων εχουν ψωμοτυρη την αναπτυξη και αναπτυξη και αναπτυξη .... τωρα .... Μασάει η Κατσικα Ταραμα ????? Τρεμουνε μην τυχον και βγουν μπροστα τα μικρα κομματα και τρεχουν με χιλια τωρα .... επεσε συρμα .... Συνεχιστε ετσι μικρα κομματα ετσι βαρατε αλυπητα στο ψαχνο .... Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι ..... ... Για παρτε τους λιγο ματι !!!!!!! Πως τους κόβετε ???? Η Παπαρηγα μακρυα περιμενη το Σουβλακι της .. μην της το φανε ....... χαχα Ο Τσιπρας κανη γαργαρες ....
Φιλακια φατσουλες μου ..... Η Καλη Νοικοκυρα λενε ειναι αυτη που μπορεί να κάνει πολλες δουλειές μαζί συμφωνείτε ???? αμ ε τι ...
γεια σου Δανάη!! καλα είσαι;Καλως τα καμαρια μου ..... Ντοκτορα εχετε παρη ολα σας ... ξελιγωμένα ....